icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

katule1990
19. bře 2020

@ellena24 Tak zítra bys viděla, na čem jsi, kdyby sis zašla, to je pravda. Ale chápu, asi bych taky počkala. A kdy máš teda jít? Případně si vždycky můžeš udělat aspoň pro jistotu papírkový test, jestli je tam pěkná čárka 🙂. Jinak děkuju za podporu, zítra dám vědět, snad už výsledky budou 🙏 🙂.

jjanca90
19. bře 2020

@ellena24 no ja 639, ale mohlo se zakousnout driv, vis, ze jsem mela pozitivni test uz 7.den po KETu a to se stava. Tys mela to hcg krasny😍

ellena24
19. bře 2020

@jjanca90 no tak to máš fakt jednou tolik Teda 🙂 na druhou stranu ono je to vlastně rozdíl dvou dvu vzhledem k tomu jak se má dvojnadobit... No budu prostě doufat 🙂 byla si taky 14 dní po ketu?

ellena24
19. bře 2020

@katule1990 počkám a budu věřit 🙂 každopádně dej!!! Držím palce 🙂

ellena24
19. bře 2020

@jjanca90 @katule1990 a holky díky za Vaši podporu!! Jste skvělý!!!😇🙏

jjanca90
20. bře 2020

@ellena24 ju 14den po KETu. Uvidíš, ze se ti krasne zdvojnásobí. 😍

pulse
20. bře 2020

Ahoj holky, tak jsem nevydržela, protože od včera trochu spinim a mam přesně příznaky na MS, tak jsem udělala test a negativní... Jsem 9.den po ET...

jjanca90
20. bře 2020

@pulse Ahojky zkus jeste zitra😉 a ty mas spoustu mrazacku vid

jjanca90
20. bře 2020

Holky dneska UTZ, 6+0 13mm videla jsem srdicko 😍. At uz to taky vidite holky 😘

pulse
20. bře 2020

@jjanca90 zkusím asi až v neděli nebo pondělí, podle toho jestli se rozjede MS.. Máme 5 mrazacku..

katule1990
20. bře 2020

@pulse Ahoj, to mě moc mrzí. Myslím si, že 9. den po ET by mělo být už jasno, ale záleží, jaký jsi dělala test, třeba se to ještě může ukázat. Já jsem dnes zkoušela test See now a ty jsou teda hrozné, ty by mi asi ani 9. den neukázaly, když jsem dnes viděla tu čárku 15. den. Budu držet palce. Nicméně je super, že máte ještě tolik mrázáčků. Nám s Jančou taky nevyšel ET, ale hned první KET vyšel 🍀. Drž se.

ellena24
20. bře 2020

@jjanca90 ahoooj tak to je krásný!!! ❤️

katule1990
20. bře 2020

@jjanca90 To je skvělá zpráva, moc gratuluju 😍 🤰!!!

ellena24
20. bře 2020

@pulse ještě to nevzdavej!!! Já měla čárku až 11den po ET... Předtím jsem teda netestovala ale vzhledem k tomu jak byla slabá čárka tak myslím že 9den bych měla taky bílo...

jjanca90
20. bře 2020

@ellena24
@katule1990 dekuju holky 😍😍😍. Porad tomu nemuzu verit

jjanca90
20. bře 2020

@pulse 5 Olafku super, jeste uvidis, ale jak pise Katule nam vysel hned prvni KETik 😊.

katule1990
20. bře 2020

@jjanca90
@pulse Mně říkala embryoložka, že mají paradoxně vyšší úspěšnost u KETu a že to může být tím, že při ET může být děložní sliznice už přerostlá (jakoby starší) vlivem všech těch léků a proto se pak embryjko neuchytí a proto je možná i větší úspěšnost u KET, protože sliznice roste v normálním neřízeném cyklu. Ale i tak je samozřejmě velká úspěšnost u prvího ET. I bývalá kolegyně mám mimčo hned z prvního ET. Já jsem si u KET nechala ještě navíc udělat asistovaný hatching, ale těžko říct, jestli se zadařilo kvůli tomu. Spíš si myslím, že by to dopadlo i tak, ale chtěla jsem teď vědět, že jsem pro to udělala vše, když jsme měli jen 2 mrazáčky.
Jinak výsledky krve už jsou, kolem jedné se pro ně stavím 😍. Pak jdu ještě s kocourkem na veterinu a pak vám dám vědět 🙂.

