icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

lenjav
27. bře 2019

@boure888 Jj, otěhotně se bezesporu dá, vždyť já mám doma osmiletý důkaz 😉, ale pravidelný cyklus sem neměla nikdy. Ovulace je u pco samozřejmě taky možná, ale je to spíš náhoda, než nějaká pravidelnost. V Podolí není problém, po KETu nabízejí neschopenku vždy. Tak budu držet palce ať vám to vyjde 😉.

boure888
27. bře 2019

@lenjav děkuji i já vám, teď už to výjde. Asi si vezmu neschopnost, stejně si musíme něco do léta vybrat. Chci víc pak pít a jíst bílkovin a odpočívat minulý opu bylo v den mých 30tin a kdyby vyšlo tak bych rodila na výročí svatby, teď je mi to fuk, hlavně když to výjde....

lenjav
28. bře 2019

@boure888 Jj, tyhle data já už dávno taky neřeším. Chtěla bych jarní nebo letní miminko a ideálně chlapečka, ale je mě to fuk, hlavně ať je a ať je zdravé 🙂. Tak držím palce 🙂

boure888
28. bře 2019

@lenjav přesně hlavně ať se to už povede a je miminko zdravé....asi si vezmu dovolenou

sagema
1. dub 2019

@lenjav budu mít letního chlapečka 🙂 Přání se plní, když si ho moc přeješ 🙂 Určitě to vyjde, pozitivní přístup dělá divy 🙂 Lépe se to říká, než dělá, ale jde to a výsledky to přínáší. Budu moc držet palce.

A jsou tady nějaké hezké novinky?

lenjav
2. dub 2019

@sagema
Tak to gratuluji 😉...Já asi pozitivně myslím, i když spíš ve všem ostatním. Tomu že bych opravdu mohla být ještě těhotná snad ani nevěřím, jen si snažím namluvit že ano. Taky jak to melu pořád dokola, tak už je to jak říkanka, než reálná představa které bych mohla uvěřit. Je to pro mě jak nafukovací balónek vznášející se ve větru a vždycky když už skoro držím šňůrku, tak zase uletí o kus dál. Ale přesně jak říkáš, to se nedá si naordinovat pozitivní myšlení. Na druhou stranu se tím snad nijak nezžírám a žiju paralelně s tím plnohodnotný život.

lenjav
2. dub 2019

@sagema Jinak nového u mě nic. Ani po agolutinu (píchnut ve čt 28.3.) sem ještě nezačala menstruovat. Dnes jsem 57 DC ☹

sagema
2. dub 2019

@lenjav a co na to doktor? Že to tak dlouho trvá? Je to normální? Nebo co se vlastně ještě dá udělat? Další injekce?

lenjav
3. dub 2019

@sagema Doktorka říkala že mám počkat 14 dní a když nic tak mám přijít na další injekci, takže nic jiného se s tím dělat nebude.

lenjav
8. dub 2019

@sagema Ahoj, tak jsem to v pátek konečně dostala. Příští pondělí jdu na utz a pokud bude folikul tak pak na inseminaci. Konečně se bude zase něco dít. Snad!!! 😀

sagema
8. dub 2019

@lenjav no super, to bylo dlouhé čekání. A venku je jaro, ideální čas na děti 🙂 Loni to tak v Podolí měli, spoustu těhulek na jaře, tak by to teda už mělo vyjít!! 🙂 Budu držet moc, moc palce!🍀
Já byla na kontrole dneska a chtějí mě vidět opět v pátek. Zkracuje se mi čípek, tak to chtějí sledovat, případně mě zašít 🙂¨Jsem teprve 24. tt, tak snad se už zkracovat nebude.

lenjav
9. dub 2019

@sagema
Jej, tak to máš teda "radosti". To si to těhotenství tedy taky pořádně neužiješ a budeš asi spíš jen polehávat co?...No bylo to nekonečné čekání. Tak snad už ta smůla smůlovatá poleví a konečně se zadaří. To by mi pak vycházel porod přibližně jako s dcerou 🙂. zase by to bylo zimní mimi. Ale to už je mi fuk!!!Chtěla jsem letního chlapečka, ale teď už řeším jen to aby druhé vůbec bylo a hlavně aby bylo zdravé. Tak snad 🙂

lenjav
16. dub 2019

@sagema Ahoj, tak jak se máš? Já včera na kontrole blbý. Bohužel ani po lécích a po laparce mi nenarostl žádný folikul a i sliznice je nízká. Bez KET/ivf se tedy neobejdeme.

