CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Ahoj holky,tak nam to opet nevyslo 😒 ...budu se objednat na ultrazvuk a snad i 3iui.uz prestavam verit,ze nam tato metoda pomuze...drzim pesti...
@miracleelcarim to je mi líto, jdu 21.na utz
Holky, držím palce, ať je další pokus konečně úspěšný.
@girafkag tak to se nepotkame,ja pujdu asi kolem 25. Jeste cekam na ms,tak snad zitra uz se dockam...
@miracleelcarim držím palečky, mám dnes poslední clostyl... Jsem zvědavá, zda vydrží do pondělka, nebo to padne na víkend. A pokud na víkend, zda mi dají na vyžádání ovitrelle
@girafkag take drzim palce...v ovitrelle nejspis nebude problem,ja kdyz mela planovane iui,vychazelo na vikend,automaticky jsem dostala injekci a snazili jsme se doma...
@miracleelcarim díky za info, zítra napíšu jak jsem dopadla 🙂
Ahoj, 10 den po ET mám test negativní. ☹ Tak to teď zas budeme zkoušet doma, pojedeme na dovču a kdyžtak zhruba kolem Vánoc další kolo.
Držím všem palce na IUI, když nevyšel květen, střihneme si ta mimča v červnu, ať si ještě užijeme léto, jo?
Tak u nás cyklus pauza. Dnes 12DC sliznice 5mm a folikuly na vaječníku bez vejcovodu...
@miracleelcarim už jsi objednaná na utz?
@girafkag ano jsem,jdu v pondeli a popravde z toho mam trochu obavy.cyklus zacal celkem divne,ms neobvykle dlouha a bolelo me hodne v miste praveho vajecniku,tak jsem z toho celkem vykulena,co se delo.no uvidim zitra...
@miracleelcarim držím palce 😀
@girafkag tak ve stredu jdu na 3iui,pokud nedopadne,tak me poslou na nejaka dalsi vysetreni.byla jsem objednana k dr.darebnemu,nebyl,tak jsem sla k dr.rezacove,byla prijemna...
@miracleelcarim Ve středu budu držet všechny palce!
teda je to složité jak to tady u vás všech čtu. Držím všem palce, ať už nemusíte moc dlouho čekat na vytoužený výsledek. My jsme si tento cyklus dali pauzu, máme tento týden dovolenou a časově by to nevycházelo. Tak si aspoň užíváme volna. Zkusíme další cyklus asi 3. IUI. Držím všem palce!
@miracleelcarim držím palce😀
Tak uz to mam za sebou.nalada nic moc,doktor rikal,ze kdyz ma pomoct iui,tak se to povede do 3 pokusu.pak uz se prechazi na jine metody.no jinou nez ivf neznam,takze myslel asi to :-/ no mam 18 dni na promyslenou...ja bych se i s ivf smirila,kdybych vedela,proc nam to nejde,takhle jsme ,, zdravi ,, rada bych sla jeste na nejake vysetreni,co vim,tak nemam imuno,genetiku nebo hysteroskopii nevim,co se da jeste vysetrit ☹ trochu se ale bojim,ze nedostanu doporuceni ☹
@miracleelcarim chpau tě. Náš je pět. Tři přirozeně a dvě přes IVF. Nebrala bych to jako tragédii 😀 nejde o vestu ale cíl 😀
Dnes potvora dorazila, ale nemůžu uvěřit tomu, že bez vyvolávačky a cyklus byl jen 29dní. Minimum jsem měla vždy 33, ale spíš 35. Zítra se budu objednávat na UTZ. Rozhodla jsem se podpořit sliznici kontryhelem, ať to nedopadne jak minule.
@miracleelcarim jaké jsou pocity? Dost často si na tebe vzpomenu 🙂
Tak my jdeme ještě do 3. IUI. Do třetice všeho dobrého a pak už IVF. V pátek jdu na UZ, tak předpokládám příští úterý - středa 3. pokus. Minulý pátek jsem byla u Dr. Darebného, a trochu mě překvapil, že daleko větší váhu tomu, že se to nedaří, dává věku a ne myomu... zajímavé.
A jak u vás? Nějaké změny? Pozitivní?
@girafkag Tak super, že dorazila sama 🙂 Já jsem si na další cyklus koupila ještě grepový džus, holky ho taky dost chválí, tak ho zkusím. Jsem zvědavá, jak sliznice vyroste, po takové podpoře 🙂 Jinak u mě zatím žádné novinky, ve čtvrtek budu testovat a pak se objednávat na tu konzultaci. Moc tomu nedávám, vše probíhá jako vždy, žádné změny. Jinak jsme se s partnerem dohodli, že zatím do IVF ještě nepůjdeme, kdyby mi ho již doporučili. Zkusíme ještě zbývající 3 IUI, věk mě ještě úplně netlačí. Mezi tím bych ráda absolvovala vyšetření alespoň na imunologii, ideálně i genetiku, ale s tou moc nepočítám. No a když se nezadaří, tak cca po novém roce už IVF, mezi tím se s ním smířím snad i vnitřně. No zatím jsem odhodlaná, uvidíme, jak budu mluvit po další neúspěchu ☹
@sagema držím palce
Ahoj holky, drzim palce do tretich pokusu.
Ja byla dnes u Darebneho a naplanovali jsme druhe IVF na konec listopadu, tentokrat kratky protokol. Zacatkem listopadu letime do Turecka, tak trochu doufam, ze se treba zadari tam prirozene a privezem si maleho Ahmeda 🙂
Ahoj,tak testovani mam uz za sebou,dle ocekavani to nedopadlo ☹ budu se tedy objednavat na konzultaci... @jezze1e preji hezkou dovcu a tise zavidim,taky bych uz potrebovala oraz...
@miracleelcarim To je škoda. Je to fakt nekonečný boj ☹ Děkuji, rok plánujeme všechno podle snahy o dítě a pořád dovolenou odkládáme, tak jsme si řekli, že teď prostě jedeme, případný měsíční výpadek už na výsledku nic nezmění.
@sagema Doufám, že jsi po UTZ plná optimismu a škrtáš si v těhotenském kalendáři 1tt 🙂

Holky, díky za podporu, přiznávám, že dnes jsem z toho trochu zklamaná, ale snad je to opravdu ta pravá valkýra a za rok budu přemýšlet, jak jí umlčet (v tom případě předem trochu lituji přítele 😉)
Jestli jsem to správně pochopila, odběr vajíček se dělá tak, že se do pochvy zavede jehla, skrz poševní stěnu se napíchnou se vaječníky a odsají se folikuly. Hezký nákres zde:
http://www.coastalivf.com.au/images/ivf-egg-pic...
@girafkag Ta druhá doktorka je Bahníková, je celkem v pohodě, ale jestli máš na výběr, je Řezáčová odborně určitě lepší volba.