IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
asistovaný hatching (AH) – částečné narušení obalu vyvíjejícího se embrya v laboratorních podmínkách za účelem usnadnění uchycení embrya v děloze ženy po jeho zavedení
No měl by, ale když jsem já byla na OPU tak tam měl pacientku a bohužel se nedostavil a musel to dělat můj doktor. Ono asi závisí jestli nemají nějaký náhlý případ
Neboj určitě to dopadne dobře, budu na tebe myslet 😀 Hlavně potom hodně pij! Se mnou tam byla holčina a pak jsem se s ní setkala při ET a ta musela kyždý den jezdit na kapačky, rozjel se ji hyperstimulační syndrom. A nechtělo se jí moc bumbat 😝
delf - nech toho 😀 Já se bojím zatím ty druhý jehly 😀 Tohle přijde až potom 😀 😀 😀
Hlavně abych tu jehlu zvládla 😀 Tu mám začít píchat v po a to tam ta moje dr. není, tak jsem pěkně v p...... 😀
Holky zatím se budu loučit, večer ještě snad nakouknu - jdu vařit večeři a musím strávit chvíli s manželem. Taky je mu to líto. Snad večer ještě zaskočím, uvidím.
Delf drž se a ničeho se neboj!! Krásně se prospíš a pak už jen budeš chtít jít do laborky se optat kolik, že to máš vajíček 😀 😀 😀
Páček
Tak se pěkně vycachtej, já si jdu dát spršku - a zítra tfuj,tfuj,tfuj - neboj se,nic to není.Zvládneš to.Pak písni.
fazde - to je mi lito. Verim, ze ti to z mrazacku vyjdu .A je super, ze uz vlastne i stimulujes. Estrofem beru taky - 6denne a k tomu piju kontryhelovy caj - hodne to na tu sliznici pomaha. Drzim palce
fazde - tak to mě mrzí. ale zase na druhé straně je fajn, že vlastně, hned jdeš do dalšího pokusu! To je super, že to takhle jde! 😉 Budu dret palečky aby to vyšlo.
tak holky zítra podám info snad bude veselejší ikdyž nevím nevím aspon aby byli dvě a kvyltní kéž by
Ahoj holky.
delf - držím pěstičky,ať ti přinesou hodně štěstíčka 🙂 Ať máš kvalitní vajíčka 🙂
Ahojky holky děkuji,že jste na mě mysleli,tak získali 6 vajíček zítra v deset mám volat jak to vypadá
urcite. ja som mala 2 vajicka, obe sa oplodnili. jedno zastavilo vyvoj na 1 budnecnom stupni. no druhe sa krasne vyvyjalo a nazvali ho ackove embryjko. od piatko ho mam v sebe a verim ze to vyslo 😉. tak ono jedno az dve super, urcite stacia 😉
prý sedm tak neví jestli byl ještě folikul nějáký schovaný doktor viděl ve čtvrtek 7 dnes jsem s ním nemluvila
to je uzasne skore 7 folikov a 6 vajicok - parada.
ja som mala 18 folikov a 2 vajicka. ale mne to jedno co mam v sebe staci 😉. zatial 😉
teraz sa pekne oplodnia a budu sa krasne vyvyjat. bude to nadhera 😉

ne né já mám šilhana právě takže mi to bude dělat šilhan?