ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
mám i nahoře vše negativní a jen x u zony pellucidy .. 😕
Ahoj holky. Leni nevím jak jsem to měla ten trofoblast. Aspoň víš jaký problém tam máš. Já jsem měla jen slabé protilátky proti spermiím. Takže asi na ten trofoblast ne. A už jsi se objednala do Artu?
já si skočim k nám na gyndu asi pro ty léky ne?
Leni myslím, že by jsi se měla objednat do Artu. Jak chceš já jsem byla tam pro ně. On Ti k tomu něo řekne.
tak jsem volala primářovi ,řikal že nemusim a od gyndařky to stačí ..když to mám daleko ..tak to je dobře ,vzhledem k tomu ,že mi bylo po prednisonu zle ,tak počkam jak to dopadne s tou prací ..
Co máš další nabídku práce? Tak to je dobře, že tam nemusíš. Já tam jedu prvního už pro injekce. A pak kolem 15 to mám dostat tak začnu a uvidím. Brácha chce koupit hospodu tak když to nevyjde půjdu makat tam. No spíš vybavení hospody. Ale práce bude.
Holky a co alisska myslím na ní jak je to s injekcema jak vajíčka rostou a ona nikde.
Taky koukám kam chodí kecat holky s mimčama z Artu?
Ahoj holky, průběžně nakukuju,ale nějak nestíhám psát.Od pátku si píchám puregon-to je docela v pohodě.Včera jsem byla v Artu,tak to vypadalo zatím tak na 10 folíků,tak doufám,že v nich budou vajíčka.Minule jsem měla jen 2 ☹ Včera mi ještě Michalek přidal další injekce- Orgalutran,nebo jak se to jmenuje.To všechno jde, nejhorší je Prednison.Jsem po něm hotová,v práci po obědě usínám,o výkyvu nálad nemluvě🙂V pátek jdu znovu na kontrolu a v pondělí nebo v úterý by to vypadalo na odběr,tak snad...
Ahoj holky u mě ivf tak někdy příští rok nejdřív mi musí srovnat délku cyklu která se prodloužila po stoplé stimulce na 45 dnů tak dlabu estrofem a 4.12. jdu na kontrolu. a když tělo při příští stimulce nebude reagovat na na léky tak budu muset uvažovat o dárci vajíček 😔 takhle rovnou to na mě Špička vybalil
tak holky jsem přijatá do krámu alpine pro tak mám radost 😵 😵 😵
jéé Leni moc ti to přeju 🙂
no bar snad něco vydělam na ivfko .. 😉
Ahoj holky jsem teď u tchyně v Ostravě. Alli moc držím palečky aby jsi jich tam měla co nejvíc. Leni super, že máš práci snad se Ti tam bude líbit a budou k Tobě všichni hodní. Bar doufám, že budeš reagovat dobře.
Ahoj holky, Tak co alli jak jsi na tom. Já jsem zvědavá a ty sem nic nenapíšeš.
musím vám něco prásknout hedi je těhulka a ani se nám nepochlubila je 6tt 😵
no nekecej ,to je krásný tak nakonec ty artajdy samy otěhulí..jen tak dál ..já si tu práci jdu zkusit za chvíli a na zítra od půl 10do 18hod. 😉
Ahoj holky, dneska jsem byla na OPU.Vajíček jsem měla 8,z nichž prý 7 vypadá dobře.Tak snad to budou statní bojovníčci.Zítra si mám volat a ve čtvrtek by to vypadalo na ET-tak snad
Leni,ať se ti v práci líbí!
allis díky a i já tobě přeju at to zdárně skončí nějakým ubrekánkem .. 😉
Alli tak moc držím pěstičky ať z těch 7 je 7 bojovníčků. Hned dej vědět jak budeš vědět. A Hedi gratuluju, že je těhulka.
Holky, díky moc za podporu. Za hodinu tam mám volat, tak už docela chytám nerv ☹
Ahoj holky, tak koukám že zprávy letí opravdu rychle. 😎
No jsem moc ráda, že se nám to povedlo přirozeně, protože jsem na Art dost
naštvaná,že nejsou ochotni ti udělat všechna nezbytná vyšetření a radši rvou
do lidí kteří to nepotřebujou hormony. To mě na týhle instituci dost zamrzelo.
Jó prachy točí světem. 😠
Občas se na vás zajdu juknout holky jak válčíte a hodně štěstí v těhotnění.
(Jo a i se špatným spermiogramem to jde 😀 .)
Mamko, volala jsem do Artu a zůstali nám 4 bojovníčci. Tak snad vydrží. Ve čtvrtek ve 12,30 tam mám být
Ahoj Alli. Je fajn, že jsou aspoň 4 bojovníčci. Doufám, že to dobojujou všichni až do konce. Já jsem dneska byla v Artu tak mám vyfasováno. Injekce a prednison. A až to dostanu tak jdu na to. Hedi je to fajn, že se Ti to povedlo přirozeně.
Ahoj holky!!!
LENI, mám radost, že mášpráci!! Já mám Alpina ráda, mají tam boží věci 😉
ALLI, držte se všichi!! Posílíš řady těhulinek, jo? No že se ptám 😵
A ostatní?? Na co čekají, kdy bude jaká kontrola?? Nová stimulka?? Vánoce se blíží a Ježíšek čeká na objednávky 😀 😵
Ahoj Petrevo já čekám na mrchu a jdu do další stimulky. Tak snad to vyjde.

Leni já to nemám musela jsem to nechat v Artu jak jsem tam s těma výsledkama šla...,ale měla jsem to samé prednison a kondom a kontrola za tři měsíce ..Michálek povídal ,že je to dobrý prednison mám doma ještě ho neberu ,protože na umělko chci jít na jaře tak v lednu půjdu do Artu a začnu dlabat...dopadlo ti to dobře ...miminko bude