CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Ahoj holky,tak nam to opet nevyslo 😒 ...budu se objednat na ultrazvuk a snad i 3iui.uz prestavam verit,ze nam tato metoda pomuze...drzim pesti...
@girafkag tak to se nepotkame,ja pujdu asi kolem 25. Jeste cekam na ms,tak snad zitra uz se dockam...
@miracleelcarim držím palečky, mám dnes poslední clostyl... Jsem zvědavá, zda vydrží do pondělka, nebo to padne na víkend. A pokud na víkend, zda mi dají na vyžádání ovitrelle
@girafkag take drzim palce...v ovitrelle nejspis nebude problem,ja kdyz mela planovane iui,vychazelo na vikend,automaticky jsem dostala injekci a snazili jsme se doma...
Ahoj, 10 den po ET mám test negativní. ☹ Tak to teď zas budeme zkoušet doma, pojedeme na dovču a kdyžtak zhruba kolem Vánoc další kolo.
Držím všem palce na IUI, když nevyšel květen, střihneme si ta mimča v červnu, ať si ještě užijeme léto, jo?
Tak u nás cyklus pauza. Dnes 12DC sliznice 5mm a folikuly na vaječníku bez vejcovodu...
@girafkag ano jsem,jdu v pondeli a popravde z toho mam trochu obavy.cyklus zacal celkem divne,ms neobvykle dlouha a bolelo me hodne v miste praveho vajecniku,tak jsem z toho celkem vykulena,co se delo.no uvidim zitra...
@girafkag tak ve stredu jdu na 3iui,pokud nedopadne,tak me poslou na nejaka dalsi vysetreni.byla jsem objednana k dr.darebnemu,nebyl,tak jsem sla k dr.rezacove,byla prijemna...
teda je to složité jak to tady u vás všech čtu. Držím všem palce, ať už nemusíte moc dlouho čekat na vytoužený výsledek. My jsme si tento cyklus dali pauzu, máme tento týden dovolenou a časově by to nevycházelo. Tak si aspoň užíváme volna. Zkusíme další cyklus asi 3. IUI. Držím všem palce!
Tak uz to mam za sebou.nalada nic moc,doktor rikal,ze kdyz ma pomoct iui,tak se to povede do 3 pokusu.pak uz se prechazi na jine metody.no jinou nez ivf neznam,takze myslel asi to :-/ no mam 18 dni na promyslenou...ja bych se i s ivf smirila,kdybych vedela,proc nam to nejde,takhle jsme ,, zdravi ,, rada bych sla jeste na nejake vysetreni,co vim,tak nemam imuno,genetiku nebo hysteroskopii nevim,co se da jeste vysetrit ☹ trochu se ale bojim,ze nedostanu doporuceni ☹
@miracleelcarim chpau tě. Náš je pět. Tři přirozeně a dvě přes IVF. Nebrala bych to jako tragédii 😀 nejde o vestu ale cíl 😀
Dnes potvora dorazila, ale nemůžu uvěřit tomu, že bez vyvolávačky a cyklus byl jen 29dní. Minimum jsem měla vždy 33, ale spíš 35. Zítra se budu objednávat na UTZ. Rozhodla jsem se podpořit sliznici kontryhelem, ať to nedopadne jak minule.
@miracleelcarim jaké jsou pocity? Dost často si na tebe vzpomenu 🙂
Tak my jdeme ještě do 3. IUI. Do třetice všeho dobrého a pak už IVF. V pátek jdu na UZ, tak předpokládám příští úterý - středa 3. pokus. Minulý pátek jsem byla u Dr. Darebného, a trochu mě překvapil, že daleko větší váhu tomu, že se to nedaří, dává věku a ne myomu... zajímavé.
A jak u vás? Nějaké změny? Pozitivní?
@girafkag Tak super, že dorazila sama 🙂 Já jsem si na další cyklus koupila ještě grepový džus, holky ho taky dost chválí, tak ho zkusím. Jsem zvědavá, jak sliznice vyroste, po takové podpoře 🙂 Jinak u mě zatím žádné novinky, ve čtvrtek budu testovat a pak se objednávat na tu konzultaci. Moc tomu nedávám, vše probíhá jako vždy, žádné změny. Jinak jsme se s partnerem dohodli, že zatím do IVF ještě nepůjdeme, kdyby mi ho již doporučili. Zkusíme ještě zbývající 3 IUI, věk mě ještě úplně netlačí. Mezi tím bych ráda absolvovala vyšetření alespoň na imunologii, ideálně i genetiku, ale s tou moc nepočítám. No a když se nezadaří, tak cca po novém roce už IVF, mezi tím se s ním smířím snad i vnitřně. No zatím jsem odhodlaná, uvidíme, jak budu mluvit po další neúspěchu ☹
@sagema držím palce
Ahoj holky, drzim palce do tretich pokusu.
Ja byla dnes u Darebneho a naplanovali jsme druhe IVF na konec listopadu, tentokrat kratky protokol. Zacatkem listopadu letime do Turecka, tak trochu doufam, ze se treba zadari tam prirozene a privezem si maleho Ahmeda 🙂
Ahoj,tak testovani mam uz za sebou,dle ocekavani to nedopadlo ☹ budu se tedy objednavat na konzultaci... @jezze1e preji hezkou dovcu a tise zavidim,taky bych uz potrebovala oraz...
@miracleelcarim To je škoda. Je to fakt nekonečný boj ☹ Děkuji, rok plánujeme všechno podle snahy o dítě a pořád dovolenou odkládáme, tak jsme si řekli, že teď prostě jedeme, případný měsíční výpadek už na výsledku nic nezmění.
@sagema Doufám, že jsi po UTZ plná optimismu a škrtáš si v těhotenském kalendáři 1tt 🙂

Holky, díky za podporu, přiznávám, že dnes jsem z toho trochu zklamaná, ale snad je to opravdu ta pravá valkýra a za rok budu přemýšlet, jak jí umlčet (v tom případě předem trochu lituji přítele 😉)
Jestli jsem to správně pochopila, odběr vajíček se dělá tak, že se do pochvy zavede jehla, skrz poševní stěnu se napíchnou se vaječníky a odsají se folikuly. Hezký nákres zde:
http://www.coastalivf.com.au/images/ivf-egg-pic...
@girafkag Ta druhá doktorka je Bahníková, je celkem v pohodě, ale jestli máš na výběr, je Řezáčová odborně určitě lepší volba.