CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
no holky, já jsem taky byla při prvním ivf téměř bez ovulace a KETy jsem měla vždy s Estrimaxem jako Pikuska, vždycky jsem se hned při odběru krve objednala na 10 den cyklu na utz a k tomu začla hned s prvním dnem menstr. brát exstrimax.......
Já jsem pořád bez ovulace 😝
no řekli m že mám ´trochu zvýšený prolaktin, takže jsem pochoila, že jí mám pouze když se jí zlíbí nebo vůbec. Pořádně mi to nevysvětlili,zajímal je pouze ten náš špatný spermiogrm a podle toho bylo hned doporučeno na ICSI. A kdybych jí neměla tak to se nedá jít hned další měsíc? Já bych teda chtěla jít hned ale přemýšlím jestli neni řeba lepší si chvíli odpočinout.
@nikoza A uz se to rozjelo nebo zatim jen spinis? Jako 1DC se bere kdyz zacnes krvacet; kdyz az odpoledne, tak to pocitej jako den 0. S tim prolaktinem je to ciste individualni: nekomu i lehce zvysena blokuje ovulaci, nekomu ne. Krasne na to zabira drmek, je to teda humac, tak spis doporucuju tinkturu z nej.
holky, já mám údajně také cykly bez ovulky, prý sem tam ovulace je a taky mi říkali, že mám ve vaječnících všechny folíky stejně veliký a že jen občas nějaký povyroste a ovulka přijde, ale moje gyndařka mi koukala na folíky před 3 měsíci a ukazovala mi, jak tam je každý folík jinak veliký, tak teď ani nevím, jestli se něco změnilo nebo ne 😅 ale asi ano, když si vezmu co teď řeším 🙂
@nikoza Jedna Konikovka si delala tinkturu doma, ale pry pusobi stejne v lekarne kupovany Mastodynon. Mne mimochodem pomohl i na premenstruacni syndrom. Stacila kura na 3 mesice. Prolaktin jsem mela na zacatku snazeni parkrat lehce vyssi, pry ve stresovem pasmu, a doktor mi rekl, ze ovulaci normalne mam a nic s tim nedelal. Dalsi naber asi za pul roku uz jsem mela naprosto v poradku.
já jsem pro přírodní léčbu, tím člověk nikdy nic nepokazí, max. mu to může být ku prospěchu 😀
tak zítra na krev nejdu, telefonovala jsem dnes se svojí gyndařkou a mám si zítra zavolat a objednat se na čtvrtek na utz, prý už by mohlo být něco vidět, takže další 4 dny nejistoty, podle ní se s největší pravděpodobností jedná o těhu v začátku, tak uvidíme, já tomu stejně po tom všem moc nevěřím 😅 🙂
Piku, na kdy máš v plánu testík? Asi sobota viď 😀
Ahojky všem na CAR v Podolí nemohu dopustit.V roce 2008 se nám narodila po IVf holčička a tedka po druhém IVf jsem oěpt krátce těhotná 🙂 Přeji všem mnoho zdaru a krásná, zdravá miminka
To je fajn.Je to sice státní,ale to neva.Přístup príma a kamarádka si vychvaluje Iscar a přitom to tam je i dražší ☹ Kolik je Matyáškovi?
já taky nenechám na Podolí dopustit, Moniskovi gratuluji 😵 😵
@pikusa ty jo, už druhé narozky, mě přijde, že jsi psala včera, že už máte doma půlročka 😀 😀 to je děs, za chvilku půjdou do školky, letí to jak blázen, budu si muset zavolat a objednat malýmu taky dort k narozkám, protože paní to chce nejméně 4 měsíce předem, má pak plno a to už je zase na čase 😀
Ahoj holky, dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku pred planovanou IUI. Jsem docela v soku. Dr. Darebny ma dovolenou, tak tam byla mlada doktorka, myslim Zackova. Jdeme na IUI v prirozenem cyklu a ona mi rekla, ze inseminace se nedelaji o vikendu, ze to snad vydrzi do podneli. Jsem z toho v soku, nemate s tim nektera zkusenost?
Jí měla dr.Žáčkovou ted při KETU....
a tehdá kdysi dávno u prvního pohovoru.....

@pikusa No prave, kdyby Nikoza ovulaci nemela, tak je to stejny pripad a musela by se vecpat na konzultaci hned na samem zacatku cyklu.