IVF. Bojíte se jako já?
Holky, kdo jde na IVF teď v květnu a bojí se jako jááá? ☹
moje kamaradka je taky ucitelka, uci anglictinu a taky si stezuje, jak je hrozne zavisla na tom, kdo ji kdy odrekne, je to blby, nemuzes pocitat se stalym prijmem, vid? jeste aspon ze ucis i normalne, tam je to aspon jistota, i kdyz tedy platove bida ...
To teda je, naprosto nepřiměřené. Jediný den v roce, kdy opravdu MILUJU SVOJE POVOLÁNÍ, je 30.6. 😀
Ale ne, vcelku mě to baví, jen je to fakt dost na nervy. A dnešní děcka, nic moc, v každé třídě jich je tak pět v pohodě a zbytek o ničem.
tuliku vydrž!! 🙂
tak s počasím se máme asi na moravě líp. tady je překrásně, sluníčko a trošku chladivý vítr, no krása..ani se mi nechtělo do práce 😉 ale jsem většinu času venku nebo v kanclu s otevřeným poknem do polí, tak skoro jako dovolená 🙂 teda když mám odpolední. zítra na ranní se ani nezastavím a už jsem si na ráno nachystala spoustu práce, tak abych vůbec stihla nakouknout.
v pondělí jdu na další ultrazvuk a dost možna už zůstanu doma, tak si to tu chci všechno stihnout uklidit. pokud zůstanu doma, tak dám do konce měsíce dovolenou a pak uvidím..když to bude aspoň trošičku vypadat nadějně, tak pak už neschopenku..
marceli, třeba je to nakažlivé a jsi těhotná taky!!šance tam pořád je!! stejně jako u barbiky. jestlipak už někam vyrazila na krev? já bych to tak dlouho nevydržela a donutila sestru na gyndě. ale mám štěstí, u mého kmenového doktora je sestra moc ochotná.
marci, tak ty počty odpovídají tomu, co říkají holky v mém okolí. pár děcek maká, premianti a další konec.. a nic mezi tím.
oč to mám jednodušší..kráva zlobí, pošle se k řezníkovi 🙂 no, naštěstí většinou nezlobí 🙂
jejda, tak koukám, že barbikovi to nevyšlo, ach jo.. moc jsem na tebe myslela.
holky, už to zlomte, nejdřív nás potěší marcelka, pak tulik, pak martiik, pak moc doufám, že já a pak to rozjedou evka a barbika a pak spolu založíme nové téma, porod 2011 😀 😀 děvčata, jdeme na to!!
evka míchá čočku? tak dobrou chuť, tu já moooc ráda. a k ní vajíčko na hniličko a čerstvy chleba, jejda, už mám zas hlad a jídlo žádné a mléko mi už odvezli do mlékárny 🙂
Já myslím, že nám z toho května to nevyšlo ani jedné, a nechápu to, z dubnových to vyšlo docela hodně holkám, nám by taky mohlo, ne?
marceli, nana76 na jiné diskuzi zrovna vzpomíná , že byly ny krvi dvě a ta druhá neměla ani stín na testu a čeká dvojčátka.
já, když byla těhotná poprve přirozeně, tak jsem měla různé zvláštní pocity a zkusila jsem test a nic a pocity stále, tak jsem šla na gyndu, , vzaly jsme krev a ono to tam bylo. no, skoda, že jen krátce. test není v žádném případě stoprocentní!! kór takto v počátcích
tak jsem zapátky kdopak je tu 😀
a na které diskusi? chci si to přečíst na vlastní oči 😀
Jenže já si moc nemyslím že bych byla ten případ, zvlášt když to tam bylo a naráz není, to je to.
A těch testů jsem si dělala víc, ani na jednom nic
@tulik1 držím moc palce ,aby ti to už konečně vyšlo opravdu už si to zasloužíš držím vše co mám 😀
@78marcela vůbec ti ty zkoušky nezávidím,já co jsem doma tak jsem nějaká opožděná 😀
vůbec se mě nic nechce a jsem pořád unavená už aby ta mrcha dorazila a něco se aspon bude zase dít no příští týden by už mohla potvora 😅
@marcajda už máš sbaleno k mamince 😀
no odkad bys nám jinak psala 😀
no jsem zvědavá na ten porod 2011 😀
já mám heslo na Ket nedělej testy nedělej testy nebo se z toho zblázníš 😀
doufám ,že se tím vydržím držet
Marceli, tak ti duchové byli z pregnylu a ten se už vstřebal. vždyť pregnyl je hcg hormon, proto na něj testy reagují a proto se nemají dělat moc brzy.
ale pak se za pár dní objeví noví duchové a to jsou už ti praví!!!
budu se držet Evčina hesla 😀 😀 haha, jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím..spíš pomažu za tou sestrou..
Evi, budu to muset nějak vymyslet!
Jaru a kolik mimísků ti vkládali? moc moc ti to přeji. dvojčátka!! to bych mamku rychle přemlouvala do důchodu 🙂 má ho přesně za měsíc, ale chce ještě pracovat..
holky já už jsem ve fázi kdy bych brala i trojčata manža dokonce pronesl,že by bral i čtyři hlavně , že něco bude no vtipálek 😀 to nevím kdo by se stím břuchem tahal asi já 😀
ale u mě nehrozí ani 3 v sanusu my na rovinu řekli,že vkládaj nejvíc 2 aby tak zabránily vícečetnému těhotenství,protože pak je to velký zdravotní nápor na matku tak nevím 😖
@marcajda no musíš to nějak vymyslet jinak teda nevím tak šup šup už se ti to krátí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
já tady furt brouzdám po netu já už bych tak nakupovala ty pidi věci,ale nemám odvahu asi jsem pověrčivá 😖
taky se mě ten fotoblog zaplnuje že 😀
co jsem doma tak mě z toho nějak víc hrabe,dokonce se snažím dodržovat ty nevycházky a nikam moc nechodit 😀
a stejně sem chytla rýmu jak prase ach jo 😨
Neboj, nezrušej. Já asi taky začnu v lázních vybírat a kochat se, jak se budu nudit
a já to ted nemůžu dostat, beru léky a dostanu to až to vysadím
aha takto jo a na tu krev tě vemou nebo ne já sem ted nějak mimo mísu 😅
a do lázní vyrážíš kdy už máš termín
Jojo, jedu ráno do Brna, tam mě vezmou krev, a do lázní mám nástup 28.6
pane jo takto máš nabytý program tak to nám pak dej vědět jak si dopadla 😉
marceli, to už je 14 dní? to tak uteklo. ale stejně se uvidí až zítra.
jé, ale do lázní bych se těšila. odpočineš si, tam se dá program krásně zaplnit a ani se nenaděješ a bude měsíc pryč a budeš tu s námi plánovat!
holky, to mi s vámi krásně utekla směna a co jsem při tom psaní i stihla práce.. akorát žádné telátko dnes nechtělo na svět. ale to jsem i ráda, panč mě stále bolí záda.
tak jedu ještě něco podělat domů. mějte se krásně a pa zítra ráno
a marci, tobě šťastnou cestu
a zkouška ať ti dobře dopadne, ať máš o starost míň

No nic, jdu se učit, zejtra mám zkoušku z německé literatury, ještě jsem se na to ani nekoukla, taky kvůli IVF, jsem naprosto nesoustředěná.Zatím pa a já zase nakouknu.