CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@lnk v pohodě, nic mi není, příznaky, tě by to vyšlo žádné, občas pnutí a bolest v podbřišku, ale to přisuzuji vysoké sliznici a vůbec se netěším na tu masakr ms, jestli bude. Pro mě je jen hrozný ten zákaz sexu, to se nedá vydržet a asi ty hormony dělají své, kdyby chlap svolil, tak jsem připravená hned 😂😂😂
Sex nám nikdy nezakazovali.Jen první tři dny by bylo dobré kdyby jsme to vydrželi.ale pak úplně v pohodě jsme měli dovoleno.JÁ jedu v pátek na ten ultrazvuk,tak jsme zvědavá.
Holky a mám ještě dotaz, všude čtu, že holkam embryo zaváděli pod ultrazvukem, že se koukali, kam jim je dávají, to se v unice nedělá? Na tom salku, kde mi dával Gogela embryo ani žádný utz nebyl.
Ani u mě se nedivali ultrazvukem.
Jinak trochu překvapil i jiný postup lékařů v caru. Dr. Frgala chtěl abych nemela prazdny močový měchýř. Přinesli mi vodu, protoze jsem aktivnější byla první na WC jak jsme přijeli.
Ahoj holky,v pondelu jsme meli prvni navstevu v Unici,byli jsme v dr.Matěny. chodíte k němu nektera?? My uz jsme jezdili do Prahy,ale bylo to daleko tak jsme presli do brna.... Mam crohnovu chorobu a v dubnu jsrm prodelala operaci a ted v listopadu zkusime posledni 5.inseminaci, tak snad budeme mit stesti..... Krasny vecer preji ;)
@dendinka
@dajanna
@hanulkasa
@andela01 holky, tak sex my měli zakázané u obou dětí celé těhotenství, u obou jsem od počátku krvácela, takže bylo po ptákách.. 😀 😀 😀 utrpení to teda bylo šílené, ke konci už jsem byla tak nadržená, že bych ojela kde co 😀 😀 co se toho UTZ týká, tak v Unice opravdu není a nezavádějí embryjko pod UTZ, což já osobě beru jako obrovské minus. vždycky jsem si říkala, že kdoví, jestli mi tam něco zavedli... 🙂 takže závidím holkám, co to vidí na vlastní oči. musí to být nádherný pocit opravdu vidět, že opravdu jsem teď těhotná 🙂 s močákem jsem též chodila plným na ET. doporučují to..
@marenka244 ahoj. My u něj byli na první schůzce a ještě párkrát jsme se s ním potkali, např OPU mi dělal. Myslím že byl pohodě. S největší pravděpodobností se potkas i s jinými lékaři.
@hanulkasa A na kolikátý pokus se vam zadařilo?? Já už se i těším až se začne zase něco dít 🙂)))
@marenka244 nám v prvním ivf 1.ket vyšel. 🙂
@marenka244 nám se v prvním IVF podařil 3. a 4. KET 🙂 máme dvě dětičky 🙂 přeju hoooodně štěstí!
@marenka244 nám se povedlo na třetí ivf a Chystáme se na KET

@dendinka držím palečky.