CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
holky těhulky,držím pěsti. Já taky špiním,ale čekám mrchu po synarelu,ale neprichází,tak ho musím vysadit. Tipuju,že si pujdu v SO pro injekce.Držím vám moc palečky. Ty nervy jsou prostě šílené,ale co s tím???
@majka43 byla jsem 12 den po ET...břicho mě bolelo taky, přesně jak na mrchu a taky mě píchalo v podbřišku -občas. Jinak nic víc, prsa mě bolela tak 4 dny po OPU a postupně úplně přestala a te´d taky nic.
@rioko jéé tak děkuju to už jsem klidnější, jsem si myslela, že mi to vyvolala ta infjekce s estrogenem, ale prý to tím nebude
Ahoj holky,takže od SO si picham Gonal-260 jednotek,kontrolu mám ve CTV. Jsem zvědavá,jak folíci porostou.Ale našli mi opět cystu-prý nepraskly zakrvácený folikl,takže ten zábírá místo potencionálnímu vajíčku a to je trochu blbé... Byla tam Cadova-Sochorová. Jinak docela nacpaná čekárna na ultrazvuk.Všechny vyhnalo sluníčko a chtějí otěhotnět 🙂 Viky a Majko,držím pěstičky.
Tak 11 den po ketu a ani duch. Končím.
Majka43- rozhodně je jěště velká šance,pokud vím,testovat se má až 12 den a v některých carech ještě pozdeji,než na OBI
Ahoj holky,dnes jsem po kontrole,8DC,folíci rostou slušně,podle dr Sochorové. Mám tam jeden 15, a tři 13mm a nějaké drobné... Podle mně to mohlo být trošku lepší. Navíc mi našli další cystu,vlevo na vejcovodu,ale prý nenasedá na vaječník,tak by neměla ničemu bránit,zato má 4cm ☹ Další kontrola v PO a koncem týdne asi odběr. Majko,zítra na tebe budu myslet,třeba tě hcg překvapí.

@majka43 ahoj, tak od včerejška mám prokázané těhotenství HCG asi 105, ale mám hraniční hodnotu estrogenu, tak jsem dostala na podporu injekci neofollinu a k večeru jsem začala opět slabě špinit ☹ a špiním i teď. Volala jsem do CAR, zatím mám být v klidu a v pátek se ukáže....no tak asi tak....uvidíme, jsem z toho pěkně nervózní. 😖 ....a jak jsi na tom ty, bolí něco? držím palečky 😉