CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
Gábi 🙂)) jsi hodná, ale ..... koukala jsem na grafy.... no jo ... šance ještě pořád je 😉
Miradko, díky, vsadím se, že tady budu první nebo vás mám napínat??? 😀
Gabi- tak já jsem v práci od osmi, tak že budu číhat taky. Tak že žádné napínání!!! 😉
Gabi, napínať nie!!! TO nevydržím a budem ti písať každú minutu 😀 😀
Gabi, kedy sa budíš? Nastavím si budíka 😀 😀 😀
teda myslím, že Gabča budíka nebude potřebovat já kvůli testu blbnu od 4h od rána 🙂 ale šla jsem až 5,30 😀 testnout
Gabi ať tě ani nenapadne napínat!!!
žabičko jaký jsi měla pocity ty před krví? taky píchání a prdíky po tom utroši?
úplne si viem predstaviť aké ste nervózne, ja som tiež vždy keď mám ísť na kontrolu. To sa nikdy nevyspím...
Jejda, nemluvte mi o kontrole a nervozitě, ještě se chrobi 2x vyspíme a jdeme na to 😅 ☹
Sim, ty už budeš mať určite srdiečka, som veľmi zvedavá, držím palce 😉 😵
Já normálně vstávám 5:40, v práci jsem kolem 6:45 😉
Sim, joooo, ty budeš mít srdíčka, to bude žůžo 🙂
Chrobáčku a není píchání dobré znamení?
Kéž by jste měly holky pravdu, no ve čtvrtek to bude 28 dne od Etu, pořád nevím jak to mám počítat, jsem z toho jelen. Ale když jsi byla Miradko včera 5tt, tak to já budu taky, no uvidíme. 😕
sim no jo ale ty budeš mít supr výsledky a prdky
Gabi, tak že 5:45 bude v albíčku další a silnější testík. 😉 Já si snad natočím budíka. 😀
chrobi neboj, ty určitě taky. A co jsou to prdky? 😕
Gábi no to se právě ptám netěhule jestli to měla taky 🙂 😉 ale já to mám už od ET
Chrobi já jsem asi železná lady - já jsem na sobě prdíky nepozorovala vůbec /tedy ne víc než obvykle 😀 / no a co se týká píchání tak to jsem pociťovala asi tak do 5. dne po transferu stejně jako citlivá prsa - pak proběhl sex a zhruba od té chvíle ustalo i píchání i prsa...
jo tak to máme stejný dnes byl sex tak třeba to taky ustane 🙂))))) prsa už taky skoro nebolí .... ten utroš je fakt pěkná svině co dělá s tělem 😠 😠
Ja ti neviem sim, dr povedal 5tt, ale ono by to malo byť skor začiatok 6, aspoň si to myslím. Koľko dní sme mali naše embryjká v miske? 4 dni?
Jejda Chrobi, ty stíháš i sex po ránu nebo máš dnes volno? 😉
Miradko, no na OPu jsme byly v neděli a na ETu ve čtvrtek, tak že PK 4 dny..?
Holky do kdy se dělá ráno UTZ, musím tam být asi hned ráno, že?
Takže embryá majú dnes 26+4 čo je asi 6tt. Myslím, že je tam tak do pol 9, raz som prišla trošku neskor, meškal vlak a musela som počkať na dr až sa vráti..
sim: jo uzv byva po osme rano!! Takze hned!!!🙂
Jinak ja jsem obarvena trosku zastrizena!🙂 trosku budu odpocivat a ve ctyri vyjizdimepro tu svagrovou,takze je veeeelmi mozne ze se tu dneska uz neukazu,tak se mejte krasne!🙂
snad mi neunikly zadne novinky🙂
sim no jasně, že stíhám jsem byla brzo vzhůru kvůli testu pobrečela si a pak jsem se uklidnila sexem 🙂))))
Aha, tak to jo, radši tam teda budu dřív, stejně nebudu moc spát ☹
Miradko, šla jsi první na 16 za sestřičkama a ty tě poslaly na UTZ nebo jsi šla hned na UTZ?
Chrobi, aspoň že ste si užili... 😉
Tééééééééda Chrobi, tak to je určitě supr terapie a nebreč, když ještě nemáš proč. 😉
Sim, najprv pre kartu na vrátnicu a potom na 16, tam mi dali tie druhé papiere a s nimi som išla na utz

Chrobáčku, díky 🙂 ..já ti pořád držím pěsti 😉
Jo, to my máme letos 10 let, ale můj říká, že to počítá znovu od svatby 😀