IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@saja13 neubrala mi doktorka leky,nechala stejnou davku,vyteznost 15folikulu je optimalni,pak s vetsim poctem prave hrozi hyperstimulacni syndrom,coz si rada odpustim..pocet je presne takový,jaky pani doktorka chtela,ale neznamena to,ze tam jsou vajicka,to uz je zase dalsi level..
Myslim,ze pocet uz se nezmeni,jako ze se prehlidla 1-2folikuly to jo,ale ze by zacaly rust dalsi,to se uz asi nestane...
Musim rict,ze uz zacinam citit podbrisek,takze asi bude jeste veselo... jsem kancelarska krysa,tak snad v praci vydrzim do utery,streda dovca a pak uvidim dle situace...
Jak jdou pripravy na svatbu? Ja bych se klidne vdavala znovu,je to fajn akce,kdyz se vydari...
@saja13 mne folikul pri nativu rostl spis jen 1mm/den,ty 2 mm neni tak caste...opu se dela na vsech folikulech,ktere tam v tu chvili jsou (klidne i na 18 i na 24mm-dokud nepraskne,tak ho vysaji)...
Jsi z toho dost nervozni, ale jsou veci,ktere clovek neovlivni...
Tim,ze mam 3 neuspesne nativy za sebou,tak to beru trosku lehceji,ale treba dneska v ordinaci jsem byla nervozni,zda tam vubec neco vyrostlo.. jo a abych se tolik nenervovala,tak jsem si koupila bachovy esence na strach a musim rict,ze jsou super (dokonce jsem je mela,kdyz jsem mela hodne tezke obdobi-nemoc v rodine)...
Zamer sve myslenky plne na svatbu at je presne podle tvych predstav..... co zub,mela jsi vacek?
Já tedy byla taky nadmutá jako koza, a i když to blbě zní bolelo mě i prdět 😣 omlouvám se.. bolelo to při pohybu i v leze🙄... myslela jsem že mi někdo trhá bříško zevnitř, ale dnes už lepsi👍
@jasemin26 urcite se budou vyvijet vsechny tri,pokud je vcera vsechny oplodnili....
Jeste jsme koukala na tvou historii stimulace,na OPU jsi byla uz 10DC,coz si myslim,ze cpackali,tezko rict, na jake velikosti folikulu sis pichala ovitrelle?, mas nejakou zpravu z posledni prohlidky? Co na ten vysledek rikal doktor? Uprimne bych zmenila doktora,pokud budes muset na dalsi pokus (ale ja verim, ze ten bojovnicek se hezky ohriva v misce 🍀🍀🍀)
@kocila ahojky, 9 den stimulace jsem byla na odběru 10dc😕, podle mě to taky posral doktor. Jaká byla velikost bohužel nevím, doktor mi ani při jednom ze 3utz neřekl velikost ani počet, a že jsem se pokaždé ptala, pouze řekl že jich je dost a že jsou dostatečně velké. Takže vůbec nevím. Pokud budu muset jít na další pokus určitě chci jiného doktora,. Uvidím co mi dnes zavolají ale mám hrozný strach😕😢. Žádnou zprávu nedávaly pouze doplňoval léky na stimulační protokol, ale nikde není psáno velikost folikulů ani počet😢. .. jinak u tebe třeba to bude ok, je možné že jsem cita a proto mě to tak bolí, budu držet palečky aby ty jsi byla ok👍
@kocila já se přiznám že do tohohle jsem tolik neprokoukla a neznám ty názvy a postupy, věřím klinice. Vím jen, že prý z těch 19vajicek část oplodní tou jejich technikou a část prý nechají víc na přírodě ( ze tu spermii nevyberou oni ale proste nechají ať se vítězná spermie vybere sama, ale jak se tomu říká netuším). Jinak je dobře, že budeš raději doma..
@crejzy záleží. kvůli čemu podstupuješ IVF, poté se volí metody..třeba PK-je prodloužená kultivace, kdy se zavádí 5-ti denní embryo - to se doporučuje, protože u 3-denních se nepozná úplně kvalita... jako moje zkušenost je, že klinice věřit, ale také se sama zajímat, jak by to mělo probíhat a hlídat si dílčí mezníky (ale jsou ženy, které to vůbec nechtějí řešit - pokud se zadaří tak se nic neděje, ale pokud začne něco haprovat, tak by člověk měl zbystřit..., no ale s 19-ti vajíčky a pokud jsou zralé, kvalitní spermie, tak šance je veliká)
Tak dneska jsem byla v CARu na krvi. Vysledek pozitivni 🙂 A 30.6. prvni ultrazvuk.

@aklin ber to tak, že léky a celá stimulace je přesně řízená akce, ze které se nemá nijak uhýbat (posouvat časy, dělat s léky co se nemá), protože je to fakt přesně definované, aby to fungovalo jak má...
léky by se měly užívat co v nejpřesnější čas, takže jakmile začneš v 20hod, celou stimulaci dojet v tomto času (+/-5 minut), nebo dle doporučení lékaře, který uvádí čas a postup... i nesprávné skladování léků se léky znehodnocují atd...
takže se klidně ptej, od toho jsme tady... (nebo nejvíce by poradil CAR, ty jsou odborníci)...
první pigáro je nejhorší, že se člověk bojí píchnout a další klidně budeš dávat během vaření, jako já 🙂