icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

bzutka
15. bře 2020

Mohus e přidat přemášlíme o ivf, první šlo samo přirozeně, ale druhému se nechce, ani dva roky a už jsem zoufalá. Měla jsem pozitvní test, ale změnil se na negativní už zase a já jsem prostě zoufalá :-/

jjanca90
15. bře 2020

@bzutka tak to me moc mrzi 😢. A ze se ti jen tak zmenil test je divny a dostalas to potom?to jedine se ti zmeni, rika se mu biochemu, me to teda delalo jen dusiky a jeste po limitu. A uz mas vybraný CAR??

ellena24
15. bře 2020

@katule1990 no teda ty sis to už tak těžký období měla ještě takhle ,,vymazleny" :( no tak to už sis určo všechnu smůlu vybrala a teď už bude jenom dobře!!!

ellena24
15. bře 2020

@jjanca90 jojo přesně tak... Moje segra přesně jak popisuješ koukla na trencle a aniž by chtěli tak byla v tom :D neboj Olaf je určo super parťák a bude se tě držet jako klíště :D

jjanca90
15. bře 2020

@ellena24 no moje segra taky, na tu jsem uplne zapomnela nebot kluky uz ma velky. Ja, jako vubec v mym okoli to mela takhle jedina, vsechny moje spoluzacky co jsem mela od školky, pres zakladku a stredni uz maji deti a v klidku, ja jsem posledni Mohykan 😂. Ale jsem stastna, ze to IVF je. A jestli vse klapne, tak doktorovi budu libat i nohy bo ja jjsem na KET jit nechtela, ale byl nekomromisni a s nim jeste drzela basu ta ubulema kamoska, tak jsem na to kyvla i kdyz jsem to chtela v pondeli den pred odvolat, srabalo me v krku. Ale uz jsem mela pichlej Ovitrelle, tak jsem tam sla a bala se, ze jsem zbytecne vyplacala emryjka bo kdy jsem mela MS jsem presne nevedela a byla jsem zkratka neverici Tomas, po KET nerviky, ale citila jsem se lip nez po ET jakobych to tusila a verila jsem.

ellena24
16. bře 2020

Holky tak krvácím ale ráno takhle...

jjanca90
16. bře 2020

@ellena24 kočko, sílí krasne 😍 kdyby se to ztracelo tim krvacenim, tak by ti carecka nesilila. Vidim to pozitivne, ale fakt se setri, kasli na vsechno 😊

ellena24
16. bře 2020

@jjanca90 moc moc děkuju!!! už mi neboli bricho, krev po noci tedy byla ale bez sliznice tak budu douchat že to je fakt jen z prekrveni ale bojím se aby to pak nebyl jen zbytek.... Jsem práci ale jen sedím a píšu tak klid 🙂

jjanca90
16. bře 2020

@ellena24 To je dobre zase, ze jsi v praci, kdyz teda neni narocna bo doma bys z toho zmagorila, ale ne ze prijdes dom a budes vysavat,vytirat apod 😂.Ale jo bude to dobrý holky my mame vlastni epidemii 😂 a ty jsi jasne nakazena

ellena24
16. bře 2020

@jjanca90 jojo dělám ve školce ale nejsou tady děti tak je klídek 🙂 doma bych se moc pozorovala. Já tuhle epidemii moc chci!!! :D

jjanca90
16. bře 2020

@ellena24 jééé ve školce 😊, ja bych to teda nedala videt ty detatka kdyz me to nejde a muzu se zeptat kolik ti je?

ellena24
16. bře 2020

@jjanca90 no já speciálního pedagoga takže někdy ty handicapovaný dětičky... Je to někdy těžký...je mi 28

katule1990
16. bře 2020

@ellena24 Tyjo, super, opravdu to krásně zesílilo 😍😍. To krvácení může být jen hematom, to se stává. Držím pěsti a myslím, že je to na dobré cestě 🍀😍. Já jsem si dnes taky dělala test a sílí ❤. Ten vrchní je dnešní, spodní ze soboty. Už to teda dost vybledlo, v termínu byly čárky vidět o dost líp.

