Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
@catchulinecka já pujdu na ten jeden, jdu k tomu samému doktorovi co tenkrát a je to 🙂 budou zdravá miminka všechny, to je jasná věc 🙂
www.mimibazar.cz/foto.php?id=22979944&tab=0. Jak jste tu řešily ty kojící kosilky, tak mně padly do oka tyhle, jako jednuducha, ale zas ta cena je fajn..
halo halo, tak je tu někdo? 🙂
@kapr tak to jsem ráda že jsem se spletla. Prý jsi měla taky zpočátku slabší testy, říkala myslím evcann je to tak? Ptám se proto, že jsem někde četla že když hcg roste zpočátku rychle, je to holka a když pomalu tak kluk. Pamatujes si, kolik jsi měla který den hcg?
To by mě potěšilo, kdybych i přes nízké hcg měla šanci na holčičku, i když mi je to samozřejmě jedno.
@kapr Já letos věřím tý dřevěný koze 😀 Když už to všude zmiňují, tak to prostě letos musí klapnout. Jen to neustálý čekání je strašně ubíjející. Jsou dny, kdy to dolehne a to pak obdivuju manžela, že to se mnou vydrží. Jsem protivná sama sobě a on to trpělivě všechno snáší a utěšuje mě. Je to prostě báječnej chlap. Ale teď už to snad uteče. Skočím si pro vyvolávačku na gyndu, pak se budu třepat na 16. den, kdy začnu brát duphaston, v tý době do CARu na UTZ a domluvit se konečně na KET. Hurá hurá 🙂 A včera jsem si znovu dobila permanentku na cvičení, takže dvakrát týdně si dám do těla a ono to uteče.
@78marcela no tak tomu jak roste hcg a jestli holka nebo kluk, tak to mi přijde jako totální hovadina 🙂 nelogické. HCG roste přeci poměrem, jakým přirůstá ke sliznici....jediné čemu jsem schopna uvěřit je to, že spermie nesoucí chromozom holčičky jsou pomalejší a mají delší životnost. Ale i to je tedy dosti na hraně 🙂
Já měla HCG normální - jako dobré hodnoty, přesto ale na testech žádné dálnice nebyly....ale to je prý druhem testů....koneckonců je mám v albíčku a HCG začínalo 13tý den od ET 130
@kapr zítra mě čeká kontrola v car. Tak uvidím. Jsem na neschopence. V pondělí večer jsem měla děsné křece po desíti minutách, trvalo to více jak dvě hodiny. Dost mě to vyděsilo. V úterý ráno jsem volala do car jestli bych tam neměla prijet hned na kontrolu, místo čtvrtku, co to jako bylo. Prý nic, že pokud nekrvácím tak to tak může byt. Tak se snažím byt klidná.
@kapr naposledy jsem byla na pohotovosti na Stedry den, stale beru prasky na tlak co by se v tehu nemely a take mi pridali nejake na zklidneni, jak mam furt ten vnitrni tres. Taky je mi zima, nedokazu se zahrat, coz u me neni obvykle, proste to jeste nejsem ja. Tlak i pres prasky mam na hrane. Zitra mam kontrolu u obvodaka, tak uvidime. Ani zatim nevi cim vsim jsem si za ty posledni 2 mesice prosla.
ahoj holky, taky moc všechny zdravím! jsem ráda, že se jakžtakž daří všem 🙂 těm, co mají mimi v bříšku a i těm, co si pro něj teď půjdou, moc Vám držím pěsti a je to opravdu tak, že se dočkáme každá!!! prostě to tak je 🙂
@78marcela a Marci, hrozně se těším na zítřejší krásné zprávy!
@kapr
@78marcela ano to jsem rikala ja, ze mela 13 den 130 a ja treba 14 den 666, tak jsem to myslela, ale je fakt, ze +4 dny kultivaci taky udela dost. S tim hcg a holka kluk mi to taky prijde blbost, ja u kluka mela vysoke a rostlo rychle a byl to kluk 🙂
jj pokud nekrvacis taky si myslim, ze je zbytecne plasit, ale znam se taky plasim kvuli vsemu takze te chapu, neboj to bude v pohode
jinak já si koupila ten angelsounds a super vec, vcera jsme s nastavajicim tatinkem poslouchali mimnko a bylo to vazne moc hezky i me to uklidnilo, ty kontroly jednou za mesic jsou proste dlouhé :(
@kapr to netusim, bohuzel. Dr. mi rikala, ze po stimulaci jsou hormony z tela za 10 dni. Gynekolog rikal, ze i mesic. Ted jsem byla na endokrinologii a tam mi dr. rikala, ze za mesic jsou z tela, ale jeste dalsi 2 mesice mohou ovlivnovat nektere pochody v tele. Takze ja na kapackach v nemocnici pocitala kolikaty den od ukonceni stimulace jsem a nemohla se dockat toho 10-teho, ze uz bude klid a kde by me napadlo, ze se s tim budu potykat jeste dalsi tydny. Ted je to 7 tydnu od ukonceni, tak doufam, ze uz pomalu, ale jiste to bude pryc a ze se mi tim nerozhodilo nic jineho.
Ahoj Holky, dnešní kontrola v pohodě, jsme o týden mladší, ale vše se zda ok. Srdíčko už tuka. Tak mi spadl kámen ze srdce Ahoj Holky, dnešní kontrola v pohodě, jsme o týden mladší, ale vše se zda ok. Srdíčko už tuka. Tak mi spadl kámen ze srdce .
@donia
@kapr
@evcann
@catchulinecka
@suzik161
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@suzik161
@evcann zdravim a pridavam se k Suzik, mne doktor rekl uplne to same a taky nejsem rizikova skupina, krome teda toho, ze je to ivf 🙂 je to opravdu presnejsi kdyz jsou ve 12 a v 16 ty triple. Snad nam to vsem dopadne dobre!!!