CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@petulet no v diskusi ivf testovala holčina 5 den a měla // já to blbá zkusila po ketu a byl tam duch.. já naivně věřila a ono to bylo z ovitrellu..
@malinka_02 no já vím,je to těžký,ale ještě vydržím.stejně mám divnou tuchu,že z toho nic nebude. ☹
je mě od někoho přišlo srdíčko,ale nevím od koho a všimla jsem si až ted,že mám 3 děkuji.
@malinka_02 to je od tebe? děkuji 🙂
@malinka_02 taky jsem ti poslala pro štěstí srdíčko,ať se ti hezky zavrtá blastocytka 🙂
@petulet jé tak to si mi ho vrátila 😀 😀 😀 😀 jen si ho nech at se zavrtá tvoje 😉
@malinka_02 já jsem tam měla 3 srdíčka,tak z nich jsem ti darovala,taky potřebuješ štěstíčko 🙂
@petulet doufejme že ho budeme mít obě 😉
@malinka_02 nic jinýho nám nezbývá,než doufat 🙂
Holky my na poslední pokus už zůstaneme v Podolí.Jednak nemám čas už někam přecházet a manžel nechce jinam.
@detskahrabarna v tématu CAR Praha Podolí toto není moc vhodné..............
@danci70 ja to taky nevidim dobre ..
@malinka_02 no mě dnes pěkně čaplo břicho,bolest jako na MS ☹
@petulet ja mam taky pocit ze nic, citim se jako vzdycky.. Tak si asi koupime dum 😀
@malinka_02
@petulet holky vám to prostě dopadne,jasný 😉
Holky, všem, co ještě nevědí přeji ať to vážně tentokrát vážně vyjde... bylo by to skvělé!! 🙂
Jinak pro ty ostatní jsem slyšela výbornou chválu na car cube 😉
@danci70 dekujem 😀 Ale vis jak..

@malinka_02 udělám později,ted jsem četla,že jedna testovala 10 den po ket a nic tam neměla a pak zopakovala a za 2 dny a měla tam 2 //. tak ono je to těžký kdy nu. někdo má už 2 // i dříve jak 10 den.