CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Dobre ranko holky. Tak my se hlasime. Včera v 14:13 se narodil nás Kubicek, s váhou 3895g. Byl to masakr. Ale ted už je to pryc a my jsme stastni rodiče. Jsem z malého uplne posrana, je kouzelný a pohodar.
@dendinka hodně štěstí ať to dobře dopadne.
@andela01 s dr. Matenou jsme meli první schůzku. Mladý ale velice příjemný. A taky nám dělal opu.
@hanulkasa strašně moc moc gratuluji, přeji hodně zdravíčka a Kubíčkovi milující rodiče a nádherný život 😘❤🍀
A Kubíčka je Teda kus chlapáka!! To ti asi musel dát pořádně zabrat, co?
Právě jsem koukala na stránky Unicy a ten dr mi přijde děsně mladý. To jsem koukala, i když jsem jednou na kontrole narazila na primáře, taky mladý. Já byla zvyklá na ty starší (Frgala, Gogela, Malý)
@hanulkasa jupí jupí jupí 😀 jste venku a máte to za sebou 🙂 to je super. hlavně, ať jste oba zdraví 🙂 já měla též první porod vyvolávaný kluk 3900, takže vím, co se asi dělo... jinak jsem též mohla oči nechat, furt jak magnet mě přitahoval 🙂 celá připosraná z toho tvorečka. je to krásné ty první okamžiky a dny než zas pro změnu nastane ten masakr domácí 😀 😀 😀
tak si to užívejte 🙂
@dendinka
@andela01 holky, vám oběma přeju hoooodně štěstíčka 🙂 toho pana doktora neznám, za mě tam ještě nepůsobil 🙂
Díky holky
Děvčata jak dlouho jste museli ležet v Unice po odběru vajíček?
Tak to docela krátkou dobu.V Jihlavě jsem ležela čtyři hodiny.Ale když jenom hodinu tak bude mít manžel radost.
@kacerka2 manžel tam může být s tebou, prvně když budeš na sále tak ho po odběru nechají dole a pak ať se jde zeptat na recepci a jak to bude hotové, zavedou ho za tebou na pokoj a tu dobu tam stráví s tebou. Na sále tě probudí a půjdeš na pokoj a já jsem třeba pak už vůbec nespala.
Já když byla na transferu, tak tam bylo tak plno, že jsem se prevlikala v kumbalu s doktorský oblečením před sálem 😂
Holky mohly byste mi stručně popsat umělé oplodnění? Jako kolik to zabere času, jak často se tam chodí, co vše nás čeká, kolik cca mě to bude stát (samozřejmě vím, že je to individuální)... Teď čtu o té narkoze... Ta je jen při odběru vajíček nebo i při zavádění? Kolik se zavádí vajíček? Zvládli jste to vše bez neschopenky? Nedokážu si představit nosit do práce tolik propustek s razítkem UNICY. ☹ Jsem z toho taková špatná, mám hlavu jak balon, příští týden si budu volat na konzultaci a prý mám chtít primáře nebo Frgala.

@dendinka moc moc držím palečky 😘🍀 kolik je třeba návštěv? Tři? První, pak utz kontrola a ket?