pepetousek
17. dub 2019

@lenjav Máte zamražená embryjka, tak je aspoň využijete, když už jsi podstupovala celý cyklus IVF.. Kolikátý jsi dc? Kolik jsi měla sliznici? Já včera 10dc, sliznice 4,6mm a to mám řízený cyklus (estrofem 2-2-2 a 2x týdně náplast Estrahexalu).. Další kontrola v úterý po Velikonocích, to budu 17dc..

sagema
17. dub 2019

@lenjav ahoj, u mě dobrý, špatně to změřili 🙂, takže zatím vše v pořádku, jen to budou pro jistotu více hlídat 🙂.
A už Ti naplánovali protokol? Hlavní je, aby to vyšlo, jak to vyjde už zase není tak podstatné, když tedy pominu ty finance.

lenjav
23. dub 2019

@pepetousek
Já měla sliznici 14 dc 3 mm a největší folikul 6 mm. Dneska sem taky měla jít ještě na kontrolu ale kvůli práci už si nemůžu dovolit jet tam zase. Dohodli jsme se že příští cyklus uděláme KET. Obávám se, že po té laparce mi ta sliznice asi taky moc růst nebude ☹.

@sagema Tak to je teda dobrý, maj to měřit pořádně a né tě hned děsit 😉

pepetousek
23. dub 2019

@lenjav Já dnes 17dc a sliznice beze změny, dokonce lehce menší, než 10dc...takže estrogeny už nikdy, jsou to ztracené měsíce (v nativním cyklu jsem měla sliznice 6,5mm, teď v řízeném 4,6mm)... Takže teď jedině nativní cykly a kvůli brzké ovulaci si budu píchat injekce proti prasknutí folikul.. Snad to bude fungovat..

pepetousek
23. dub 2019

@lenjav To se ti teď asi prodlouží cyklus, ne, když jsi měla takto malý folikul... Ale pořád ti může sliznice dorůst, vše se odvíjí od toho folikulu, jak bude růst on, měla by i sliznice, jen se to protáhne..

lenjav
24. dub 2019

@pepetousek
No u tebe koukám taky zajímavé...Já mám dlouhé cykly normálně, takže to pro mě není žádná změna. Když se objeví menstruace bez agolutinu, tak je to bezva, a když dorazí kolem 30 DC tak je to zázrak 😉. Já jdu ve čtvrtek na mamograf, tak sem se dohodla že když bude čas, tak mi zkontroluje doktorka i sliznici a folikul. Ale zázraky nečekám a i tak už by asi bylo pozdě, budu zítra 21 DC. Nevím jestli i kdyby folikul byl tak jestli je možné otěhotnět. Holky na různých diskuzích řešily že pak už je pozdě. Nevím proč a nevím do kolikátého dne cyklu to možné je?! Ale přece když má někdo tak dlouhé cykly jako já, tak asi těžko se dostaví (když už vůbec) ovulace 10.-12. DC, jak se všude píše že to je optimální...A ty tedy tento cyklus nic a příští zkusíte KET v nativu?

pepetousek
10. kvě 2019

@lenjav Promiň, že odepisuji až teď, většinou koukám přes mobil a to jsem líná psát 😉 Jinak u mě nic nového...minulý cyklus byl řízený a neklaplo to - viz zpráva výše. Tento měsíc jsem chtěla nativ s tím, že zkusíme bez ovitrelle (sliznice se mi většinou vyhoupne těsně před ovulací a to je na injekci už pozdě, ovulaci by správně nenačasovala, neboť je už velký folikul) - tento návrh mi u Darebného prošel, prý budeme denně sledovat folikul a až praskne, nasadíme utrogestan a za 2 dny ket...ale dnes 11dc, sliznice 4,5mm a folikul 20mm... takže nic moc, ty hormony minulý cyklus asi ještě doznívají, nebo nevím 😢 Každopádně ještě v pondělí utz a uvidíme, třeba se stane zázrak a sliznice přes víkend povyroste, ale kdo ví..

