ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
jo udělaj to dobrovolně na fotobunku a mě vykážou 😀 😀 😀 😀 že jsem se jim prodražila
No úžasnou, už se těším, až je holky někde uvidím a pochovám si princeznu osobně! 😎
No jo simi, první byl megahroznej, tak druhej bude "jenom" hroznej... 😝
Leni teď ta Inka s Dadunkou, někdy koncem červene maj termín, tt ti nenapíšu, musela bych to u nich hledat....
Pak já.
Jája - začátek září
Zuzka - půlka září
No a pak asi až Lulunka - někdy po novým roce, mezitím dlooooouho nic... 😝
No a pak hned Mamka, ty, Simi, Hedi, Bar a ten zbytek... 😀 😎
Taky mizim, nebolí mi za krkem, doprala mi pračka..... 😀 že já pořád peru, ko to bude žehlit?!?!?!? 😝
tak ja taky mizim, sice se mi nechce ale ak tu nik uz nebude ...no co uz...tak zatim ...ahoj
a bolelo tě to ? zkoumám jakej kdo má praktiky víš...od michálka to nebolelo ,ale nepříjemný mi to bylo jak mám zakloněnou tu dělohu ..za to on nemůže
Kluka mi udělal Špička, ale holku Michálek, u neúspěchů taky byli oba, tak pak si vyberte..... 😝 😀

uz ji vidim :d ale po schodech na horu jsou dlasi dvere takze je tasm jeste jedna, tak se Leni podelime