icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

dajanna
22. lis 2016

@hanulkasa snad budou dobré. 😉

hanulkasa
24. lis 2016

@dajanna preji krasne rano a cekam na dobre zpravy 😉

lnk
24. lis 2016

@dajanna taky ti držím vše co mám 🙂

dajanna
24. lis 2016

@hanulkasa tak bohužel se krásné zprávy nekonaji😢

hanulkasa
24. lis 2016

@dajanna Moc me to mrzi, to uz prece neni mozny.. 😒

dajanna
24. lis 2016

Taky to nechápu.Zítra jedu ještě na krev.Ale nečekám jiný výsledek.😢Už nevím co proto víc udělat aby to vyšlo.

dendinka
24. lis 2016

@dajanna to mě moc mrzí ach jo

lnk
24. lis 2016

@dajanna je mi to opravdu strašně moc líto ☹

dajanna
24. lis 2016

Holky díky.Už ani fakt nemám co plakat.Jé to šílené.Po třetí za tento rok a nic.Už na to nemám psychicky.Dáme si chvíli pauzu poradím se s doktorem a uvidíme co dal.

dendinka
25. lis 2016

Ahoj holky, nové zprávy z dnešní kontroly. Tak dnešní kontrola super. Dnes 8.DC a sliznice 8mm, tak mi ji pochválili, že to vůbec nečekali. Nemusím zvyšovat estrofem ani jít na další kontrolu a 6. prosince jdu rovnou na KET.

hanulkasa
5. pro 2016

@dendinka ahojky. Zitra na tebe budeme myslet a držet pěstičky. 😉 Budete zavádět jedno nebo dve?

dendinka
5. pro 2016

@hanulkasa ahoj jj už se těším, chceme dvě.

hanulkasa
5. pro 2016

@dendinka 👍✊

dajanna
5. pro 2016

@dendinka držím pěsti .

dendinka
5. pro 2016

@dajanna
@hanulkasa
Děkuji holky 😉

lnk
6. pro 2016

@dendinka hodně štěstí!!
@hanulkasa už se ti to krátí, co? 🙂 chvíle klidu a pohody za chvilku skončí 🙂

hanulkasa
6. pro 2016

@lnk jj, je to tak. 😀 Uz se tesim. Maly je o 14 dni vetsi, tak doufam ze vanoce budeme jeste 2v1 a pak uz je mi to jedno. Rekla bych ze vsechno mam nachystane. 14.12. jdu na mateřskou. Pak uz jen postavit postylku a sbalit tašku do porodnice.

lnk
6. pro 2016

@hanulkasa tak ti moc přeju, aby sis ještě užila klidné vánoce 🙂 přeci jen v tom bříšku je to fajn, když neslyšíš, jak řve 😀 přeju ti krásný a bezproblémový porod 🙂

hanulkasa
6. pro 2016

@lnk dekuji. Verim ze vse bude ok. Na nic jineho nemyslim. Ten nas poklad je v brisku moc hodny, asi bude klidas po tatinkovi.. 😀

hanulkasa
6. pro 2016

@boba245 jak vy jste na tom?

janaplt
8. pro 2016

Ahojte, sú tu nejaké slovenky čo chodia do unica brno? zvažujeme že sa v januari objednáme... na SVK už máme nevydarené ivf za sebou... ale problem sa nenašiel žiaden...

bambinecka
8. pro 2016

@janaplt napíš mi súkromne 😉

dajanna
12. pro 2016

Ahoj holky.Tak dnes jsem byli na konzultaci po neúspěšném ivf.Pan dr.Frgala nám doporučil pro mne Inofolic a pro manžela Folandrol.Tak jsem zvědavá.Ještě se zítra budu objednávat do Prahy na kliniku reprodukční imunologie.Nějaké ještě testy,které v Brně nedělají.Pak se na to vrhneme znovu.Třeba nám zabere,to co nám bylo doporučeno.Tak snad se to pohne kupředu.Už fakt musí.🙂

andela01
12. pro 2016

@dajanna moc držím palečky 😉

hanulkasa
13. pro 2016

@dajanna taky drzim pěsti, uz to vyjit musi! 😉

lnk
13. pro 2016

@dajanna přeju ti hodně štěstí!

dajanna
13. pro 2016

Holky díky moc.

dendinka
13. pro 2016

@dajanna tak třeba v ty Praze na něco přijdou, vyřeší se to a příště se to povede. Držím pěsti.

dajanna
13. pro 2016

Doufám ,ze to tak bude.Je to jen odběr krve.Jsem na to sama zvědavá,jak ty výsledky dopadnou.

dendinka
13. pro 2016

Holky dnes jsem v půlce čekání tj. 7 dní od KET, cítím se úplně jinak než minule po ET, snad to vyšlo.