pepetousek
10. kvě 2019

@lenjav @sagema Holky a jak to vypadá u vás? Něco nového? 🙂

pepetousek
10. kvě 2019

@boure888 A co ty? Jak dopadlo IVF? 🙂

boure888
10. kvě 2019

@pepetousek my přijeli z Prahy po Opu, dělala Řezáčová a ona je i milá...měla jsem 7vajicek a můž ucházející na něho spermio a teď čekáme na zázrak...

sagema
10. kvě 2019

@pepetousek máš to teda pěkně komplikované :(
U mě dobrý, dneska jsem byla u Darebného na kontrole, jsem 28+0 a všechno je v pořádku. Další kontrola za 14 dní, začínáme pomalu jít do finále 🙂 Až se mi to tady nechce psát, když čtu, jak zatím stále čekáte. Ale třeba vás to moje psaní povzbudí 🙂 Taky jsem myslela, že se nám to nepodaří a ejhle, podařilo 🙂 A právě v Podolí. Tak vám moc držím palce!!

sagema
10. kvě 2019

@boure888 u opu a transferů je skvělá, velmi empatická a vtipná 🙂 Tak ať z těch 7 vajíček je mimčo 🙂 To už je dobrý počet. Já měla 4.

lenjav
11. kvě 2019

@pepetousek ahoj, sliznice muze klidne dorust.Ja 14dc nemela skoro zadnou a 21 dc byla 9,5 mm a folikul 20mm.Takze treba to jen dele trva 😉...Ja jsem ted 11 dni od aplikace ovitrellu a delala sem si rano tt a jsou tam celkem dobre viditelne //.Ted sem cela nervni jestli je to jeste z injekce nebo uz by to mohlo byt mimi?No snad !!!Tak drzim palce at nam to obema klapne 😉

pepetousek
11. kvě 2019

@lenjav To uz asi ovitrelle nebude 😍 A to je z prirozeneho tehu, nebo byl ket v nativu?

lenjav
11. kvě 2019

@pepetousek no stimulovala jsem femarou, ale kdyz v podoli nebyl 14dc zadny folikul ani sliznice, tak sance na iui zhasly.21 dc sem byla u sve gynekolozky na kontrole prsou a poprosila sem ji jestli mi udela i folukulometrii a ja i ona sme byly v uzasu, ze tam byl folikul i sliznice.Myslely jsme si, ze ovulace je tutovka, ale kdyz sem tam byla za 4 dny na kontrole, tak tam byl stale ten folikul ve stejne velikosti.Riala ze uz to na oplodneni sis neni, ale ze mi napise ovitrel a ze uvidime.Ten sem si pichla 25dc (ovu tedy byla asi 26 dc jestli byla), no a ted mam tohe na testu 😉. Ale na radovani je jeste brzy.Je to nejake divne. Na carky po ovitrelu je to silne a na tehotenske // je to taky silne, kdyz bych dnes byla teprve 10 dni po ovulaci 🤔.Nezbyva nez pockat co z toho bude 😉

pepetousek
13. kvě 2019

@lenjav Tak co další testíky? Jak vyšly? 10DPO sice nebývají čárky tak silné, ale každému se HCG uvolňuje do těla jinak, takže možné je všechno 😉 Tak co?

Prosím tě, na co přesně je ta Femara? S tím jsem se ještě nesetkala, znám na sliznici estrofem, estrimax, na folikuly clostylbegyt, ale Femara netuším, k čemu je a ještě mi ji nikdy nikdo nenabídl..??

Já jdu na utz dnes, včera večer trošku pobolíval podbřišek, tak si myslím, že proběhla ovulace..ale důležitá bude ta sliznice, jestli se vyhoupla...

pepetousek
13. kvě 2019

@boure888 Tak jak to u váš vypadá? Kolik se jich oplodnilo? Jak to vypadá k dnešku, jak se jim daří? 🙂

Strana