icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
7. únor 2017

@lagina tak jim rekni o genetice hned... my na vysledky cekali 4mesice...
@8karolina4 jooo krasny... 😂 az na ty veci co jsi vypsala a milion dalsich co na vas cekaj
@adusku super zprava 🙂

8karolina4
7. únor 2017

Holky. Máme nový vyrobnik miminek - po 2 letech co bydlíme v domku máme postel!!! 🙂)))
Zítra iui. Do třetice všeho dobrého!!! Je 8.2. Osmička je šťastné číslo manžela. Cely život ji měl na hokej dresu......

8karolina4
8. únor 2017

Takze, dnes ve 13:20 zase na popravu, jsem zvedava kdo mi iui udela, takze na me myslete at se vyhnu ivf 🙂) grep mam jeste dnes 🙂

adusku
8. únor 2017

@8karolina4
Držím všechny palečky co mám 🙂

Z grepů mám překyselenej žaludek ještě dnes 😃

karlos12
8. únor 2017

@8karolina4 Ahoj , tak co ? Kdo Ti to udělal 😉 Držím pěsti a vážně doufám že se IVF vyhneš. Tfuj , tfuj , tfuj 😘

8karolina4
8. únor 2017

@karlos12 nějaká Slovenska Ďurechova nebo jak 🙂)
Do třetice všeho dobrého!!!

karlos12
8. únor 2017

@8karolina4 tu ani neznám , tak ať má šťastnou ruku 😉

8karolina4
8. únor 2017

@karlos12 nezbývá než věřit 🙂)

adusku
9. únor 2017

Tak embryjka jsou ve vývoji všechny 4😍
Některý lepší, některý míň, ale jsou 🙂
Zítra si mám volat kdy bude ET 🙂

karlos12
9. únor 2017

@adusku krása , držím pěsti 😍

lussinka88
9. únor 2017

@adusku super 🙂))

lussinka88
9. únor 2017

@karlos12 jak se citis? 🙂 doufam ze poradne odpocivas 🙂

karlos12
9. únor 2017

@lussinka88 Ahoj zlatíčko , odpočívám , ale tak nějak domácky 🙂 Ráno dorazil parní mop , tak se těším až ho projedu , jenže manžel zdržuje , lepí kachličky na toaletě a musím počkat . Jak se máte s Tezerkou ? Já dnes přidala další jméno do seznamu 😉 Dnešní svátek a manžel není proti . Jen aby bylo koho pojmenovat . Občas mám chmurné myšlenky a nemohu se jich zbavit.

lagina
9. únor 2017

Ahoj, holky 🙂
Tak dnešní návštěva Iscare ... mám krásný foliku vpravo 🙂 A řekl, že mám jít v pondělí na IUI. Jenže mi jsme v tom Římě, tak jdu už v sobotu... a ještě si zítra ráno mám píchnout Ovitrlle a od pondělí úžívat Utrogestan.
Jsem hrozně nadšená, že konečně něco bylo 🙂)

lussinka88
9. únor 2017

@lagina jeeeee tak to mam radost...

8karolina4
9. únor 2017

@lagina super! To se muže takhle dříve? Jakou mas velikost? 🙂

lagina
9. únor 2017

Myslim, ze rikal 15neco. No chtel po mne az v pondeli, ale to nestihame tak udelaji co muzou... tak uvidime 🙂 pro me je strasne dulezite ze tam fakt neco je, je to obrovske povzbuzeni ze to jde 🙏

adusku
10. únor 2017

Dobré ráno 🙂
Tak mě právě začaly hrát nervíky :/
Volala jsem do laborky a zatím nejsou schopni vybrat to nejlepší embryjko k transferu :(
Mám volat zase zítra....

karlos12
10. únor 2017

@adusku Dobré ráno , jako proč ? že nejsou extra super ? A nebo jich je tolik 😉 Držím pěsti , určitě bude k zavedení 😘

8karolina4
10. únor 2017

@lagina super. Přesně, hlavně ze se neco děje 🙂) a Řím si o to víc užijete 🙂

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Jsou 4.... já doufám že jo 😒

karlos12
10. únor 2017

@adusku moc Ti držím pěsti , zrovna jsem se bavila s manželem co s těmi " nedobrými " asi dělají .Nám tvrdila že je nelikvidují , ale mrazit nám je prostě nebudou a basta . Určitě bude nějaké a třeba i víc v pořádku 😘

lagina
10. únor 2017

Holky, kdo jste byly na IUI, kdo Vám to dělal? Mě řekli, že ještě neví, kdo to bude, že má nějaká doktorka soukromé problémy a že neví, jak to v sobotu bude.
Po té injekci se mi nějak nafouklo břicho, snad je to normální.

8karolina4
10. únor 2017

@lagina me to delal vzdy nekdo jiny 🙂) poprve jarzem, pak Turkova a naposled slovena Dˇurechova ci jak se jmenuje 🙂)) jeste 10 dnu musim vydrzet s testem 🙂))))

karlos12
10. únor 2017

@lagina také si nás bral pokaždé někdo jiný , než jsem se začala obj. k Jaržembovské , ale sobotu slouží jen jeden lékař . ale asi je to jedno , hlavně aby měl šťastnou ruku a Ty šťastné myšlenky 😉

8karolina4
10. únor 2017

@karlos12 presne, s jarzemb a tou slovenou byla fakt sranda 🙂)) ale je pravda ze ta slovena si dala asi vic zalezet..... 🙂)))

adusku
10. únor 2017

@karlos12
Myslíš že jsou špatný a proto nedokážou vybrat?

lussinka88
10. únor 2017

@adusku kolikaty den kultivace jsi? Ja myslim, ze kdyby byly spatny tak ti udelaj transfer 3ti den... pokud pokracujes dal, tak jsou vsechny stejne dibry a chtej ti zavest to nejlepsi... ja bych rekla ze dobry. Kdyztak se zeptej zitra 🙂

lussinka88
10. únor 2017

@lagina tak alespon si to v Rime jeste pojistite 🙂) kdy jsi pichla injekci? Nafoukly bricho je normalni! 🙂)) bud v klidu, vzdyt sis pichla hCG 🙂

lussinka88
10. únor 2017

@karlos12 Apolenka? 🙂

proc by nebylo koho pojmenovat. Zlato, zakaz si ty chmurny myslenky!! 🙂) porad mas nadeji, nic neni ztraceno... porad mas jeste dva pokusy. Ja si rikala ze furt je nejaka cesta, je moznost to zkouset znova, je moznost darce je moznost ta a ta... proste se to nesmi vzdat. Navic ty mas jednoho bojovnicka a nekdy to musi vyjit, tak proc ne zrovna ted? 🙂 kdy jindy by to melo vyjit? Taky jsem mela chmurny myslenky a hlavne pak v tehu 🙈🙈... ale porad jsem si rikala ze jsem udelala vsechno pro to aby to vyslo - vsechno mam podchyceny, vysetreny, zaleceny... ty mas taky vsechno, mas podporu utros vic uz se delat neda. Uz je to jen na tom prckovi... zalezi jak je pripravenej a jak se rozhodne a to ze te napadaj spatny myslenky je normalni jen se je snaz eliminovat aby to k bobesovi nedoslo. Proste nejak zabavit hlavicku nebo zacni nad tim premyslet jinak. Co chces stihnout pripravit v tehotenstvi, co je potreba udelat a co uz treba nestihnes a bude te to mrzet. Proste olanuj jako by to melo vyjit ;) juuuu? Uz jen par dni 😘😘😘

Strana