jjanca90
20. bře 2020

@katule1990 dej pak vedet ju. Cekam 😊

katule1990
20. bře 2020

@jjanca90 Tak HCG mám 14 dní od KET 1195 jednotek 😍. Tady je vidět, že to má opravdu každá jinak, přestože jsme všechny těhotné a byly jsme na krvi 14 dní po transferu. Možná se mi mrňous uhníznil dříve, když jsem měla ten asistovaný hatching.

ellena24
20. bře 2020

@katule1990 ty bláho to je panečku hodnota 🙂 krásný!!! 👍

jjanca90
20. bře 2020

@katule1990 krása!!! Jasny je to o uhnizeni a kazdy telo se i chova jinak 😍

ellena24
20. bře 2020

@jjanca90 no moje tělo se chová jako blázen, už zase špinim 😷🤯

jjanca90
20. bře 2020

@ellena24 To je hrozny holka 😕, doufam, ze ted si vyberes tohle spineni a pak budes krasne tehulkovat.

katule1990
20. bře 2020

@ellena24 Ach jo, to mě mrzí, že máš zase další stresy. Ale špinění je takhle na začátku prý normální. Četla jsem i na hodně diskusích, že holky vyloženě krvácely, pak špinily, pak zase krvácely a pak vše dobře dopadlo. Takže jestli je to jen špinění, tak to snad bude v pohodě. Hlavně odpočívej, ber utrogestan a někdy se taky dává ascorutin. A kdy půjdeš na ten kontrolní odběr krve? V pondělí?

ellena24
20. bře 2020

@jjanca90 @katule1990 holky díky za podporu, prostě uvidím co bude... Utrogestan beru a prostě uvidím co v pondělí, jsem z toho unavená... Navic jsem asi na zahradě nastydlá protože od rána kejchám a mám rýmu jako blázen, tak ležím a spím 🙂

katule1990
20. bře 2020

@ellena24 To je dobře, že odpočíváš. Nastydnutí nevadí, já jsem u KET byla taky hodně nastydlá. Hlavně, abys neměla nějaké vysoké teploty. Dej se přes víkend do pořádku, ať jsi zdravá a v pondělí držíme pěsti, abys měla pozitivní zprávy 😘.

jjanca90
20. bře 2020

@ellena24 taky kycham jak prastena, trpim na jarni alergie 😂. Ju ju ber utros ja dostala jiny 200mg a jeste 2 tydny a koncim s utrogestanem.

ellena24
20. bře 2020

@katule1990 nene teplotu jsem vůbec neměla takže v pohodě 🙂 @jjanca90 mě dneska poslala doktorka erecept tak musím jít zítra utrouše vyzvednout :D už se těšíš že se ho zbavíš co? :D

jjanca90
20. bře 2020

@ellena24 no to mi povidej ja uz na nej zacinam zapominat😔 jo a poslali me uz na svoji gyndu bo maji nouzovy stav a cely CAR ted nebude fungovat z ordinaci udelali luzkovy oddeleni, pry az se situace uklidni budu muset dochazet i tam. A uz mam vypsanou zadanku k porodu, vime vsichni, ze je to brzo, ale ted tam nejaky patek nepujdu. A mam termin na pritele a moji nejky narozky 😍 tak snad vse bude jak ma byt. Bojim se doktor doufa, ze zadosti mi to zpečetil.

ellena24
20. bře 2020

@jjanca90 no tedy to je pěkný, do jakyho caru vlastně chodíš? No tak dobře doktor udělal, mimis to musí přijmou za svý a dřív než v listopadu nevylejzat :D

Strana