ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
jo tak to je kterakolvek .... 🙂 nesalis me? aby to melo ucinek.... 🙂 urcite tam nejsou jen ¨jedny dvere :D
Já bych to viděla hned na tu první venkovní, tak je taková "macatá"..... 😀
Leni, stejně jsi odvaha, že bys šla do MŠ 😅 Já bych na to asi neměla.
🙂 tak ja to skusim teda mozno tam budu driv nez lenka 🙂 tak si sahnu...jeste ho najit...ja ho hledala jenom zatim na mape...mel by ale byt pred nemocnici..teda na druhe strane...
holky si pamatuju jak jsme jeli s manžou z moravy z dovky přes budějce a hledali jsme art a jezdili jak blbci a nenašli a pak další den a nic až jsem zavolala kámošce at sedne k pc a najde mi to že někde jezdíme kolem a nevidíme ..ptali jsme se lidí, ,kdepak ..něco takovýho u nás v budějcích?,, 😀 😀 😀 😀 a jasně že jsme byly kousek a jeli jsme kolem stokrát
dojeli jsme až do nemocnice a tam na informacích se nějaká rozvpomněla kde asi tak přibližně ..já nevim proč jsme to neviděli 😀 😀 😀
no ja nasla ak jeden od vystaviste tak by to melo byt na levo a pak dalsi odobcka na pravo by mela byt na nemocnici, da se tam odbocit z hlavnej ulice?
Leni já vždycky když jsem tam byla v tý čekárničce, tak snad pokaždý volal někdo, že to nemůže najít a recepční vysvětlovala kudy tudy do Bavovorova, tedy do Artu. Je to fakt sice u hlavního tahu, ale přehlídnutelný... 😝
asi jsem hledala jinej typ budovy nebo co .. 😀 😀 😀 míšo já se tedka spíš modlim at mi zavolaj že mě neberou ,pořád to mám v hlavě jako strašáka ..
ja nsla na fotomape ale nenasla jsem sjezd z hlavni tak nevim kudy kam
http://www.mapy.cz/#x=133155584@y=131970560@z=1...
Simi jo, z tý hlavní se odbočit dá, ale jen ve směru z města k výstavišti, tzn., že prvně bude doleva k nemocnici a hned pak doprava k Artu. Od výstaviště jsem vždycky jezdila já a u Billy se otáčela... 😀
simi musíš k lidlu a tam se otočit a vrátit
jj jasny tak snad tam dojedem ja jen ze z ty mapy to nejak nevyznelo jestli se tam da, ale bylo by mi divny kdy¨by neeee.
Simi na tý fotomapě je to blbě (spíš vůbec) vidět, sjez tam do prava je, je to schovaný v těch stromech, ty už tam nejsou, to je nějaká starší fotka...
nedá ..musíš k tomu lidlu a tam to nenechávej šmejdi vybíraj prachy
prostě je to vlevo taková zelenkavo něco budova jako vilka
tak jo ak je tam parkovisko tak to je ok
tady i je ta vilka jak vypadá...
http://www.sanatoriumart.cz/
a před artem taky zastav jen na určeným místě nebo tě vyženou od vedle ,musim říct že jsem nepřeparkovávali sami 😉 😉 😉
indi to jsou fotky jako stehno ... 🙄
to bychj teda nepoznala já ho mám v paměti jinak tedy .. 😀 😀 😀
tak dufam ze tam bude kde zaparkovat, jsou tam nejak oznacene mista...? Jak sami myslsim ze vas odtahli...? :D
ale to je co nejmin
nene že od vedle je to nějaký hotel nebo co volali do artu at okamžitě přeparkujem a nějaký lidi taky a kolikrát se to děje jak tam sedim ..je tam cedule kam až je to artovský ,místa dost neboj
jsem se chtěla pokochat na fotce špičáčkem a nic ..jsem asi slepá
stejnak jak to čtu běhá mi mráz po zádech ,ale oni to uměj tak podat ,že si ani moc jako králík nepřipadáš 😉
tak to okuknu prvniho :D
hele jako na toho mi nekukej jo?
najdi si tam svýho je jich tam dost

simi šáhni si na kliku od okna ,ta u dveří už je zamluvená 😀 😀 😀