IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 s PCOS je velky risk hyperstimulace,proto se musi vzdy zvazit ET,ktery by zdravotni stav pri tehotenstvi mohl rapaidne zhorsit..
Ja mam vajecniky 6,5 a 7,5 cm (2x velke nez pred stimulaci)nastesti bez volne tekutiny v brise,takze u me to dopadlo dobre,ale bolesti jsem si uzila..
V cem je tvem pripade lepsi dlouhy protokol?
Tak holky sem po kontrole u doktora a po utz.rekl,že hodnoty všechny ok AMH na vrchní hranici a prý nevidí duvod proč čekat až do srpna,takže kontrola před ms a rovnou vyfasuju pera 😍 a rovnou to zkusíme 🤗
Děkuju všem za gratulace. Určitě se to brzo začne takovými fotkami plnit 🙂
Ahoj holky tak moje kontrola dopadla tak že čekám až přijde ms pak se objednat na 12dc na utz a když bude ovu v pravo tak iui a když v Levo tak nativní cyklus, docela se toho nativu bojím aby že mě vůbec něco vytáhli 🤔nabrali nám genetiku a mě štítku 😉 výsledky z genetiky prý v září takže snad 2ivf nebude potřeba 🍀 cystu co jsem měla při opu je pryč tak aspoň něco, nativ máme počítat 16000 a když by se nepovedlo tak 11,jinak doktor říkal jak ho to mrzí že se nepovedlo a že stimulace byla nastavena v pohodě tak proto chce zvolit dlouhý protokol 😉budem doufat že na to nedojde
@saja13 vis jaky den normalne ovulujes,12DC mi prijde pozde,pri vyhlizeni na nativ nebo IUI se jde i nekolkrat,aby se vychytal a hlavne nepromeskal spravny okamzik (mam odber na 13,14, i 15dc a to se musi pichat ovitrelle 2 dny predem, ovulaci mam 16-17 DC)..
16kc je spodni cena,je to pouze ICSI (tedy vklad 3 den),jakakoliv dalsi metoda je plus x tisic... nativu se neboj,budes aplikovat pouze ovitrelle a vajicko se oplodni mimo telo...drzim palce 🍀
@kocila ovu mívám 15dc jak kdy vždycky sem šla před iui 12dc na kontrolu a měli třebas jen 16mm mě rostou pomalu🤔ale budu se na vše ptát protože když sem šla na první iui tak právě měl jen 16mm a to si myslim že je na ovitrel brzo? Na iui už tuplem, vždycky sem šla na utz 12dc a byly malé, jinak já bazální teplotu nikdy nemerila ale asi to zkusím, mám mít teploměr sklepany až nadoraz? Od kdy se začíná měřit?
@saja13 pri mereni BT pouzivej digitalni,mer nejlepe v pochve nebo konecniku ihned po probuzeni nejlepe +/-1 hodinku,staci kdyz zacnes 6-7DC...
Pokud mas 12DC 16mm,tak to je ok... nativy jsou hodne narocne na neustale chozeni na utz a jeste nemas jistotu,ze ti pak folikul nepraskne pres noc,ale je to ta nejlepsi cesta bez hormonu..
Ja jsem takhle chodila od srpna az do brezna, z toho 2x odebrane vajicko,oplodnene a vlozene,ale zadna velka kvalita embrya..
Ty jsi mladsi, to pujde jedna basen
@kocila digi teploměr mám ale žádná kvalita to neni ten sme tenkrát pořídily v lidlu, jednou nameri 36 a pak 37 takže bych mu zrovna nevěřila, no s těma utz to bude zajímavý to nevím jak to budu dělat v prsci zda nebudou mít pindy že sem porad pryč... No a toho prasknutí se taky bojím a nešlo by něco dát aby nepraskli? Jo sice jsem mladší ale jaak si na tom se zásobou? Já sem na tom mizerně a plus ta stitka ta k tomu taky nepřidá
Ahoj děvčata, jdu si k vám zkušeným zase pro radu. Jak jste se cítily 4. den stimulace? Ráno jsem si píchla 4. injekci gonalu a vůbec nic necítím... Měli jste v této fázi už nějaký pocit, že se s vaječníky něco děje? Měly jste třeba nafouklé břicho? Bolelo vás? Já se hrozně bojím, že se mnou ta stimulace vůbec nic nedělá ☹️ Na kontrolní ultrazvuk mám jít až v sobotu a to je za strašně dlouho ještě. Asi se tam zkusím objednat dřív, fakt jsem nějaká neklidná 😭
@pampadour buď v pohodě ze to snasis takhle dobře, každá to snášíme jinak😊já byla nafoukla až koncem stimulace a břicho sem cítila taky až nějak koncem ale u mě to dělala spíš cysta, to jdeš na kontrolu docela dlouho já byla na první kontrole 4 den stimulace ale každý car to má asi jinak
@pampadour 4.den vubec nic,sla jsem na UTz 7dc a kdyby mi doktorka nerekla,ze tam je 15folikulu,tak bych neverila,ze se neco deje,pak dalsi dny jsem byla vzdy odpoledne nafoukla a pri chuzi jsem citila tlaceni na vajecnikach (to uz byly folikuly velke pres 20mm)...
Neboj,jeste krusne chvilky prijdou,kdy fakt stimulaci ucitis, ale da se to zvladnout..
Holky ještě jedna zprávička,teď sem se dozvěděla,že moje mladší ségra má holčičku,tak ten dnešek byl opravdu nabitý 🤗❤️ a sem už 2nasobna teta 😘

@marky125 jo snad to bude dobrý, uvidím jakY bude ten dlouhý protokol, prý jsem reagovala až moc dobře 🙄 ...u mě prý není problém otěhotnět přirozeně 🙄 tak jsem mu řekla že se snažíme 3 roky a že problém jsou ty spermie 🙄