ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Aliss tak to Ti přeju brzkou mrchu. já už mám po mrše a při další taky začnu stimulovat. 1.prosince jdu do Artu.
Mamko, tak to na tom budeme podobně. Snad nám letos J 😉 ežíšek nadělí ten nejkrásnější dáreček 😉
Ahoj holky!!!!
MARCEL!!!! Mega obrovitánská gratulace!!!!!! Moc a moc ti to přeju a vám ostatním ty dárečky pod stromeček, jak si přejete!!! Marcelka prolomila smůlu a teď už bude jen prskat a vy se "kazit" 😀 Držte se holky!!!
No jo, Marcel teď musíš pořádně prskat spoustu těhu bacílků!!! Tak se snaž 😉 😝
jo Aliss taky doufám, sice mi jedna věštkyně napsala, že to otěhotnění u mě vidí na 60 procent . tak uvidíme 🙂
čus holky mě je předpovězeno těhotnění na začátek roku ..
NO vidíš Leni a jakou jsi to měla kartářku. Já jí mám jen přes net.
mamčo místní ,ale dodal,že to skončí potratem 😝
tak to není hezký. ☹ . A co jinak u Tebe. Už jsi nedočkavá na výsledky. Jsem na Tebe zvědavá co tam budeš mít. Já radši nikomu nevěřím a budu moc věřit, že to vyjde.
já ani nejsem nedočkavá ,včera jsem na tebe večer vzpomněla když jsem hledlaa na netu práci hlídání dětí ..
no Leni u mě už bohužel vietnamci taky už končí. ten malej co ho hlídám odlítá do vietnamu a pochybuju, že se vrátí.
LENI, ahoj!!! Co práce?? Baví tě, jde ti to?? Co nadřízení, ujdou??Ještě nevíš výsledky z imuna??
Ostatní čekají na mrchu a začnou stimulku?? Tož zase musím držet palec!!!
ahoj evi už jsem po 8dnech skončila ..to se nedalo ..urážky a nadávky ,prej si mám bud zvyknout a nebto vypadnout ..tak jsem odešla nemám na to nervy jenom jsem doma brečela a brečela a zse jsem nedostala ani měsíčky a kdoví jak mi to ted bude blbnout ..
urážky typu ,,máte moc veliké oči a moc tmavé a máte hrozně zlý pohled a nezdravíte lidi,, a podobný bludy který nebyly pravda ..
Leni tak to je drsný 😠 Tebe to štěstí taky hledá sakra dlouho ☹
Musím běžet, zase nakouknu, jak se vám vede!!! Držte se 😉
Ahoj holky, tak já jdu na vás pořádně zaprskat 🙂 Dneska jsem byla v Artu na krvi - neřekli mi přesný hodnoty, jen že je to pozitivní. A zítra tam jdu zase na ultrazvuk.
Já bych vám tak přála aby vám ten Ježíšek přines ty vaše miminka. Budu držet pěsti a prskat těhubacílky...prssssk prsssk prsssk
Marcelkoooo, haloooooo, čekáme na fotečkuuu z utz 😵 nenapínej nááás, chceme vidět bublinkuuu 😀
Holky, já jsem si tu mrchu snad přivolala, dneska dorazila 😎. Takže začínám s Prednisonem (mám docela strach, co to se mnou udělá) a zítra s Puregonem.
alli neboj bude všechno dobré hlavně tomu musíš věřit. Já už chci taky začít stimulovat. No ještě ten měsíc musím vydržet.
alis: Teď už to bude rychle utíkat a pod stromeček bude mimi 😉
Jaru: Tyjo, mě se vůbec nechtělo nic dělat doma. Možná zítra bude fotečka.
Takže už to máme hezky potvrzený, hCG bylo 5393, takže taky pěkný. Za 14 dní jdeme znova a už by mělo být srdíčko.
jůůů, tak jsem se dočkala 😀 Marcelko, krásnááá bublinečka i s mrňouskem!!!!! 😵 😵 😵
Ahoj holky,
teda Marcelko to je paráda 😵 😵 😵 . Teprve teď jsem si to přečetla a moooooc Ti gratuluji. To musí být nepopsatelný pocit........ Přeju Ti, ať všechny vyšetření jsou v pořádku a mimi je zdravé 😵. Teda to je mazec ..... Jsou z toho úplně na větvi 😅.
renig: Díky moc, to potěší, takováhle reakce 🙂 Pocit je to krásnej, pořád se koukám na tu fotku 🙂
Ahoj holky, jsem tu po dlouhé době, celkem jsem se dost zaměstnala doma i v práci 🙂 Budu chodit asi už jen nakukovat 😉
Marcel, hurá! Mám moc radost, že se zadařilo. To je překvápko 😵 😵 😵
čus holky ..taky koukám po delší době ,marcel tak to je opravdu paráda ,krásná bublinka ...
ahoj mamčo mám výsledky imuna jsem pozitivní 95% na trofoblast,důsledný kondom.styk a kontrola za 3měs. 5mg prednisonu denně ..,mám 39% na partnera ,38% na cizí 95% NA TROFOBLAST
jak jsi to měla ty?jinak spermie hraniční ...
leni ahoj juknu vydrž musím to najít ,ale závěr mám stejný jako ty ted ty čísla jdu hledat

Asi tak o víkendu,tak snad nebude zpoždění🙂