icon

CAR Obilný Trh Brno II.

hanulamarkova
16. čer 2009

Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂

zabicka007
27. črc 2009

Tak už jsem konečně volala, HCG je přes dvatisíce takže supééééééééééééééééér 😀 😀 😀 Já mám takovou radost, říkal mi to Kummel, bych ho snad aji zulíbala mít ho v tu chvíli u sebe 😀

zabicka007
27. črc 2009

Další kontrola bude v pondělí, to bude i první ultrazvuk, takže toho bobka konečně i uvidím, no já to snad nevydržím 🙂 Celej dlouhej týýýýýden, chjo už aby to bylo 🙂

miradka
27. črc 2009

Žabi, teda to je obrovské číslo, tak sa rovno priprav na dve mimča 😀 😀 waw, ďalšia dvojmamka, super 😵

zabicka007
27. črc 2009

Mir, myslíš? No já už jsem se nějak tak připravila na jedno, ale když budou dvě tak mi to ale vůůůůůůůbec nevadí, hlavně ať jsou zdraví a moje 🙂 No ale si mi nasadila brouka do hlavy... 😉

simulin
27. črc 2009

Žabi, tak jak? Říďa už je fuč? 😝

simulin
27. črc 2009

Gratulujůůů Žabko, to je náádhera. 😉 Drobek se pěkně zakousnul, nebo že by oba... 😀 😀 No bylo by to pěkné, to by náš ale bylo... 😀 😝

snahapada
27. črc 2009

holky vsem mooooooooooooc gratuluji žabko tak to budou dvojcatka jak vysita aspon je nas tady vic s tema dvojcatkama ja kdyz jsem se byla ojednavat na tu genetiku tak mi sesra rikala ze za posledni tyden tam bylo maminek s dvojkama 60 tak pry se rostrhl pytel s dvojcatkama ale to vubec nevadi jinak diky a jeste jednou vsem velka gratulace

snahapada
27. črc 2009

holky a mne na ten srazik nepozvete nebo co rada bych vas poznala

miradka
27. črc 2009

Snaho, pozvané sme všetky, ale ešte nikto nenavrhol termín 😉

irminka
27. črc 2009

zabi: no o jsi šikula, dvojky o jistí 😉

já už se vidím na srazíku, přijedu vlakem, autem bych se asi ztratila. Tak dejte termín .........

irminka
27. črc 2009

To musí vymyslet Brnandy a aké kde? Nejleépe někde v centru at to najdeme všechny

ywushka
27. črc 2009

Hanu: tak ted lez a lez a lez a odpocivej nic nedelej a nechej se hyckat!!!

snaha: Gratuluju!!!

Kalhotky jsem vyfotila mam je v albicku, jsou moc prijemne,je to bavlna,uz se tesim az je budu nosit 😀 , jinak jsem je koupila v DM drogerii!!!

irminka
27. črc 2009

já jsem fakt volek, já jsem si myslela, že kalhoty normál na chození a to se mně nezdálo, že jsou tak laciné 😝

snahapada
27. črc 2009

tak ja jsem pro tak at to navrhne nekdo co nejdriv ja bych sla moc rada

ywushka
27. črc 2009

zabi: kraaaasa a super!!! Gratuluju!!!🙂 takze nic nedelat a nezvedat a setrit se aby se miminkovi libilo

miradka
27. črc 2009

Ywush, tie nadbruškové, to sú tehulkovské. Ja som tiež myslela na normálne kalhoty 😀

simulin
27. črc 2009

Ywuskhko, tak jsi nás dostala já taky četla kalhoty 😀 😀

ywushka
27. črc 2009

jeeeeeejda se omlouvam!!! Jinak tehulkovske KALHOTY paradni meli v teranove za 200kc!! Ale byly takove platene!!!

ywushka
27. črc 2009

Ale jsem tam napsala KALHOTKY!!

simulin
27. črc 2009

Ywus, se nemáš za co, my už asi blbě vidíme 😀 😀

ywushka
27. črc 2009

miradka: jo to jsou oboji tehu kalhotky,ale jedny jsou na brisko a jedny pod brisko!!!

irminka
27. črc 2009

tak holky, koho tady máme z Brna? Už se těším, jak se uvidíme, honéééém 😉

rioko
27. črc 2009

holky prosím sraz až někdy po 10.8 kdy se vracíme s dovolené a někde kde se nekouří - k vůli Vojtíškovi. Snad ještě po dovolené nezkončíme v nemocnici, i když je to možné, ta bulka pod paží z očkování nezměkla a spíš to bude na vyříznutí, ale to se dozvím zítra

ywushka
27. črc 2009

jeee vite co,kdo je tu z vas tehulek takovy jak my z manzelem ze mame radi ruzne znacky obleceni-jsme nasli na aukru miminkovske obleceni od nejakych prodejcu,co to privazi z USA a jsou uplne paradnicke-jsou to znacky jako GUESS a nebo Calvin Clein nebo taky adidas a PUMA a podobne!!Maji uplne naaaadherne kousky!!Jsme zasli nad tim a uz se nemuzeme dockat az neco budeme moc objednat Pak tam prodavaji takove ty "hiphoperske" znacky-uplne supracke!!!

ywushka
27. črc 2009

rio: budeme na vas myslet!!!

irminka
27. črc 2009

holky, já mám švagra užskoro 12 let v USA a můžu se s ním domluvit,kdyby jsme chtěli věci na miminka tak by to objednal a k nám zaslal. Na Aukru mají krásné věci, ale mají to hodně předražené, zkusím se podívat přímo na US stránky zjistím to, jestli se to vyplatí , aby to švagr objednal a zaslal do CZ

ywushka
27. črc 2009

jak kdo je tam ma predrazene!!! Ale jsou uzaaaaaasne

irminka
27. črc 2009

jo, to ano, věci jsou o krásné a když o nekupuješ každý druhý den, ak se to dá 😉 Ale některé z nás budou mít dvojčata a o by jsme se teda hezky prohly....už mám z toho hrůzu, jak to budeme finančně zvládat...děckám chceme dát první poslední, takže se máme na co těšit 🙂 A já mám ještě je´dnoho pubertáka a en už také nejde jen tak v něčem... 😎

irminka
27. črc 2009

ješě jsou hezké věci na http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=26...
je tam uplně všechno jak na nás, tak i na mimíse

Strana