CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Taky to nechápu.Zítra jedu ještě na krev.Ale nečekám jiný výsledek.😢Už nevím co proto víc udělat aby to vyšlo.
Holky díky.Už ani fakt nemám co plakat.Jé to šílené.Po třetí za tento rok a nic.Už na to nemám psychicky.Dáme si chvíli pauzu poradím se s doktorem a uvidíme co dal.
Ahoj holky, nové zprávy z dnešní kontroly. Tak dnešní kontrola super. Dnes 8.DC a sliznice 8mm, tak mi ji pochválili, že to vůbec nečekali. Nemusím zvyšovat estrofem ani jít na další kontrolu a 6. prosince jdu rovnou na KET.
Ahojte, sú tu nejaké slovenky čo chodia do unica brno? zvažujeme že sa v januari objednáme... na SVK už máme nevydarené ivf za sebou... ale problem sa nenašiel žiaden...
@janaplt napíš mi súkromne 😉
Ahoj holky.Tak dnes jsem byli na konzultaci po neúspěšném ivf.Pan dr.Frgala nám doporučil pro mne Inofolic a pro manžela Folandrol.Tak jsem zvědavá.Ještě se zítra budu objednávat do Prahy na kliniku reprodukční imunologie.Nějaké ještě testy,které v Brně nedělají.Pak se na to vrhneme znovu.Třeba nám zabere,to co nám bylo doporučeno.Tak snad se to pohne kupředu.Už fakt musí.🙂
Holky díky moc.
Doufám ,ze to tak bude.Je to jen odběr krve.Jsem na to sama zvědavá,jak ty výsledky dopadnou.
Holky dnes jsem v půlce čekání tj. 7 dní od KET, cítím se úplně jinak než minule po ET, snad to vyšlo.

@hanulkasa snad budou dobré. 😉