CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
klarko,je mi to moc líto,co vas potkalo. Je smutné a nespravedlivé,že to někdy končí i takto.
A Antoa se ani neukáže.
taky držím pěsti ať je krev pozitivní 😉
Ahoj holky,jak dopadly testíky a krvičky ? Snad vam to oběma vyšlo. Já jdu za týden k dr Cadové,tak jsem zvědavá,co bude a kdy to bude,jestli bude chtít znovu po 3měs horm profil,nebo ne...a tak. Tak co,mužem gratulovat ?
Ahoj holky je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 Všechno ok, vypadá to na jednoho bobiše dle hormonů, v pondělí mám další odběr krve, tak se uvidí. Byla tam Dr. Čadová a byla super. Díky za podporu. A co ty Saj?
@vika29 Je příjemná, ale ten její úsměv a optimismus mne tak vždy odzbrojí, že se zapomenu zeptat na polovinu věcí, v ordinaci jsem v poho a v čekárně zjistím, že se usmívám jak pitomec.... 😀 Je to dobrý pocit po 7mi letech snažení, ale zatím není nic jisté tak s radostí jsem opatrná.pa a at se Ti spermíci zakousnou!!!

@petula82 to je fajn,za chvilku budete mít mimčo,tak jste se dočkali 😉 já s testem...v sobotu jsem testovala,8 dpo a nic....co na to říct,třeba bylo ještě brzo,ale třeba ne,uvidím,ve středu mám jít na krev tak budu vědět