ellena24
16. bře 2020

@katule1990 jojo testy blednou ale krásně je vidět rozdíl 🙂 společně tu naši ,, epidemii " zvládneme až do konce 🙂

jjanca90
16. bře 2020

@katule1990 katule no me ty mamatesty uplne vybledly, ale parada 😍 je to tam holky a bude, verim ze na Vanoce uz budeme mit vsechny rodinu 🤗🤗🤗 @ellena24 juuu no, tak to musi byt celkem narocny.

pulse
16. bře 2020

Ahoj holky, gratuluji k // carkam 😘👏já jsem dnes 5.den po ET, takže na testy brzo, doufám že vydržím do neděle 😀to bude 11.den to už bych mohla testovat ne? Tenhle týden mám volno, vzhledem k té situaci kolem víru jsme se doma domluvili že si radši odpocinu a nepolezu mezi lidi.

pulse
16. bře 2020

A dnes ráno jsme před domem na louce měli čápa 😉🥰lítají sem každý rok na nedaleký komín, vyvedou tady mláďata a zase všichni odletí. Letos tu je ale brzy😉třeba znamení😉

jjanca90
16. bře 2020

@pulse ahojky jj ty mas jeste spoustu casu😊 jo a uz muzes 10.den po ET no jak se budes na to citit, kazdopadne drzim vsechny palce. A odpocivej, na me uz neco leze, rano mi bylo fajn ted jsem dve hodky spala a po brobuzeni konecna, v krku me boli, klouby a huci mi v hlave. Tak se z toho musim vyspat bo nesmime zadny leky. 😢

jjanca90
16. bře 2020

@pulse Určitě znamení 😍 !!! Ja mela jako znameni papriku😂 po ket jsme sli nakoupit, koupila jsem cervenou kapii, rozriznu ji a mela uvnitr miminko 😂😂😂

ellena24
16. bře 2020

@jjanca90 někdy trochu jo, ale baví mě to, má to pro mě smysl 🙂

ellena24
16. bře 2020

@jjanca90 taky mám stejný pocit, přijela jsem z práce a úplně odpadla a po probuzení mě tepe v hlavě, bolí mi břicho a celkově tak divně.... Tak se šetři a odpočívej, ať jste s mimi v pohodě!!! 🙂

jjanca90
16. bře 2020

@ellena24 juuu odpocivam a ty taky koukej odpocivat a nohy v teple. 😘

bzutka
17. bře 2020

@jjanca90 právě že ne, měla jsem jít včera na gyndu, ale zrusšili mi to a hlavně ms nikde a testy negativní :-/

jjanca90
17. bře 2020

@bzutka no ja bych sla do nemocnice na gyndu. Tam ti pichnou vyvolavacku.

jjanca90
17. bře 2020

@ellena24 Ták zítra den D, budu na tebe moc myslet, drzet palecky.😍 Dej vedet

ellena24
17. bře 2020

@jjanca90 ahoooj no nakonec asi až čtvrtek...ale vzhledem k tomu že mi včera byla neskutečně zle že jsem málem jela no nemocnice tak to myslím že to bublina vzdala... Mela jsem velký křeče a hodně krvacepa :( ale děkuju ses zlata!!! Jak je tobě? 🙂

jjanca90
18. bře 2020

@ellena24 Ahojky po ránu je mi blbe, ale jinak nic. Moc me mrzi, ze mas tak velky bolesti. A mas pri nejhorsim jeste mrazacky??

ellena24
18. bře 2020

@jjanca90 ahoj, tak se moc drž ať je ti dobře!!! Hele prostě 3hodky hrůza a najednou nic... Jednoho mrazacka mám, ale Teda ani nevím proč jsem si udělala dnes znova test a teď tohle....

ellena24
18. bře 2020

Tak se teď ještě bojím cysty...

jjanca90
18. bře 2020

@ellena24 ty vole, je to tam 😍😘😘😘, furt me desis covece 😂, jak psala Katule muze to byt hematom a tehotensky cysty jsou taky bezny. Krasna cara a uz nezlob ti rikam☝️

Strana