IVF, duben 2010
ahoj holky,
mám za sebou 2 neúspěšné IUI pokusy, takže jdu snad v průběhu dubna na své první IVF. MM má azoospermii, takže máme vždy dárce. Pokud by jste se chtěly přidat se svými zkušenostmi, názory..budu moc ráda.
Asi ho nemůže vyhrabat a nebo pořád čeká na pošťačku, až dorazí s tím pokemrovaným testem 😀
holky mužu se k vám přidat?dnes jsem přišla z laparky,odstranovali mi cystu vaječník a vejcovod a zbyl mi jen pravý vaječník a vejcovod,ale vejcovod je bohužel těžce pruchozí,takže mi dr řekl ,že nejlepší varianta umělé oplodnění,já už byla jednou těhu v září ,ale skončilo to v8 týdnu zamlklým potratem a zároven se mi naplnila cysta na 15 cm,takže jsem měla v břiše balon,který mi právě utlačil ten muj vejcovod,tehdy udělali punkci cysty ale proto,že zase rostla,tak jsem byla na te laparce,já jsem z Opavy,chodím přímo k primáři a ten spolupracuje s UNICOU v Brně,Manža má 100% spermiogram,a já jsem ze všeho strašně vyplašená,protože vubec nevím co nás čeká ,ještě před týdnem jsem plánovala normální otěhotnění a ted se dovídám toto,takže to zatím zpracovávám a doufám,že mi poradíte a přijměte mě mezi sebe 😔
ahojky natulaa - vítej 🙂 To mě mrzí co tě potkalo,ale určitě se po IVF zadaří - koukni co tady je těhulek a hlavně co jich čeká dvojčátka 😲 😲 Určitě ti s čímkoliv poradíme.Já jsem chodím hrozně ráda, protože jsem kolikrát úplně na nervy a holky mě uklidněj a jsou mě velkou oporou 🙂 Díky všem holky 😵
natulla - ahoj
petulke - strasne unavene. Teraz som poobede, tak si kus schrupnem 🙂 citim trosku zaludok, ale rovnako ako Ty nezvraciam. Len mam stale pocit, ze budem.. Uvidime toho 2.6. na kontrole, snad to bude oki.
dasty - ziadny strach. Tiez som z toho mala blby pocit. A este - mne sa z 9 vajicok oplodnilo 8, na druhy den ich bolo len 7, nasledne sa vsetky vyvijali pekne, super a ine superlativy som pocuvala v telefone od sestričky, no a keď prišiel deň ET - 5. deň, vyšla nám PK, tak ostali len dve - jedno super, druhé slabšie. Dôvod - vraj nikto nevie, prečo sa tie konkrétne prestali vyvíjať. Nechaj to tak, proste to neovplyvníš. Teš sa, že vyberú práve to / tie dve, ktoré budú najsilnejšie a zvýšia tak šancu otehotnenia. A ukľudni sa, práve Tvoje telo je to, kde budú embryjká naďalej žiť, tak musí byť pripravené pre ne 🙂
delf - tak čo?
ahojky holky já ještě netestila nebyla jsem pro test tak se omlouvám ale od dvou mám vycházky tak sfrknu k našim tam mi kamarádka poslala ten test,teda pokud nebude pršet jinak se nehnu z baráku.
vítám mezi námi Natulaa at se brzy zadaří
dasty já jich měla je pět a vidíš dva bojovníčci vydrželi teda doufám,že se zakousli 😖 neboje dnes testnu slibuji 😝 já myslím,že zítra už pofrčíč pro dva bojovníčci uvidíš mám takového tucha
ahojkyy - tos napsala pěkně děkuju 🙂 dobře, už to neřeším a uvidím co zítra.
delf - tak my tady od rána pořád nakukujem a tys ještě netestla?????No to snad ne.Ty nás umíš pěkně napínat!
To se teda nedělá - ty ty ty!!!! Ok, tak zítra ráno?
no ahojkyy jakmile mám doma test tak ten dloúho nevydrží jen tak ležet v šuplíku,ale dnes mě teda nějako začalo as bolet břicho na krámy 😖
moc se omlouvám ráno jsme jeli s kirou na očkování hned jí vytáhli dva klíštáci a dali ám tu vodičku na ně co se dává mezi lopatky tak snad bbude mít efekt a zabere.
hele když si pojedu pro test tak to ho jen tak nenechám ležet v šuplíku na to zapomen 😀
delf - no, z rannej moči by to bolo istejšie, je tam predsa vyššia koncentrácia HCG.
dasty - tak aj ja som sa cítila blbo. Dokonca som chcela po ET, už z domu 😀 volať do Gennetu, čo mi spravili s tými ostatnými! a jak to mohlo byť! Cítila som, ako by mi zabili deti.. lebo som išla ráno tam, prišla na transfer a zrazu mi povedali, že ich nie je 7, ale len dve. Deň pred tým mi vraveli, že ich je 7 super.. ale potom som sa proste začala sústrediť na tie, ktoré mám v brušku, nechcela som to celé pokaziť nervozitou.. a prešlo to. Fakt to neovplyvníme.
delf - myslíš frontline ampuli?tu my máme taky a super!ale jen tak měsíc a pak zase musím koupit novou.Ale fakt dobrý.Občas po ní klíšťata lezou,ale nezakousnou se 🙂
delf - ty seš teda vtipálek 😀 tobě 2 ubyli, protože je máš v bříšku 😀 To se nedělá, ještě si ze mě dělat srandu!!! 😝
No to je fakt - testni te´d a pak ráno zase 🙂 Teda až po tom, co si vyzvedneš ten pokemrovaný testík 😀
jo jo dasty to je asi ono ty kapičky tak to je fajn,že to bude fungovat ono každý den tahat dvě klíštata je docela opruz.
ahojkyy - jojo beru prednison, ale už ho má asi jen na dva dny.
delf -???
Zdravím novou natulaa! Tak ať se ti mezi náma líbí.
Dasty nestresuj se!
delf, petulke - a neobjavili ste krv v stolici, resp. slabo z konecnika? Lebo me v Gennete tvrdia, ze to je ok, ze davka je nizka a kym to nezacne krvacat, tak v pohode. Ja to tak raz za tyzden a potom zase o tyzden mam. Vcera som sa zlakla, myslela som najprv, ze to je m.. nasla som krv na intimke. Ale bolo to presne toto.

@delf14 kde pak jsi stím testem? nebo máš tak plný koš, že ho nemůžeš vyšmátrat? 🙂