IVF, ET a KET v září, říjnu 2014
Plánujete v září nebo říjnu IVF nebo KET? Je tu mnoho diskuzí ve kterých se ztrácím, proto zakládám toto téma. Snad se navzájem podpoříme. Mě čeká KET a plánuji ho až na září, až se trošku zmátožím po odběru vajíček. Těšíte se na IVF popř. KET jak k tomu přistupuje partner? Podporuje vás nebo to moc nechápe?
Ahojky holky, jdu taky něco málo napsat, já dnes dospávala noc, měla jsem se synem výjezd o půlnoci na pohotovost na ušní, dnes kontrola dopol. na ORL, tak mám dost, jsem si po obědě musela trošku schrupnout 🙂
@evcann já se v den OPU taky bála, že nic necítím a že folíky popraskaly, ale bylo to jen tím, že rádno a dopol je bříško odpočnuté a nebolí, ale k večeru je pak vždycky cítit víc. stačilo mi seběhnout pár schodů nebo si dosednout na židli a hned jsem věděla, že je vše ok 😀
@evcann mě taky nebolelo břicho tenkrát, až po OPU. Hrozil mi hyperstimulák. Musela jsem pít 4 litry denně a jíst hodně bílkovin. Měla jsem asi 20 vajíček, z toho 18 použitelných.
@hanule80 @kapr děkuju Vám za podporu. jestli bude dobré Hcg, tak jdu na ultrazvuk až první týden v prosinci, to bude hrozná doba ☹
@hanule80 tak ja uz mela srdicko v patek, uz mne chteli predavat na gyn, ale pekne jsem se jim tam nanominovala na jeste jeden utz 🙂 proste jsem dr narovinu rekla,ze do dalsi kontroly by bylo tak dlouho, ze to psych. Nedam 🙂 ze vi,ze nic nevykoukame,ale ze nas to uklidnuje,kdyz vime,ze se vse vyviji jak ma. Na to mne dr. Zeptala a kdy ze chci znovu jit,at si reknu. Tak jsem rekla, zase za tyden 😀 tak se zasmala a rekla, ze si to tedy jeste za tyden potvrdime,ze je vse ok.
@kapr já nevím, to by mi asi bylo blbé. Navíc k MUDr. vůbec nejdu, jen na tu krev. Já jsem v prvním těhotenství byla taky tak nervozní, že jsem tam volala jestli můžu přijít ještě jednou na krev, tak mi řekli, že je to zbytečné, že to Hcg je krásné. A pak jsem dostala opary, tak jsem šla ke svému gyndaři týden předtím, než jsem měla jít do CAR a bylo srdíčko. Vlastně už jsem to psala. 4.6. byl transfer a 4.7. srdíčko...
@lipanek2 tak na to uz ja kaslu, jestli je to blbe nebo ne. Ja ted sla13. Den na krev a ikdyz jsem mela pry krasnou hodnotu a dalsi krev je jedo, poprosila jsem sestricku, jestli bych mohla prijit jeste jednou, ze potrebuji vedet a ujistit se. Ze mi to mooooc pomuze psychycky. Tak se zasmala a rekla ze klidne 🙂
No já měla poprvé 3 vajíčka a ISCI bylo podle nich zbytečný, když máme super spermio a oplodnilo se jen jedno. Podruhý 6 vajíček, ISCI i PISCI a oplodnilo se jich 6.

@kapr ten dnešní je 12.den