icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

lenkacar
17. únor 2011

tak jsem si dneska dala ten šumák calcium jo jako na tu migrénu,no fuj tajxl to je hnus ,asi lepší spolknout tabletku a ta hlava mi tolika nebolí když víc piju než normálně

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar no nekecej tak to je krásný info takhle večer jéé to jí moc gratuluju 😵 hlavně ať je vše ok a jak má být 😵

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar já jsem si ještě nekoupila nic 😠 a to mám lékárnu hnedka vedle 😠 ale zítra musím ..to šumivý mi moc nejelo já mám radši polykací a je klid twe to je zas prášků to tu vedle sebe mám jak důchodce už teďka 😀

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 kdybys viděla mojí linku ..to je apatika..tak jsem ted volala vladísovi protože přijela rudá armáda ýe toho 3,4 můžem jet na kontrolu do artu a kdy a co myslíš ,já ho tady lituju a on se vydal někam do hospy ..

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar 😀 😀 tak to je klasickej chlap Leni 😉 no se zařídil no 😀

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 tak mu řikam a zjistil si kde se napíchneš?tak jako nevěděl co myslim..že bych ho hnedka jako posílala za lehkejma děvama ,když je jako v těch lázních .. 😠 😝

lenkacar
17. únor 2011

tak ti povim ,že mi ta houba svinská dneska tak vykvasila že mi vytekla na linku .. 😠 ještě do neděle a mám pauzu,až pojedu do artu na kontrolu tak si pro ní přijed

lenkacar
17. únor 2011

tě jí přivezu i z návodem 😉

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar by se měl jak prase v žitě kdyby jsi mu to povolila a ještě ho tam poslala a podporovala ho v tom 😀 😀 no a Ketík teda v březnu bude Leni? 😉 jj apatyka už začíná být i u mě na stole 😠 😀

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar se nějak pauzuje taky jo? Hele a má to nějaký dobrý ůčinky? Jsem o ní taky přemejšlela ale jako jestli je to o nečem a má to chuť a nesmrdí to a a vůbec 😒 😀

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar Lenííííí mě by umřel i kaktus 😀 natož houba ...spíš by to shnilo 😖 😀

lenkacar
17. únor 2011

já na to koukam..ale on mi řekl ,že chce 2MS 😔 ale jako jak řekl ,že mě chce vidět dalěí ovulku tak to je půlka března a to určo nemyslel mě oplodnit ,jak to teda myslel?! 😕

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 ta bydlí v mlíce..mě taky zdechne všechno ,ale houba roste sama,no jasně že je zdravá ,bych to jinak nepila ne..

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar ok no tak já j teda zkusím a uvidíme no 😉 mi dej vedět až sem pojedeš a no problem si pro ní zajet a poklábosit 😉

lenkacar
17. únor 2011

to by mě jako vycházelo na 1 týden v dubnu 😠 no třeba ho umluvim ted na tuhle ovulku

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 a máš známé tak je podaruješ dál.. a je to hlavně na tu imunitu

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar já jsem hroznej skeptik vůči těmhle věcem než jim přijdu na chuť 😠 ale soused jí taky měl nevim zdá má ale měl nebo jestli to nebyla fakt ta kombucha 😀 on má zas nějakou novou milenku mi bylo blbý se ptát na houbu tuhle 😀

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar ti v tom dělá akorát bordel - tě chtěl prostě jen vidět no a až pak tu ms a ovulku 😀

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar no já úplně vidim ty reakce až to přinesu domu 😀 😀 jooo to se podá jasnačka 😉

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 hele jako mamka moje leta problém s cholesterolem a ted ukázkovej a je to na cévy a spousty věcí .. 😉

lenkacar
17. únor 2011

@pepek007 no to mě v tom teda dělá pěknej bordel ježiš a ted zase nevim co mě teda vyjde za to dítě když už to bude v dubnu

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar no já vůbec nevim jak dlouho bych měla jíst preventivně ten Prednison abych pak šla na Ket mno jako kolik si dám času 😒 bych chtěla co nejdřív ale zase to nechci lámat přes koleno no jo ale zase podle tabulky vytouženého pohlaví se ti už blíží 😀 😀 😀

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar no nekecej fakt? Tak to je pecka teda 😉 to zkusím a jako docela se na to i těším 😉

lenkacar
17. únor 2011

a mě to nejde otevřít to pohlaví

lenkacar
17. únor 2011

no na mamce to vidim ,když to měla nabraný a fakt podrobně a je jako řípa..zaplatpánbůh

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar a kam zase klikáš???? 😀 číslo jsem ti poslala IP tak jukni 😉

lenkacar
17. únor 2011

na ten tvůj odkaz klikám,jestli tě to jde tak mi rovnou napiš co budu mít v březnu a co v dubnu ,stejně budu mít leda psí hovno, ale to neva

pepek007
17. únor 2011

@lenkacar to velie ráda slyšim Leni 😉 jen aby to pak nejedlo i zvěrstvo 😀 manžel a bůh ví kdo ještě 😀 a jakou to má chuť?? Jako klasická normální houba???

pepek007
17. únor 2011

tak klikni na tohe to jít musí mě to jde 😉 jseš bez toho Vládíse jak ryba bez vody a rozladěná, že nevíš kam kliknout aby se co otevřelo 😀

Strana