IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
Ahoj :o)
Leni tak jak se Ti daří jako mladé paní ? Každopádně gratuluji k novému příjmení 🙂 . Knížečku už mám skoro přelousknutou tak brzy pošlu zpět.
Marci vydrž třeba ještě budeš mile překvapena 😉 .
No a já Vám musím oznámit,že můj sen na miminko se naprosto vytratil. S přítelem řešíme rozchod, zítra jsem měla jet na KET, v neděli jsem to musela zrušit. Sem tam na Vás juknu jak se Vám daří.
Mějte se krásně a všem držím pěstičky 🙂 papa
možná to bude holky tím, že jsem zdravotní sestra, proto by mi to vubec nevadilo.
@ahojkyy zdravím,myslím,že AMC bude ok,testy opravdu bývají falešně negativní,co se týče downa souhlasím s tebou - je to opravdu náročné....obdivuji ty co o tom vědí a dítě si ponechaj,já mám jiný názor,pracovala jsem nějaké roky v ústavu pro dívky a ženy i s takovým postižením,ano jsou hodní,ale......nikoho neodsuzuji,at se každý rozhodne sám,mě brzo také čeka scren,ale vím jak bych se rozhodla,pokud by byl negativní a AMC také...prostě musíme věřit,že naše děti budou v naprostém pořádku,drž se,nemysli na nic špatného - bude to ok.měj se,pa
ahoj holky, zdravim jako pani 🙂 V sobotu jsem si to nalezite uzila, dokonce jsem i trochu tancovala. Ale popravde, jsem moc rada, ze uz to mam za sebou, bylo to trochu narocne, hlavne byt tyden pred svatbou s rodici, co se snazi udelat svatbu podle jejich predstav 🙂. Tak ted uz si pomalu zacnu vyrizovat rizikac a pujdu na neschopenku, do prace se mi uz moc nechce.
@lenca78 - gratulujem, mladá pani 🙂 Ano, na svadbu si pamätám, aj na rozdielne predstavy nás mladých a mojich a jeho rodičov.. je náročné to "ukočírovať" a bude aj celý život, naučiť sa s nimi žiť 😀
zdravé miminká si zaslúžime všetci, to áno, len sa obávam, že to nebude vždy len o zásluhách. Však uvidíme, o chvilinku idem za tým genetikom, tak snáď niečo rozumné k tomu povie, má na to školu, nie? 😝
ahojky holky tak nes byla kontrola vše je ok a z doktourkou jsme se shodli,že tripltesty dělat nebudeme když nt screening dopadl výborně,že to nemá cenu a jsem ráda já je nechhtěla tripláky i kdyby by mi je doktorka chtěla dělat odmítla bych
Ahoj holky, jsem zpět z centra. Krev negativní.Tak jdu v září na další pokus, dnes vysadit prášky a jak přijde menses, zase začít. Nafasovala jsem navíc prednison, anopyrin, k tomu normálně utroš a estrofem. K tomu ještě listovku v nějakých tabletách na F. Pokud to nevyjde, tak pak pauza...
a genetiku a imono nebo co já vím jak se vše jmenuje to máš taky?
jo jo je to supr že to tak dopadlo
ahojte baby. Tak som po amniocentéze. Výkon úplne v pohode, dva dníky som ležala, aby som to náhodou neprepískla, tak dávam info len teraz. Down sa nepotvrdil, ostatné výsledky budú do dvoch týždňov.
A mám novinku - cítim pohyby, úplne jasne a takmer stále 🙂 už som dala aj manželovi ruku na brucho, aj sa nám podarilo vidieť, ako sa bruško "odúva" 🙂 krásny pocit, baby. Tak snáď aj ostatné výsledky dopadnú v poriadku.
Ako zvyšok z Vás. Ako marcela, už máš výsledky krvi?
ahojkyy

ahoj holky, tak jsem sem zaskočila dát zprávičku. Dnes jsem 9. den po KET sedmidenních embryjí a na testu sněhobílo, ani stín, nic. Takže ani lázně nepomohly k tomu, abych byla těhule.