ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
to jsou zase sny jeden jelší než druhej 😀 😀 😀 jukni a ne že zejtra budeš hnedka ráno plašit co tě čeká 😀 taky pádim tak dobrou noc a pa pa zítra a hezký sny přeji 😉
papap
všem hezký den a baronkovi pracovní 😵 a bar asi taky chodí 😵 tak všem at to pěkně utíká a nikdo je nesere
kde máme ostatní holčiny? ani neřeknou jak jim je ..iris ,baixy a renig ..
áá bré ránko přeji 😉 já mám dneska lítavou jako papírově 😀 nikoliv wc 😀 takže mažu vyplňovat a podávat a ouřadovat 😉 prcek je dneska v jesličkách tudíž je voňásko 😎 tak zatím pa pa kočky a zaskočím pak 🙂
ahojky je tu martina a ptá se dokdy máš jíst ten estrofem ,ona že do 9tt
jsem jí říkala jestli tam nemá někde ještě jedno schovaný 😕 měla pěknou fotečku,už to má hlavičku a i ruce a nohy náznakem ..
@lenkacar Ahojky, no já nevím co mám psát, zatím se držím. Krev u doktorky dopadla dobře, já jsem se bála, že budu mít skupinu 0 -, ale mám stejně jako manžel 0+. Mám průkazku, za sebou první odběr krve na genetiku a 29.3. jdu na druhý odběr. Z těch dvou odběrů se pak udělá výsledek jak jsme na tom s genetikou....
Estrofem už jsem dobrala, ted už pomalu končím i s Crinone. Zvracím průběžne pořád, špatně spím, protože mě tlačí břicho, no prostě furt stejný :D
Nevím kdy půjdu na UTZ, docela bych chtěla vidět, jak prcek roste.....

tak já se jdu navonět tou forte koninou a jdu hupnout do pelechu