CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Ahoj dámy, mám dotaz k ceníku v Podolí, jsem z něj trochu překvapená, jde mi o vitrifikaci je tam cena 500,-kč a za každé embryo zvlášť a mě není jasné jestli to je jen za embryo nebo je to zamražení 4000,- + 500,- za každé embryo. Stejný chaos mám i u ICSI a PICSI 🙂 Nevíte někdo jak to je?
Ahoj, tak uz volali, pry nechapou, ale porad bojuje, o jeden den opozdene, ve stavu moruly, ale bojuje, tak jeste cekame do zitra 🙂
Ahojky , chci se zeptat, jestli je normalni, ze me picha v podbrisku, kdyz jsem vcera byla na transferu?
@filfinka tak to je fajn,držím pěsti ať to dopadne dobře 🙂 můžu se tě zeptat který den sis píchla první Orgalutran proti ovulaci, měla jsem jít na kontrolu 7 den cyklu ale zítra je svátek a tak se dostanu na kontrolu až ve čtvrtek a to budu již 8 den cyklu, nerada bych něco projela Dr. nic o Orgalutran neříkal páč sem přesně nevěděla kdy to dostanu a myslela jsem že to vyjde na ten 7 den asi zkusím zavolat zítra do Podolí 🙂
Ja pichala gonal a pak cetrotide, ten jsem pichla 7 den, hned po ultrazvuku
Ahojky, tak u nas negativni. Vsem drzim palce, dalsi pokus nas ceka po lete
Ahoj holky,tak jen info,jsem po Opu kde jsem měla 14vajicek,8se jich oplodnilo a dnes zbyly pouze 2 blastocysty které museli kvůli hyperstimulaku u me zamrazit a transfer neprobehl, o tom ze vaječníky reagují nadmerne věděla Rezacova už na prvním UZ a nic neřešila,kdybych si před trasferem nevyzadala UZ tak mi tam embryo daji klidně i s OHSS a nic neřeší,tu bolest břicha nikomu nepreju,trvá už 5dni sotva chodím,za me první a poslední IVF v tomto Caru,pokud nejste cizinka nebo celebrita jednání fakt síla. Peněz jsme tam nechali hromadu.

@megara kolega v praci me utesil, ze to bude na 100% po me :D