IVF, duben 2010
Ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.

•
27. dub 2010fazde - taky to asi pár dní vydržím a pak taky půjdu na neschopenku.U nás v práci je pak problém - na chvíli odjet do CARu třeba na UTZ - tak z domu to bude všechno v klídku.A nebudu mít žádnej stres.....
0
Taky si myslím, protože, to jezdíš několikrát za týden do Caru na UZ a pokud to v práci nechceš každému vysvětlovat, tak je lepší být doma. A stres je přece špatný pomocník :-N A co se týká bolestí, tak ty jsem měla už od druhého dne co jsem si píchala, ale nejhorší to bylo včera po odběrech, musela jsem si nechat píchnout injekci.
Dasty 79 tak to je přesně jako u mě. Nejdříve nic a až pak na Caru se to začalo hnout. Pro doktora měsíc sem, měsíc tam nic neznamenalo
Nooo, tak to se mám také na co těšit. Přesně si vzpomínám, jak mi při posledním sonu říkal, že tam mám pěknou úrodu... Tak nevím, zda z toho mám mít radost
dasty no já mám ms někdy okolo 4.5., takže ano měla bych o pár dnů dříve začít. A už si něco pícháš?
Začni psát odpověď...

Odešli