Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak v sobotu jako kdyby měla hodinky přišla MS ☹ obrečeno, uzoufáno...další pokus v půlce září...Tak vám všem přeji více štěstí než mám já... 😉
Ahojte zienky trošku som sa odmlcala v piatok idem na druhé IUI zaujimalo by ma či máte niektorá skúsenosť s tým že by to nevyšlo ani na druhý pokus ja som sa pýtala doktora aký je potom postup hneď mi povedal že IVF a keď som sa ho opýtala na vyšetrenie priechodnosti tak mi povedal že je to zbytočné že šetrí jatra na odber vajíčok na Ivf ....
@xeruska3 já si průchodnost "vydupala". Byla jsem před dvěma dny. Zjistili neprůchodný levý vejcovod a také endometriozu, kterou hned laparoskopicky odstranili. Kdybych na to nešla, mohla bych na IUI chodit do nekonečna.... teď vím, že když bude folík vlevo, nemá to smysl. Věřím, ž když mi odstranili tu endometriozu, tak to teď půjde....
@xeruska3 ahojky pokud mužů poradit nedej se, Já čekala na iui 3/4 roku a to jen z toho důvodu, že dr. říkal že nemá cenu dělat iui pokud nebudu mit vyšetření hysteroskopie (vyšetření průchodnosti) genetiku + imunologii a jsem za to vdecna po 4 letech snažení se zadarilo hned první IUI a to jen díky tem vyšetřením, kde mi odhalili příčiny. Takže bych mohla chodit na iui a ivf tak dlouho a bez úspěchu bez těchto vyšetření. Hodně CARU na toto kašle a hned tlačí lidi do ivf po dvou nezdarech pak začnou posílat na toto vyšetření, kdyby to dělali hned nemuselo by byt tolik nezdaru a zbytečných pokusu. Byznys je byznys jsou v tom Velké peníze. Přeji hodně štěstí a dobrou volbu CARU!
@xeruska3 Ahoj u nás vyšlo druhé IUI. Když jsem se ptala na laparoskopické zjištění průchodnosti tak mi řekli, že v mém věku 35 let je to zbytečný zákrok navíc, který nemusí nic vyřešit. Laparoskopie se dělá pokud má lékař z utz podezření, že je něco špatně. Prý se to už z utz dá poznat, že něco nehraje.
@valeri10 s tim taky moc nesouhlasím me je skoro 33 let dr. bez průchodnosti a všech vyšetřeních imunologie, genetiky by mi neudělal iui a nelituju toho, protoze i kdybych otěhotněla s největší pravděpodobností bych přišla o miminko, a tak jsem ráda, že zjistili co zjistili, nasadili patricne léky a miminkovi se daří dobře!
@nita1984 co lékař to jiný názor. Já byla u tří a ani jeden u mě neshledal laparoskopii důležitou. Byla jsem min. rok na konizaci tak možná i s ohledem na to. Netuším. I když se laparoskopicky nějaký problém vyřeší nemusí to znamenat, že žena otěhotní. Pro mě to byl zbytečný zákrok navíc a ztráta času. Já bych šla na ivf. Sice nerada, ale vzhledem k věku není co řešit. Kdyby mi bylo míň na laparku bych šla.

@enneh taky tak... do kdy ho mas brat??dr mi rekla ze i kdyz to dostanu mam pokracovat a prestat ho brat az mi rekne...