IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?
@katule1990 no teda ty sis to už tak těžký období měla ještě takhle ,,vymazleny" :( no tak to už sis určo všechnu smůlu vybrala a teď už bude jenom dobře!!!
@ellena24 no moje segra taky, na tu jsem uplne zapomnela nebot kluky uz ma velky. Ja, jako vubec v mym okoli to mela takhle jedina, vsechny moje spoluzacky co jsem mela od školky, pres zakladku a stredni uz maji deti a v klidku, ja jsem posledni Mohykan 😂. Ale jsem stastna, ze to IVF je. A jestli vse klapne, tak doktorovi budu libat i nohy bo ja jjsem na KET jit nechtela, ale byl nekomromisni a s nim jeste drzela basu ta ubulema kamoska, tak jsem na to kyvla i kdyz jsem to chtela v pondeli den pred odvolat, srabalo me v krku. Ale uz jsem mela pichlej Ovitrelle, tak jsem tam sla a bala se, ze jsem zbytecne vyplacala emryjka bo kdy jsem mela MS jsem presne nevedela a byla jsem zkratka neverici Tomas, po KET nerviky, ale citila jsem se lip nez po ET jakobych to tusila a verila jsem.
@ellena24 Tyjo, super, opravdu to krásně zesílilo 😍😍. To krvácení může být jen hematom, to se stává. Držím pěsti a myslím, že je to na dobré cestě 🍀😍. Já jsem si dnes taky dělala test a sílí ❤. Ten vrchní je dnešní, spodní ze soboty. Už to teda dost vybledlo, v termínu byly čárky vidět o dost líp.
@katule1990 jojo testy blednou ale krásně je vidět rozdíl 🙂 společně tu naši ,, epidemii " zvládneme až do konce 🙂
@katule1990 katule no me ty mamatesty uplne vybledly, ale parada 😍 je to tam holky a bude, verim ze na Vanoce uz budeme mit vsechny rodinu 🤗🤗🤗 @ellena24 juuu no, tak to musi byt celkem narocny.
Ahoj holky, gratuluji k // carkam 😘👏já jsem dnes 5.den po ET, takže na testy brzo, doufám že vydržím do neděle 😀to bude 11.den to už bych mohla testovat ne? Tenhle týden mám volno, vzhledem k té situaci kolem víru jsme se doma domluvili že si radši odpocinu a nepolezu mezi lidi.
A dnes ráno jsme před domem na louce měli čápa 😉🥰lítají sem každý rok na nedaleký komín, vyvedou tady mláďata a zase všichni odletí. Letos tu je ale brzy😉třeba znamení😉
@pulse ahojky jj ty mas jeste spoustu casu😊 jo a uz muzes 10.den po ET no jak se budes na to citit, kazdopadne drzim vsechny palce. A odpocivej, na me uz neco leze, rano mi bylo fajn ted jsem dve hodky spala a po brobuzeni konecna, v krku me boli, klouby a huci mi v hlave. Tak se z toho musim vyspat bo nesmime zadny leky. 😢
Tak se teď ještě bojím cysty...

Mohus e přidat přemášlíme o ivf, první šlo samo přirozeně, ale druhému se nechce, ani dva roky a už jsem zoufalá. Měla jsem pozitvní test, ale změnil se na negativní už zase a já jsem prostě zoufalá :-/