ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@lenkacar no jako tohle fakt nečekal cokoliv ale ne tohle ale neni blbej a veděl, že tam je něco špatně takže udeřil a dostal z ní pravdu 😠 😀 njn chudák mi volal a neveděl, zda se má smát nebo brečet takovej rozporuplnej byl jako dva roky už je sám 😒 to asi taky neni žádná prdel .... 😕
@lenkacar ten jsem taky viděla do 3 do rána tam s ním seděla a ten s kým měla mít sex a romantickej večer, tak jim to tenhle kazišuk pokazil 😀 a on se s ní pak rozešel 😢 🙂 jj zrravýho ten nemá očičko to jsme koukala jak jojo když ho tam zabrali a pak nějakej flekatej ale ten má asi všechno co mít má a právě v tomhle dílu jak se vykusovali abyla předehra před sexem než zazvonil ten co tam s nim pak seděla, tak byl záběr na tu postel jak tam leželi kočičáci 😀
@lenkacar ty jo vidíš to jsem se ho ani v tej chvíli neptala z toho byl rozladeněj ale přístí týden dáme kafí a pokecáme no - třebas zjistí, že si tím sodilně přividělá a může si podat pak i inzerát 😀
Lei tenhle je zajištenej a moc fajn ..hodnej nekuřák nepije barák má svůj auto a i pěkný postavení v práci takže i peníze a zdědil chalupu a byt tady kousek od ČB jen jako prostě hledá vhodnou a zatím nic protože buď je to moc mladý nebo to neví co chce nebo kouří paří a pije nebo tomu o něco jen jde nebo bez názoru atd 😖 jemu bych jí přála a hodně moc taky už je 34 no takže už by jako se mělo něco rýsovat 😎 🙄
@lenkacar noo to zas nepřeháněj Leni 😉 každej má štěstí v nečem jiným a jaký si to kdo udělá, tak takový to má já bych neměnila ani za zlatý prase je pravdou, že jsem moc spokojená se svým životem, rodinou, manželem atd a nemůžu říct ani fň ale taky si toho neskutečně vážim protože co je teďka za rok třebas být nemusí - nikdy nevíš a proto je třeba užívat si každej den naplno jako kdyby měl být ten poslední 😉 hlavně si hrozně moc přeju aby to takhle pohodový a suprový bylo i nadále 😉 kolem mě je to v poslední době samá rakovina nebo úmrtí nebo rozvody či roczhody a to po 5 letech a víc no neni o co stát ☹
@lenkacar no jako chlapů na seznámení mám jako mrak coveče teďka 😉 no nevadí hele tak až budeš v důchoďáku jednou o berlích a s cévkou nebo bažantem pod postelí, tak já ti nějakýho inkontinenťáka dohodim 😀 teď máš Vládíse a važ si ho Leni 😉 každej má svý mouchy ale stejně ho miluješ máš ho ráda a je prostě jen tvůj pupík 😉 se ti nedivim taky by se mi stejskalo 😒 já mám jen na wellnes víkend do Nových Hradů a jako se mi tam vůbec nechce protože se asi ustejskám 😢 a to vim už teď že jako jo 😖 😀
@lenkacar jojo jako asi to byl pořádnej hřebec a co neměl v noze, tak dohnal kvantitativně možná i kvalitou tímco má ve slipech pač jako ho hledala jak jehlu v kupc sena ...... asi veděla proč 😀 to on je fešák jj svatá pravda 😉 no ale muj tip to neni já bych teda za nim neprocestovala půl světa ...max do Tábora a dál ani ťuk 😀 😀
no já mu taky řikala tady jak odjížděl ,že už ted se mi stýská a on ,,hm,, no tak dík a pak psal ,že je tam šíleně rusáků jsem mu napsala ,že místo pc si měl vzít můj mega russkij slovar 😀
@lenkacar hele já jediný kdy jsem chrápala, tak bylo v těhu ke konc ale jako brutus, že manžel málem chodil spát vedle 😀 sem prej měla otevřenou pusu dokořán a jela jsem, že i pes to vzdal a šel spát do boudy 😀 já teda o tom nic nevim takže to beru jako fámu nějakou ale přijde mi to úplně stejný jako když chrápe někdy on 😀 zase chrápání je důkazem, že se Ti dobře spí 😉
byla tady dneska baronka naše?

@pepek007 ty volís tak to je situejšn..trapný co?chudák kámoš ,ten musel čumět jak péro z gauče 😔