ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
no já samej seriál a pak domluva s kadeřnicí po pc na sobotu 😉 a ted pomazánka co dům dal
@barabasek Byla si to ty - ten pátek ? Já tam půjdu na IUI taky zhruba v půlce března - nejdřív budu brát ten Clostík, pak jdu na UTZ a podle toho pak na IUI. A ještě prý dostanu Pregnyl -? myslim, že tak se to jmenuje..... Hmm, tak to vlastně vypadá spíš na konec března.... Ale to nevadí... 🙂
jé holky tak vy jste se tam potkaly ..no my se v pátek minem s baronkem.. ☹
já už se v Artu poznala s Macinaz, super holčina 🙂
tak jsem přišla z pracáku a mám nárok na penízky od nich tak jsem ráda
Tak dneska jdu na kafe s mojí svědkyní a už teď se bojím, jak ze mě bude páčit,jestli jsem nebo nejsem těhotná, už jí to určitě řekli, že jsem na bále nepila a nikam nechodím a přestala jsem kouřit a až jí řeknu, ať mi nehulí pod nos, že se mi z toho zvedá kufr, tak to bude jasný ....
no spíš to potřebuju upravit než cokoliv jiného ,nějak smotat nahoru a pustit pár pramenů na ten ples
no a přemýšlim o slabé trvalé ,mám to děsně splihlý jak je to delší ,musim to mýt denně,aby se to trochu zvedlo

to se asi procházkujete, když je venku tak hezky, co?