ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
no já čekala kde jí borci najdou a nezklamali ani tentokrát ,jasně že tam kde jí milioknkrát hledali 🙄
ty jo to je ale děsný že máš díte x let a během jednoho dne o něj příjdeš je ti 40 a nemáš nic 😢
je tam zima a hnusná děsně fouká vitr 😠
no co se venku čerti žení nebo cooooo?můj dokonalý účes se mi hne,no ještě aby chcát začlo a ta černá řasenka z tý ofiny by mi tekla po ksichtě a můžu se otočit a jít zase domu
@baronek i v sobotu??? Ty jo Baronku čoveče já bych se taky šetřila a v první řadě koukala sama na sebe a mimčo než na práci a šéfa smaozřejmě co to půjde že chodit budeš njn ale taky odpočinek a šetření by bylo na místě však oni by si tam nějak poradili i bez tebe - museli by kdyby to jinak nešlo 😉
@pepek007 no naposledy mě šéfka viděla jako havránkovou a dneska po týdnu jako veverkovou .. 😕 velké divení proběhlo..byla jsem tam 2hodiny a bylo to tak akorát bych řekla ..smrdutá banda cikánů co chtěla mikinu i s trikem za 199,-,ona tam byla cedule ,ale to patřilo k tomu triku .. 😝 jsem myslela ,že odejdu domu bez zubů jak tam na mě startoval starej smradloun.. 😔 pak dvě holky co jsem jim vytahala 30teroje džíny ,ale každá si jedny vzala takže gut,byly v poho ,jen jak je tam nové zboží tak se hůře orientuju,než to uklidim..a potom pár otrapů..no nestihla jsem ani co jsem měla ,z bídou jsem udělala uzávěrky na oba krámy a šupajdila domu na šehrezádu
@pepek007 nevim já nejsem hadrářka takže mě to jako netáhne tohle..ale byly tam občas holky co ucíkávaly blahem z hadrů ,tohle já nechápu ..mě je fuk co prodávam jestli rohlíky a nebo něco jinýho ,akorát jsem u toho žrádla byla víc špinavá ..jinak pro mě je to spíš o tý komunikaci s lidma a jestli prodávam mixer a nebo marmeládu ,mě je to fuk..

už to čtu na seznamu ...mrtvou asi 😒