ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Hezkou neděli přejem!!! 😎
Dobré odpoledne, vítám Dudlinku.
Holky-nováčci, jen tak dál 😵
zdary holky ,u nás je bouřka jako prase ...na silnicích stojí voda ,něco děsnýho a já zalejvala 🙄 ,jinak zdravím a jdu dělat věču pak ještě mrknu ..
ahoj Leni u nás zatím svítí sluníčko tak doufám, že k nám žádná buřina nepřijde. Dneska jsme brousili a barvili plot tak jsem úplně mrtvá.
Budějice hlásí hezky, většinu dne slunečno, peru a suším (tedy už ne, jen nevím, kdo to bude žehlit... 😝 ), buřina byla parádní včera odpoledne, přesně jak píše Leni - voda stála na silnici, kanály nestíhaly, ve 3 hodiny jsme museli svítit, jak bylo černo...
Jj, souhlas s Indi, a my byli venku 😀 😀 Měli jsme na zahradě oslavu. Masakr 😀
vítám novou dulinku a holka nás se bát nemusíš!!! 😉 😀
tak mizim zase je tady spousta práce po víkendu tak zítra bude víc času ,zdravím úplně všechny které nás našly 😉 ,i ty které teprve přijdou a zatím jen po očku nakukujou 😉
milčo bezva zprávička 😉,tak teď už se pohneš z místa
Ahojky holky ahojky! No Leni snad se pohnu uvidíme ..naděje umírá až naposledy a tak budu dál doufat ..musím ...JInak vám všem přeji miminko_miminka!!!Nakukuji a myslím na vás.Papapapa 🙂 🙂 🙂
jojo obě si musíme ještě chvilku počkat a mě to čeká taky pokud nevyjde KET,tak už tu nejsem papa
vítám vás do nového dne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dobré ránko holky!
Tak vedle v těhulích se rodí 😵 Další IVFařka 😉
pedík?
Leni, jj, v noci jí praskla voda, tak čekali na rodiče, aby pohlídali kluka a vyrazili. Víc zatím nevíme 🙂
jo četla jsem to ....jsem to asi cítila v kostech nebo co ..jsem jí akorát popřála ještě večer
To zas nic neudělám, budu furt lítat k netu, jestli už Innka něco písla 😀
já 😀 😀 😀 taky agente 007
A já mám zrovna doma dvě megavzteklounky. Ty vado, už tu hodinu jen ječí. Ještěže máme ještě doma tatínka, aspoň vidí, že to nemám jednoduchý 🙂
Leni, jdu něco dělat, zatí papa 🙂
pa míšo ...on ti pomůže a bude to gut ..to ví přeci každej ,že s dvojkama to neni jen růžový 😉
ahoj holky tak moc gratuluju k dalšímu miminku. U nás bouřka vůbec nebyla. Leni kdy jdeš zase do Artu?
mamčo dle mrchy někdy koncem června ..přesně to ví jen ten nahoře ,prej kolem 9.6 dostanu ms a pak objednávka na utz 13den
ahoj holky, tak si jdu dat rani kavicku a jdu vas docist 🙂
Dobré ranko 🙂 máš leni nějaký prášky na vyvolání MS?
Hezké ránko!
Leni - tak HUŠ! Mrchu na tebe, ať se někde nefláká!!!!! (a víme, že když jí člověk potřebuje, tak schválně zdržuje..... 😠 )
tak jsem se rozhodla ze si ten dalsi pokus dame uz v srpnu, tak nejak neni na co cekat 😉 pujdu do dalsiho kompletniho IVF a ty 2 mrazacky si necham jako rezervicku 🙂
mluvila jsem o tom se spickou a ten mi to schvalil, mam za sebou 3 IVF a 1 KET ... co si o tom holky myslite?
Ahoj Tuliku, jé ty už máš za sebou takových pokusů? A stále nic.....
No nevím, jestli bych šla do dalšího ivf nebo na KET, ale je pravda, že z "čerstvých" je větší šance...
tulíku a to už budete samoplátci?nevim jak je to v artu a vyšetření máš?

Barabášku 😵 😵 😵