icon

CAR Obilný Trh Brno II.

hanulamarkova
16. čer 2009

Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂

vika29
9. bře 2011

@majka43 ahoj, tak od včerejška mám prokázané těhotenství HCG asi 105, ale mám hraniční hodnotu estrogenu, tak jsem dostala na podporu injekci neofollinu a k večeru jsem začala opět slabě špinit ☹ a špiním i teď. Volala jsem do CAR, zatím mám být v klidu a v pátek se ukáže....no tak asi tak....uvidíme, jsem z toho pěkně nervózní. 😖 ....a jak jsi na tom ty, bolí něco? držím palečky 😉

majka43
9. bře 2011

@vika29 Jé gratuluju, to špinění bude dobrý. Kolikátý den jsi byla na krvi? Mě od rána nějak pobolívá břicho, tak nevím. Ty jsi měla nějaký příznaky?

rioko
9. bře 2011

@vika29 blahořepřeji a hodně holek špinilo,já jsem dokonce hodně krvácela, to bude dorbý 😉
@majka43 kdy budeš testovat?

majka43
9. bře 2011

@rioko Já nevím, chtěla bych vydržet co nejdýl, už takhle dost nervuju, že s toho zase nic nebude. A co ty?

kobla
9. bře 2011

holky těhulky,držím pěsti. Já taky špiním,ale čekám mrchu po synarelu,ale neprichází,tak ho musím vysadit. Tipuju,že si pujdu v SO pro injekce.Držím vám moc palečky. Ty nervy jsou prostě šílené,ale co s tím???

rioko
9. bře 2011

@majka43 já nic, tento měsíc jsem zapomněla si vzít 3 DC clostil tak to nechám a dalíš je vezmu, ale na konci března se stěhujeme do koupeného domečku k Vyškovu a vůbec nevím jak pak se dostanu do CAR

majka43
9. bře 2011

@rioko Musíš to nějak zvládnout i s malým. Ono to půjde.

vika29
9. bře 2011

@majka43 byla jsem 12 den po ET...břicho mě bolelo taky, přesně jak na mrchu a taky mě píchalo v podbřišku -občas. Jinak nic víc, prsa mě bolela tak 4 dny po OPU a postupně úplně přestala a te´d taky nic.
@rioko jéé tak děkuju to už jsem klidnější, jsem si myslela, že mi to vyvolala ta infjekce s estrogenem, ale prý to tím nebude

majka43
9. bře 2011

@vika29 Mě prsa tentokrát nijak nebolí, ale u dřívějších ketů mě bolely hodně.

vika29
10. bře 2011

@majka43 tak třeba to te´d bude všechno jinak, než u dřívějších ketů 😉 ...budu držet palečky.

majka43
10. bře 2011

@vika29 A jak jsi na tom ty? Doufám, že už nešpiníš.

sajmona
11. bře 2011

@majka43 ahojky,já se zatím na další pokus nechystám,mám poslední dva mražáky a tak nějak se bojím,že zase neic...uvidím,až mě to prostě popadne,zavolám na obi a jdu do toho.Koukám,že máš po KETu tak tfuj tfuj držím pěstičky,prostě to vyjít musí!!!!!!!!!!!

majka43
11. bře 2011

@sajmona Prý na jaře je to nejlepší a myslím, že letos se tady holkám dost daří.

sajmona
11. bře 2011

@majka43 a kolikátý dpoket jsi?? jak se cítíš??

majka43
11. bře 2011

@sajmona Jsem dneska sedmý den po Ketu. Jinak nevím, bolesti zad ustoupily, sem tam mě někde píchne. Jinak nic.

yvett2009
11. bře 2011

@majka43 taky drzim moc pesti! 🙂 Snad uz se to tentokrat konecne povede! Posilam tehu bacily 😉

majka43
11. bře 2011

@yvett2009 Děkuju moc za bacilky, asi v pondělí zkusím test, tak uvidím. A ty všechno v pořádku?

yvett2009
11. bře 2011

@majka43 tak to budu drzet pesti a urcite se sem mrknu. 🙂 jinak moc toho casu na konika nemam. Jo, u nas vse v poradku 🙂

vika29
14. bře 2011

@majka43 ahojky, tak budu držet palečky!! 😉 ...jinak já už nešpiním, ale páteční kontrola ukázala, že HCG neroste tak rychle jak by mělo 😒 , takže zítra zase kontrola.

majka43
14. bře 2011

@vika29 moc držím pěsti ať máš HCG zítra v pořádku.
@yvett2009 Jsem měkká, test jsem neudělala, bojím se že tam nic nebude a tak aspoň dneska budu ještě v klidu.

kobla
14. bře 2011

Ahoj holky,takže od SO si picham Gonal-260 jednotek,kontrolu mám ve CTV. Jsem zvědavá,jak folíci porostou.Ale našli mi opět cystu-prý nepraskly zakrvácený folikl,takže ten zábírá místo potencionálnímu vajíčku a to je trochu blbé... Byla tam Cadova-Sochorová. Jinak docela nacpaná čekárna na ultrazvuk.Všechny vyhnalo sluníčko a chtějí otěhotnět 🙂 Viky a Majko,držím pěstičky.

majka43
15. bře 2011

Tak 11 den po ketu a ani duch. Končím.

klara.k
15. bře 2011

@majka43 a kolika buněčný ti zaváděli, třeba ještě je šance, kdy máš podle CARu testovat?

majka43
15. bře 2011

@klara.k Devíti a deseti buněčný. Na krev jdu v pátek.

klara.k
15. bře 2011

@majka43 budu držet palce, šance ještě je 😉

kobla
15. bře 2011

Majka43- rozhodně je jěště velká šance,pokud vím,testovat se má až 12 den a v některých carech ještě pozdeji,než na OBI

vika29
15. bře 2011

ahoj,...takže u mě bohužel mimi nebude, HCG hodně kleslo a je to fuč 😔 ☹ ...tak doufám, že mrcha přijde alespoň sama 😒
@majka43 ještě vydrž, zítra může být všechno jinaka, budu držet palečky.

majka43
15. bře 2011

@vika29 To je mi líto, že ti to nedopadlo.
@kobla Moc už tomu nevěřím, kdyby aspoň stíneček tam byl.

kobla
17. bře 2011

Ahoj holky,dnes jsem po kontrole,8DC,folíci rostou slušně,podle dr Sochorové. Mám tam jeden 15, a tři 13mm a nějaké drobné... Podle mně to mohlo být trošku lepší. Navíc mi našli další cystu,vlevo na vejcovodu,ale prý nenasedá na vaječník,tak by neměla ničemu bránit,zato má 4cm ☹ Další kontrola v PO a koncem týdne asi odběr. Majko,zítra na tebe budu myslet,třeba tě hcg překvapí.

klara.k
18. bře 2011

@kobla @majka43 - holky moc vám držím palce, opravdu moc.

Strana