CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
Ahooooj kočky, tak jsme zpět a máme srdíčko 😵 fotečky dodám hned jak budu mít čas.. jinak tam byl Kummell a dal nám hned dvě fotečky, takže příště chtějte foto mimíska 😉
Sune, ja som neučila, ja som robila šéfku v kuchyni. Pangasia milujeme aj my. Je to výborná ryba. No dnes som sa nabaštila v práci, bola som urobiť uzávierku. Mali sme kýtu na smetaně a houskový knedlík, mňam mňam. Tá brokolica se sýrovou omáčkou može byť super. Ako robíš tú omáčku?
Na víkend mám už aj ja program, príde ma pozrieť kamoška z Nitry, veľmi sa teším, naposledy som s ňou bola na vianoce.. 🙂 Ešte nevie že čakám baby 😎
Fňuk fňuk, že som si ich nevypýtala 😢 ☹
Lucka, gratulujem k srdiečku 😵
Luci, gratuluji k srdíčku 🙂 ...snad se ho taky dočkám
Miradko, takže bude překvápko, co???? 😀 Já se těším, jestli to bude dobré, až to řeknu našim...už moc dlouho chtějí vnoučka, navíc je taťka teď docela nemocný, tak určitě pookřeje 🙂
Gabi, som zvedavá čo na to povie 😀 určite sa bude tiež tešiť. Naši sa tiež veľmi potešili, že budú prarodičia. Otcovi keď volám tak mu poviem: Ahoj starouši (ešte nemal 50 😀 😀 ) Robím si srandu, pretože už bude dedom 😵
zatím hrajeme mrtvé brouky...minule se ptali, kdy teda konečně jdeme do dalšího ivf, tak jsme jim řekli, že jsme to museli kvůli tomu mému nachlazení odložit 😎
Gabi, určitě ho tam budeš mít... kdypak jdeš? Já tam jdu ještě příští Středu, protože mám pořád zvětšený pravý vaječník a Kummell si to chce pohlídat, ale říkal mi, že mimiňousa to neohrozí a mě se vrátit OHSS určitě už nemůže a celou dobu se na nás culil 😀 jinak nám se setřičkou na UZ gratulovali atd. takže tebe to čeká taky, uvidíš 😉
no pekne, to bude ešte väčšie prekvapko 😀
Luci, teď v pátek..ale myslím, že u mého Dr to tak horké s gratulacemi nebude, budu ráda, když mi řekne, že tam je 😒
Gabčo, já myslela, že jdeš na Obi.... určitě tam je, věř tomu. Já jsem měla taky strach a byl tam, drží se jako klíšťátko a doufám, že bude na hodně dlouho. Už teď se těším na příští Sředu až ho zase uvidím.
Nemyslím Kummlla, ale mimiňousa 😀 😀
čau holky
Lucko supr gratulace obrovská 🙂)))
Luci si si istá? Kummel je tiež zlatíčko 😀 😀
Miradko, to víš že je pěknej, ale radši bych to mimi co mám s manželem, toho bych ani za Kummlla nevyměnila 😀
akorát koukám, že mi to tady ten kůň hází nějaký jiný týdny 😠
lucy: gratulace z Ostrohu, držím moc palečky.....
Tak já jsem dnes rychle udělala čočku na kyselo, vajíčko na tvrdo a čerstvý chlebík a manža s tchánem se jenom olizovali, takže jsem měla uspěch 🙂 Není nad obyčejné jídla, že?
Tady je takovéhorko, že je mně z toho aj zle, uplně nedýchatelno 😎
chrobáčku, díky 😵
Ahoj holky,
Lucko, gratuluju a asi jsme se tam o chvilku minuly, já jsem byla na UTZ kolem půl deváté. Takže jsem poznala prvního doktora, Kummela. Na konzultaci jsem objednaná až na 27.7. k MUDr Svitekové - znáte ji někdo?
Jinak mi radila kudy k UTZ milá blondýnka kolem 160 cm, není to některá z vás? Pak jsem ji pouštěla do kabinky jako první. 🙂
Gabčo, bude to v pořádku, uvidíš. Mně se zdá, že když to nemáme tak jednoduchý jako naše šťastnější kamarádky a známé, sledujeme každé píchnutí mnohem víc, navíc pokud už máme za sebou nějakou špatnou zkušenost. ☹ Ale věřím, že to u Tebe bude OK. 🙂
Jasné Luci, vytúžené mimčo nemá konkurenciu 😉
Irmi, čočka je super mňam nápad, mala by som to aj ja urobiť 🙂
Holky, jak děláte to tiramisu? Dáte recept? Děkuju. 🙂
Holky,ty co byli na kontrolách,tak gratulace. Jinak já měla halušky. Gábi,Moudrý ti opravdu nepogratuluje ale je důležitý,že tam to mimi máš 🙂 Věř tomu!
Luci, kdybych mohla chodit na Obi, tak bych byla klidnější...tam mi zrovna řekli, že mě nechtějí, tak teď bojuji se svým Dr ☹
halušky .... hmmmm ňam já chci taky 🙂
ja mám chuť na bramborák 😀 a halušky mňammmmmmmmm 😵
Gabi, my ti pogratulujeme, neboj 😉
Holky,halušky bohužel nezbyli.
canette, nebyla ta blondýnka se svým partnerem? Jestli jo, tak to byla kočena, se kterou jsem ležela na Obi skrz OHSS a čeká dvojčátka 🙂 byla dneska taky na srdíčkách. Jinak já tě tam nikde neviděla 😕
Gabčo, aha..tak to potom jo. Takže mě si tam ten Kummell fakt nechal skrz ty vaječníky, aby si to mohl pohlídat.
Jinak chápete někdo tady ty týdny? Jsem totiž dneska v 7tt+0 a už tady mám osmičku 😠
Canette, díky....poslala bych ti recept, ale nepamatuji si ho, tak kdyžtak až přijdu dom....jestli mě teda nepředběhne Miradka 😉 ...a ona tam Sviteková ještě je??? Já myslela, že z tama odešla, když jsem o ní od listopadu neslyšela 😕
Miradko, to doufám, že mi pogratulujete😀
ahojda holky, dlouho Vás sleduju.. můžu se přidat, jsem objednaná na první konzultaci na 23.7.09.. Pěkný den
Gabčo, to je přece samozřejmost, že ti pogratulujeme k srdíčku a mimískovi 😵 😵 už teď jsem na tebe zvědavá.
Já teď snědla plnou misku zelné polévky, mňam 😀 a půjdu si asi lehnout, v poslední době pořád spím.

Kdepak máme dneska Chrobáčka???? Snad už nejela na tu dovču 😕
A Lucka už by mohla pomalu být doma i s obrázkem se srdíčkem 🙂