Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli dělají u Apoli IUI i o víkendu???? díky
ahoj zubajdo, já mám zkušenosti jen s ivf... tak neporadím.
Zubajdo, určitě, já byla jednou v sobotu 🙂
no jim se ze mne zatím nepodařilo dostat vejce... a nemám z toho děs spíš manžel to odmítá z morálních důvodů... jelikož se mu nelíbí že se oplodní více a využije méně embrií
saralinda dneska vegetí a zítra se chystá na opu, to to uteklo... držím palce, moc. 😉
holky, já si tady tak medituju sama pro sebe, pokud by mi dělali opu ve středu nebo ve čtvrtek, tak transfer asi až v pondělí, co? 😖 😖 😖 jsem z toho na nervy. minule jsem měla opu v úterý a transfer v pátek a teď mi to asi vyjde tak blbě... chjo... 😢
vlastně nemedituju, depkuju se tady... a vlastně ani nemám zatím proč... jetli mi dneska píchnou pregnyl, bude opu ve středu, tak to et asi v pátek nebude... teda nevím... a co zbyde do pondělí??? chjo...
lenicka, tak ty co zbydou budou v záloze pro sourozence, ne? 😉
len.. díky.... mně to totiž asi bude vycházet teď na víkend... 🙂
Nooo, kdyby byla opu ve středu, tak transfer klidně v pátek nebo sobotu... Já měla opu v pondělí a transfer ve středu 🙂
len, dík, tak se nechám překvapit, jen bych nerada aby mi mezitím v mističce stávkovali... a nezbylo nic. ale to necháme koňovi...
já právě měla úterý a pátek, tak mi to vycházelo na víkend a obávala jsem se, že v sobotu netransferují...
😖
tuli, když jsem měla OPU ve středu, tak byl ET v pátek. Akorát zbývající embryjka nechali dopondělí abyla všechny KO.
sar, aknyt, teď tady čtu o fostimonu a puregonu, taky jsem si říkala, že si budu píchat hormon z žen... 😒 ale co, hlavně, že to funguje.. teda doufám. 😎
Jo, já měla opu v pondělí, ve středu transfer dvou a zbytek nechali prý do pátku-soboty, že když se budou dobře vyvíjet, tak je zamrazí. Bohužel to ve čtvrtek vzdala 😒
aknyt, to je právě vono z čeho jsem tady v pr....
tak se nechám překvapit, protože kdyby bylo opu ve čtvrtek, tak co, čekat do pondělí, to mě mrdne... pardón...
sakryš, dneska píšu jako čuně ☹
Dostala jsem vynadáno za předchůdce v práci, že mu nesedí čísla dokumentů, prostě šťourové.
Teď čekám, co se dovím od manži...
držíš palce, co, aknyt... nějaký čísla, to je nepodstatný teď... viď?
ola, sice opožděně, ale gratulace veliká 🙂
tak co larri, ještě se nevrátila, aby poreferovala, co?
Aknyt, to nic není, já dostala nařízeno vynadat podřízené za chybu, kterou udělala její předchůdkyně 😀
holky, to jsou akce, chjo, ale nadřízený je halt nadřízený... 😖
len, jenže mě sprdli podřízení 😀
Jsem to odkývala, ale kolegyni za to nenadávám, nebojte 😉
aknyt, tak to je na facku... 😠
Aknyt, tak to už je fakt vrchol 😀
tuli tak už jsem byla na kvi tady na středisku kolem 14/15 hodky budou výsledky... tuli potolika testíkách s / se nediv že nemůžu odoloat vidět ten zárzak..počkej až budeš mít ty // budeš stejná 🙂
tuli to utíká co 🙂 moc na tebe myslím 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
super, holky, dnešek zatím vypadá pozitivně, teď ještě larri, jak dopadla, měla rande s mudrem nebo mudrou v 9:15... a pak ještě letím já ve čtvrt na 5...