IVF, ET a KET v září, říjnu 2014
Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
@maggie4 Moc děkuji za slova útěchy...A můžu se zeptat, proč jsi měla dlouhý protokol a jak to dopadlo?
@lentikalena ahoj, ja se chystám za týden na užití a když nevyjde tak v říjnu jdu na třetí IVF. Ted stimulují 🙂 a co ty mas uz za sebou?
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala od včerejška stimuluji na 2. IVF. Z prvního máme 2,5 letého chlapečka. V červnu jsme si byli pro poslední 2 mrazáčky, ale bohužel s toho bylo jen biochem. těhotenství ☹ . Tak doufám, že to tentokrát dopadne. Všem Vám tu moooc držím palečky 🙂 .
@lentikalena Horší nebo špatnej spermiogram má už skoro každej chlap, to je snadno řešitelný zádrhel, toho se vůbec neboj. Oni nějakou šikovnou mrskavku vyberou a případně jí pomůžou. 😉
@lentikalena toho není třeba se bát. Hlavně ať nějakou spermií ma a oni ji pomohou dopravit ji na správné místo. To není žádný velký problém. Akorát si budete muset připlatit icsi.
@majda21 to je fajn, za chvíli už budete vědět, co to čekáte, vid. A kdy si změnís že čekás mimi a ne že se snažíš ?
@michaela28 taky držím pěsti ať se podaří.
Ahojky teď ve čtvrtek jedu na UTZ jak mi roste sliznice a další týden myslím tak 11-12.9 KET. Bude to můj již 4 transfer.. Ten třetí se podařil, ale mimčo se přestalo vyvíjet a musela jsem na revizi, která byla 9.4.
Doufám, že se zadaří a budou to dvojčátka. Již se snažíme 5 let a máme zažádáno i o adopci, tak toto je poslední možnost na bio dítko.
@catchulinecka dlouhý protokol jsem měla kvůli endometrióze, že to tak prů bude lepší. Ale nedopadlo to. Měla jsem 3 zralá vajíčka a embrya se po třech dnech přestala vyvíjet. Teď zobu už 3. měsíc DHEA a za 14 dní začínám znovu stimulovat.
ahojky holky jestli muzu tak se k vam pridam jsem po nevydarenem ET a v rijnu nebo v listopadu ale spise v listopadu nas ceka druhe IVf tak doufam ze se nam zadari....uz ted vim ze mi zavedou 5 denni embrijko pac nam delaji PGD na moji dedicnou nemoc.jen doufam ze budou nejaka embrijka k zavedeni bojim se uz ted a to nas to ceka az za necele 3 mesice.preju vsem hodne sil a stesticka 😉
@eviks teď to bude 3.tí stimulace na KET. 1 IVF mi zavedli embrya i přes OHSS, 2IVF jsem musela čekat a jít pak na KET, jelikož jsem měla 42 vajíček a báli se OHSS. (1car děs, od druhého IVF jsme v jiném a paráda) Mladá jo, ale nemoci se na mě moc podepsali, takže to je u mě velký problém. Již mi chtěli brát i dělohu, ale ubránila jsem se (díky bohu)
@evcann jjj je to delší doba, ale snad se dočkáme
@punky přeji ať to vyjde. u nás v caru mají teď i psychoterapeutku, která i mě otevřela oči. po dalším nevydařeném IVF jsem u ní byla, fakt super a pak se zadařilo,tak myslím, že na tom taky něco bude. Hlava je velký neřád....
@maggie4 diky a ted mas tedy mit kratky protokol jo? Kdyz mi doktor vysvetloval ten dlouhy, tak rikal neco o tom u elrm prechodu...tys to nejak pocitila?
@fucipe tak ono se rika ze vetsina uspechu je v mysli a v psychyce tak uvidime mno v pondeli me ceka kontrola v caru at se domluvime co a jak jestli udelat nejake vysetreni treba mame i jinej problem nez ten genetickej ale zatim vsechny testy byly ne jednicku treba nam to nevyslo protoze proste nebyl ten cas nevim moc se mi k tomu vracet nechce chci koukat dopredu a verit v uspesny druhy pokus 😉
tak na zitra hodne stesticka 😉
@punky ahojky, vitame te, urcite muzes
@fucipe ja taky měla hyper. syndrom a vajicek taky pres 40, ale je fakt, že mi zavadeli dve a jedno se povedlo a mam jich jeste 18 zamrazenych nejvyssi kvality, ale jsou mi k nicemu kdyz je ted nemuzu pouzit :(
Zadari se uvidis.
@catchulinecka
@fucipe
@punky
Holky napiste mi udaje at vas dam do tabulky a rovnou ji sem soupnu, diky

@78marcela Moc děkuji manžel má hodně slabej spermogram tak se docela bojím.