CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@crazy_girl3 Děkuji 😍
@dendinka děkuji 😍
Holky prosím o radu. Jsem 3.den po KET a dnes se mi objevil hustý bílý výtok.Včera večer mě hodně píchalo v podbřišku. Je to normální?
@janikas85 já měla taky hustý výtok,ale az týden po ET...
@marenka244 Tak já fakt nevím ☹ No nic, nechám to osudu😉
@janikas85 kdyby se ti nejak zhorsoval,tak si zavolej do caru...
Ahoj holky, dneska mam 5. den kultivace a zustaly nam 2 embrya, budou brat vzorky na PGS a embrya mrazit. Budou se nam nejak ozyvat nebo si tam mam zavolat jaka je kvalita atd? Nechci zbytecne plasit tak se radeji ptam kdyz uz to mate za sebou 🙂
@misaskul ahojky, vůbec se nemusíš obávat. při KETu k hyperstimuláku nedochází. já bohužel měla hodně těžký hyperstimulační syndrom a musela jsem do nemocnice. takže jsem se bála, jestli to nemůžu mít i při KETu a byla jsem ujištěna, že ne. čtyřikrát jsem postoupila KET a opravdu bez komplikací. hyperstimulák opravdu vzniká pouze při stimulaci vaječníků. hodně štěstí!
@marenka244
držím palce, ať to vyjde! 🙂
Ahoj holky,tak 15.11.mame prvni ultrazvuk. Chtela bych se zeptat,jak dlouho budu jist estrofen?? Mam jen krabicku a kousek a vrchni me poslala jen recept na utrogestan a estrofen me do kontroly nevyjde... A jeste bych mela jednu otazku... Kdyz vim ze nam miminka ,,vyrobili" 9.10.tak od tohoto datumu mam pocitat zac
Zacatek tehotenstvi?? Dekuji
@marenka244 těhotenství počítej normálně od poslední ms, estrofem musíš brát, zavolej ještě vrchní, ať ti pošle na něj také recept
holky, v pondělí jdu na folikulometrii, ale nikdo ni neřekl, jestli mi přidají nějaké léky, což předpokládám, že tam bude. Kolik jste toho cca dostaly a kolik cca doplácely?
Prvni davku puregonu 6x150jednotek za 1730 pak jsem dostala pridane puregonu ale jen 900jednotek a to jsem je cele nevypichala za 1130 a jeste me dali neco a to jsme doplaceli az pri mrazeni a bylo to 620.... To jdes na prvni kontrolu po hormonech???
@crazy_girl3
@dendinka Ahoj,vite neco noveho?? Pojedete do Prahy na tu imunologii??
@crazy_girl3 to se nedá říct předem podle toho co naměří ti buď přidají jednotek nebo uberou na další dny, takže těžko říct kolik budeš muset dokoupit
@marenka244 ahoj nic nevíme, do Prahy nepojedem, protože tu ordinaci kam UNICA posílala v září zavřeli, teď jednají v Brně s AKI tak pořád jen čekáme, už to mají s nima nasmlouvané, ale prý objednání tam by trvalo dva měsíce, tak ještě dál jednají, že by to odebírali sami a jen to posílali k nim do laboratoře.
@marenka244 ano, na první kontrolu
@dendinka to je mi jasné, spíš mě zajímalo, jestli jde většinou o tisíce nebo stovky, abych byla připravená 🙂
@crazy_girl3 když se přikupuje gonal tak jde vždy o tisíc a více
@dendinka tak to jsi asi jeste pockate.... To vam mohli klidne i dat ten termin a kdyby to slo driv,tak se to lehko zrusi.... Hlavni je,aby zjistili pricinu.....
Holky, zítra jdu na tu folikulometrii a teďka na tom rozpisu čtu, že ten rozpis a léky mám vzít vždy sebou. Takže mám vzít pero a ampulky co mi zbyly?
@crazy_girl3 s sebou určitě rozpis, pero s Puregonem a nevím co máte za ampulky, ale raději je vemte taky.
Holky, dělali se vám v těhu lupy?? Mě hrozně.. Jaký by na to byl dobrý šampon?
@crazy_girl3 tak jak jsi dopadla?? 🙂
@marenka244 zítra jdu na punkci. Měla jsem celkem 19 folikulů. Všechny 13-15mm, jen dva 19 a 20mm, tak mají strach, že prasknou sami, čímž by se posunul transfer na příští měsíc :( no věřím, že to vydrží. Už mě tolik nebolí břicho, jen strašně bradavky. Včera večer jsem píchla to Ovitrelle a dneska už jsem nervózní jak pes, asi v práci zmažu, co se dá dneska :D
Jinak lupy jsem neměla, ale strašně se mi vlasy mastili a obličej jsem měla plný pupínků, jak v pubertě
Holky, co jste si brali na OPU? Sestra říkala přezůvky, v papírech je i noční košile, ale já žádnou "slušnou" nemám. Buď spím v košilce nebo v pyžamu.
Jo a ještě vám řeknu perličku, včera jsem šla pro výsledky toho předoperáku, krev mám v pořádku, na moč čekají, prohlížela mě jak před transplantací ledvin a pak se mě ptala, jestli vím, že mám šelest. Tak jsem říkala, že od dětství, ale nikdy se to nějak neřešilo, tak se jí to úplně nelíbilo a že teda i ta narkóza před vyšetřením se jí nelíbí...že se mám stavit ještě dneska...no šla jsem dom úplně rozzuřená, jestli mi to nepovolí...jako je pravda, že to byl zástup mýho doktora a to je známý, tak ten mi to snad dneska povolí, pokud tam už bude, ale zase komplikace :( vyfasovala jsem žádanky na kardio a na sono štítné žlázy, protože jí prý mám pohmatově zvětšenou, byť mám krevní hodnoty v pořádku...Před dvěma rokama jsem byla na dvouhodinové operaci a nikdo nic neřešil, teď jdu na 10min a oni mě snad nepustí! rrrrrrrrr....

@janikas85
@hanulkasa
@dendinka Děkuji holky za uklidnění. Nejhorší je diskutovat to s nej kamarádkou, která má taky před KETem. 🙂 No, já právě mám před druhým KETem. Ten první v pohodě, žádné problémy, bolesti, píchání, nic. Povedlo se, ale později jsem potratila. Teď to bolení, naštěstí jen trošku. A spíš jako po obou stranách, chvíli vlevo, chvíli vpavo, jakoby vaječníky. A Agolutin jsem píchala i minule, tak jsem si myslela, že je to z té injekce Ovitrelle, kterou jsem minule nepíchala. No děvčata, hodně štěstí všem. 🙂