IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
@petulke mne teda ta kontrola prijde taky az za moc dlouho, nato ze mi hrozi hospitalizace a jsem otevrena na 1cm. S tim ostatni holky lezely ve spitale, i kdyz mely jen jedno mimco. No uvidim. Mozna pojedu pristi vikend za mamkou a necham se prohlidnout tam. Aspon zase budu mit nazor i jineho lekare, clovek nikdy nevi. A hlavne, tak mi mimina i zmeri a zvazi a dostanu mozna nejaky obrazek.
@petulke - oki, dík, zajtra po to pôjdem. Vezmem nosiča - manžela 🙂
@78marcela - leňoch, neleňoch, treba mu veriť. Je tam a snaží sa. SA to zvýši a bude to potvrdené, tak uvidíš, za dva mesiace si ani nespomenieš, že si sa bála za HCG, budeš čakať na srdiečko 😉
@lenca78 - lenča, bola som vo Vojenskej nemocnici - Praha. A poviem Vám, že tak zafajčenú / zakouřenú ordináciu ste ešte nevideli.. ale prežili sme to. Inak aj ja som sa poobede z toho pozvracala, neviem, či to bolo tým, že sme mali v menze blbý obed a ja som ešte zacukrila, že mi to nesadlo. Ale teraz už je lepšie. Hlad cítim tiež.
Inak sa bojím ísť zvážiť 🙂 nechce sa mi "objaviť" ďalších pár kilo 😀 ďalší týždeň sa tomu nevyhnem, lebo idem na kontrolu, tak budem musieť 😝
ahojkyyy
@78marcela jenže marcel, jak psala ahojky, ted se bojíš aby rostlo hcg, potom a ještě víc se budeš bát aby bylo srdíčko a potom jak dopadnou tripl testy, začne obrovskej kolotoč strachu a obav! A čím dál se dostaneš a každým překonaným schůdkem vstoupíš nahoru, budeš se čím dál víc bát o miminko! hácégéčkem to začíná a skončí to kdy? Až možná naší smrtí! 😅
presne jak psala Peta. Ja se ted uz nebojim o hcg, ale aby ze me "nevypadly" za prochazky. Myslela jsem si, ze hcg bude jen jediny strach a ono je to cim dal horsi🙂
Hlavu vzhuru, Marcel, nejaky hezky film nebo knizku, at ti ten vikend co nejrychleji utece a v pondeli budes moudrejsi
holky, mam dotaz. Chytla jsem nejakyho bacila (asi po tech spitalech, jak tam ted porad chodim :(. Myslela jsem, ze si vycucam Septolette a on se nesmi v tehotenstvi. Nebrala jste nektera neco na krk? A co na rymu? Koupila jsem si nejake kapky s morskou soli, to je uplne bez ucinku oproti normalnim kapkam. Radsi si i zmerim teplotu, citim, jak to na me leze :(. Ach jo . A to navic dneska na to m naberu tam na me chrchlal snad kazdy....
@petulke
@lenca78
@ahojkyy
Máte všechny pravdu, holky, ját o vím. Myslím, že od té čárky na testu začne strach, který tu bude už napořád. Taky to na vás vidím, jak máte strach z každé kontroly a vím, že já nebudu jiná.
Já dnes měla konečně trochu silnější testík, tak snad od včera HCG zase trochu povylezlo. Bojím se toho pondělí, ale zároveň strašně doufám.
@lenca78
Lenco ja jsem taky nastydla bolelo me v krku bala jsem se ze mam anginu tak jsem zasla k doktorce poradila mi do krku na 5 dni strikat bioparox na hlavu normalni paralen a v lekarne na rymu jen kdyz bych mela uplne ucpany nos tak pro novorozence Nasivin a na kasel mam jitrocelovy sirup ryma pomalu odchazi sama bez niceho, tak drzim palce brzo se uzdrav
@lenca78 - ahoj. Tak ja mám ten istý problém. chytila som to od manžela, inak už tretí deň takmer nedýcham, tak mam plný nos. Hneď som zašla k lekárke. Jediné, čo vraj môžem, je paralen, ale len fakt, ak sa zvýši teplota. A nos mám plukať slanou vodou - morská soľ, ako ty píšeš, žiadny problém, doma s ňou solím len to strašne štípe a nejak to nos neuvoľňuje.. takže čajíky, med a ležať, potiť sa.
ahojkyy

Ahoj holky, ja jsem taky byla dneska na glykemicke krivce. A presne jak pise ahojky, samotny test v pohode, ale to cekani - no ja jsem z toho jeste ted uplne vyrizena. A ani to nalacno mi moc neprospelo, ted jsem uz snedla pul lednicky a porad mam hlad.
@ahojkyy kde jsi byla? Ja v Bohnicich na poliklinice Mazurska - jestli jsem te tam nekde nezahlidla