IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?
Nevim jak je to jinde ja ceniky nestudovala a chtela jsem se tam hlavne citit dobre. Ale v Pronatalu mam to secetli na cca 32tis.
@jjanca90 Tak nás to v Sanusu vyšlo asi na těch 32 tis. Ale 9 tis. z toho byl KET 😕. A za každé IUI jsme platili 1000 Kč + léky k tomu (Ovitrelle, Utrogestan). Byli jsme na tom 5x.
Holky, tak hlavne at to vsechny doklepem v poradku 😊.
Ahoj holky, tak krevní test negativní, ale už jsem na to byla připravena. MS se mi normálně rozjela i přes utrogestan. Takže až skončí ten debilní vir a karanténa a rozjedou se zase i centra jdem do KET, snad bude úspěšnější. Teď je pro mě nejhorší ta nevědomost kdy to bude... Nemám se k čemu upnout🙈🙄
Jinak my jsme platili 34.000kc.Meli jsme ICSI, MACS, monitoring embryí.
Jo a ještě PK.
@pulse To mě moc mrzí, vím jaké to je 😢. Taky se mi MS rozjela normálně přes Utrogestan v termínu. Věřím, že ti taky vyjde prví KET 🍀. Ale je mi jasný, že ta nejistota, kdy to bude možný, je hrozná. Máte i nějakou šanci, že by se povedlo přirozeně? Že byste zatím mohli zkusit aspoň to, člověk nikdy neví ❤.
@katule1990 no přirozeně to asi nehrozí, snažili jsme se přes dva roky. Partner málo a pomalé spermie, mě pořád říkali že u mě vše ok a pak se zjistila ta imunita, velký počet NK buněk, to jsou,, zabijeci,, všeho cizího v těle takže bohužel i spermií nebo oplodneneho vajíčka. Takže mi nasadili kortikoidy a ty zabrali a NK buňky jsem měla v normálu. Teď mi vše vysadili, takže se bojím že mě to kolečko bude čekat znovu před KETem.
@jjanca90
@ellena24 Ahoj holky, jak jste na tom? Já jsem minulý týden 2x špinila (ve 2 různé dny), tak jsem měla celkem strach, ale dnes jsem byla na první kontrole a mimčo je tam, kde má být a tluče mu srdíčko, tak snad špinění nic nebylo 😍. Má zatím jen 6 mm 🙂. Jen mě trošku naštvalo, že musím za 14 dní zase na kontrolu do CAR a až pak mě předají k mé doktorce. Pro mě je to celý den v háji, dlouhá cesta a hlavně se tam strašně dlouho čeká v narvané čekárně, což mi teď teda není moc příjemné. Dnes jsem čekala přesně hodinu, přitom jsem byla normálně objednaná. A taky teda nemám vysazovat Utrogestan, budu ho brát až do 12tt. Vzhledem k tomu, že beru 2-2-2, tak už mě ten celodenní výtok a intimka moc nebaví. Ale co nadělám. Jinak je mi celkem dobře, občas mě teda pobolívá břicho jako na menses a občas je mi špatně od žaludku, ale nic extrémního a nezvladatelného. Doufám, že u vás jde taky všechno dobře ❤.
@katule1990 ahoj no ja snad tehotna ubec nejsem 😂 nic mi neni. Srdicko taky busi ťuk ťuk ťuk
Me uz kuli pandemii dali do pece myho gynekologa no velka chyba dneska jsem volala do CARu a budu chodit zase k nim jen proste pres prohlidky coz mi ubec nevadi, kde bych ted v tehle situaci a v tomhle stavu hledala novyho gyndare. Ale jinak na gyndu mam jit za 14 dni, takze po 3tydnech a odedneska mam zacit vysazovat pomalu utrofestan.
@katule1990 ahoj u mě to nedopadlo...ač bylo těhotenství potvrzený na krvi tak hcg se nezvyšovalo tak jak mělo... Naštěstí se nepotvrdilo mimoděložní takže si s tím snad tělo pořadí samo... Vy to s @jjanca90 už určitě vydržíte a na za pár měsíců si budete užívat mimiska ❤️ no a nám s @pulse a @janiip vyjde určitě ket a budeme vás v těhotenské náladě následovat 😉věřím tomu 🙏
@ellena24 Ach jo, to mě moc mrzí, věřila jsem, že to dobře dopadne 😢. Ale aspoň je vidět, že tělo umí embryjko přijmout, jen to nebylo to správné. Zatím to vypadá, že budou u nás ve skupině úspěšné KETy, tak moc držím pěsti, ať ti to s @pulse na podruhé dopadne jako nám s @jjanca90. První nepodařený pokus sice moc bolí, ale evidentně to neznamená, že by to nedopadlo i na podruhé. Drž se 🍀.

@ellena24 ja chodim do Podoli, pred IVF jsme tam byli na na reprod.imunologii, byli tam nejochotnejsi nas vzit brzy, no tak jsme tam zustali i v CAR, pri konzultaci uz nebylo o cem premyslet a o cene ani nemluvim 😍 a nelituju.