CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
Ahoj Saralindo,
mám přesně stejný počet Fostimonu jako Ty a na UTZ taky 7.den. Akorát jsem ještě nezačala. Jestli Ti ještě nejaké přidají záleží na výsledku UTZ.
Jáměla Puregon, 200 IU denně, 10 dní.
Nějak nejsem schopná dopočítat, kdo plánuje přijít v to úterý do čajovny ☹ Takže zamluvím 5-6 míst na dobu od 16 do 19 hodin, ano? Dnes odpoledne odjíždím na služebku, takže až do pátku odpo nebudu.
Jinak je to čajovna U Džoudyho, je hned u tramvaje na IP Pavlova na té straně, kde se nastupuje, když chceš ke Karláku. info a fotky jsou na www udzoudyho cz.
U Puregonu jsem měla 250 IU první den a pak 9x 225.
Já plánuju 🙂
ahojky
Já měla Fostimon 250,první den a pak desetkrát 225 iui.Doplatek za jednu pichuli )tu poslední kolem 1400kč).7 den byl utz a tu už poznají kolik vajíček je.
Len, prosímtě, mohla bys mi poslat email o té genetice, já nák stresuju a nevím proč ☹
ahojky holky...tak já dnes ve 12,15 IUI... jak to tam probíhá?... je to rychlovka ??...
zubajdo, je to rychlovka na 5 minut 😉 Držím palečky, ať ti udělají hezky mimi 🙂 !!!
ahojky aknyt... 5minut???.... to je fakt manufaktura 😀... kdyz se teda zadaří... 🙂
Přijdeš, takovou "stříkačkou" s pružnou hadičkou ti tam fouknou spermijky a jdeš domů 🙂
Saralinda gratuluju k zahájení stimulace a brzo prcka do bříšla, at vidím pokroky a těhule 🙂
Zubejdo, budu na tebe myslet!
Já budu v tu dobu sedět u kadeřnice, a ani nevíš jak ráda bych seděla raděj v Caru 🙂 .
To bude teda těhulíííí,jupííí 🙂
Ahoj, držím palce jak zubajdě tak saralindě
Zubajdo,budu na tebe myslet,v te dobe budu na masazi.mozna,ze ty zacnes kolotoc tehotnych,kez by. 😉
tééé da holky díky... jedna u kadeřnice, druhá na masáží.. a do mě budou rvát nějakou trubičku 😀.... přítel dnes říkal, že jdu na kulečník... 😀....
Sa
ro,taky to mam stejne jako ty s pichanim,akorat zacnu az kolem 7.2.Tak se drz. 🙂
Holky,kdo jde vsechno na ten sraz,aknyt se stara o reservaci,tak dejte vedet.
Ja vim,ze jde= len,aknyt,larri,amalka.Jestli je to jinak,tak se omlouvam.Amalka mi to psala do IP.Udelejte si cas,at nas je vic.
larri, díky 🙂 pokusím se v pátek odpoledne dočíst, kdo jde. Za 2 hodinky vyrážím na konferenci, teď dodělávám prezentaci 😖 , která stejně nikoho nebude zajímat, ale zúčastnit se musím...
ahojky aknyt.... když bych to stíhala, tak bych také přišla, jestli by to nevadilo 🙂
Hlásím, se také na sraz. Jenom doufám,že to najdu (jsem hrozná na orientaci), ale jestli je to hned u tram, tak snad jo.
zubajdo,dostanes na zadek za posledni slova v tve vete.proc by to melo vadit. 😠
Tak nás zarezervuju 8 kousků a koukejte přijít 😀
holky, mně jen vypadlo, kde to je???
jinak nevím, jak vydržím to čekání až do půlky března, sakriš, že dříve neměli termín 😠
amal, kdy jsi se objednávala? Přímo k Řežábkovi
Přímo. A objednávala jsem se včera.
hmm tak to je dobrý já tam volala v pondělí a jdu 26.2. ty jdeš kdy?
vybírala sis hodinu nebo rozmezí? Já řekla že je mi to jedno
já si nevybírala vůbec nic 😖 řekli, že mají volno 12.3.!!!!
no tak to jsem měla ještě štěstí...
ted jsem to dostala 26DC... mám brát dnešek jako první den cyklu a začít stimulaci clostilem už v pátek jako 3DC když dnes je 1DC?

Tak to jsi měla tedy pěkně dlouho.