icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

katule1990
3. dub 2020

@jjanca90 Tak to je fajn, že už se zbavíš Utrogestanu 🙂. Já ho budu brát až do 12tt 2-2-2 a pak 10 dní vysazovat. Můžu se ještě zeptat, jak velký byl na ultrazvuku plod? Byla jsi taky na ultrazvuku 4 týdny po KET, takže cca 6+4tt, viď? Já blbka jsem koukala na průměrnou velikost plodu a našla jsem 8mm, někde i 12mm a já mám 6 mm, tak jsem trošku znejistěla.

jjanca90
3. dub 2020

@katule1990 presne tak, holkam urcite vyjdou KETiky jako nam 😍😘. Ale ja ti jsem porad pos*ana, posledni dva dny me hrozne boli břuch. Na gyndu jdu az 16. tak snad je Olaf v pohode.

pulse
4. dub 2020

Ahoj holky, věřím a doufám že nám KET vyjde😉jen je otázka kdy na něj budeme moci jít. Gennet je zavřený, takže uvidíme snad květen už bude ok. Vy máte centra otevřená? Gennet funguje pouze na nutné kontroly těhotných, zákroky žádné.

ellena24
4. dub 2020

@pulse já teda do Gennetu chodím a zatím nic neříkal že by byli zavřený, jenom teďka neberou prý nový pacientky... Jdu tam teďka ve středu tak se budu muset zeptat jak to bude dál... Ale taky věřím že Ket vyjde!!! Prostě musí!!! 🙂

katule1990
4. dub 2020

@jjanca90 To bude určitě v pořádku, bolesti břicha jsou normální, jak se roztahuje děloha. Mně je čím dál tím víc špatně od žaludku. Trvá to celý den už několik dní, je mi fakt hrozně. Nic nepomáhá, ani se najíst, ani nejíst, ani studená cola. Jen trochu procházky na čersvém vzduchu.
@pulse U nás je Sanus taky zavřený, jen kontroly těhotných dělají. Teď jsem tam byla, u vstupu paní ve vesmírném obleku, měřila teplotu, zpovídala, jestli je mi dobře a pak jsem si musela desinfikovat ruce. Nicméně na gyndě mi to rozhodně jako omezený provoz nepřipadalo, šla jsem na řadu přesně o hodinu později, než jsem byla objednaná. Snad už bude v květnu líp a budeš moc na KET 🍀.

jjanca90
8. dub 2020

@katule1990 Ahojky jak se vede?? Me ti tak zacaly padat vlasy, ze budu urcite plesata 😪. Doufam, ze Olaf se ma dobre. Jsem silene unavena, porad bych polehavala a casto me boli brisko jak pred mesickama.

katule1990
8. dub 2020

@jjanca90 Ahoj, děkuju za optání 🙂. Já se mám všelijak, mrňous o sobě dává dost vědět nevolnostma. Na blití je mi s přestávkami úplně celý den, i v noci, dost mě to omezuje. Jsem vděčná za současný home office, tak aspoň nemusím nikomu nic vysvětlovat, co mi je 🙂. Popíjím colu a snažím se často jíst, i když vůbec nemám chuť, ale plný žaludek opravdu trochu pomáhá. Bolesti jako na MS taky občas mám, ale nic hrozného. Špinění se naštěstí od toho 6tt neobjevilo. Na kontrolu jedu příští čtvrtek. Olaf se má u tebe určitě dobře, evidentně o sobě taky dává vědět 😀. Ty vlasy jsou blbý, no, už jsem o tom slyšela, že se to v těhotenství děje. Jestli se mi to stane taky, tak já budu plešatá určitě, ani normálně nemám vůbec hustý vlasy, mám takový ty jemný, co vypadají, že jich moc není. Ale aspoň, že to není na trvalo 😅. Nepamatuju si přesně, ale myslím, že jsi byla cca o 2 týdny přede mnou, takže jsi cca 10tt?

jjanca90
8. dub 2020

@katule1990 No prave, ze ja mam taky jemny vlasy 🙄 a jeste k tomu celkem prd tam mam kdyz jsem zjistila ze to vyslo a jsem teda těhotná, nechala jsem je o 20cm zkrátit aby mely silu a nepadaly. A ted jsem nestastna z toho, ale co budu doufat ze dorostou😊. Me teda obcas se zvedne zaludek, bobky od psu citim snad na kilometry😂😂. Chute mam takovy, ze bud ubec nedosoluju a nebo to presolim. Jsem teprv 8+6 tj 9tt. Na gyndu jdu az pristi tyden ve ctvrtek

katule1990
9. dub 2020

@jjanca90 Já jsem si nechala taky asi o 20 cm zkrátit vlasy, přesně z důvodu, co píšeš 😅. Jen jsem to udělala už v lednu. A taky jdeme obě na kontrolu příští čtvrtek, to je náhod 😀. Tak si pak dáme vědět, jak jsme dopadly. Já chutě vůbec nemám, ale je mi prostě pořád špatně, takže mi vaření a uklízení kočičího wc nedělá moc dobře 😅. Jsem dnes 7+4 a ty 9+0, tak to jsme od sebe o týden a půl.

jjanca90
9. dub 2020

@katule1990 ju to vychazi ja mela KET 25.2. 😊

jjanca90
16. dub 2020

@katule1990 Tak dneska mame kontrolu,tak uz mam zas lepiky aby bylo vse ok. Dej vedet jak jsi dopadla 😍,ja mam kontrolu az ve tri.

katule1990
16. dub 2020

@jjanca90 Ahoj, já jsem už z kontroly doma. Vše dopadlo dobře, mimino je velký 2 cm (velikost odpovídá 8+5tt), tluče mu srdíčko a začíná vypadat jako člověk - je vidět hlavička i ruce a nohy. Manžel říkal, že už je to velký jak špunt od vína, tak máme první pracovní název - špunt 😂. Držím palce, ať je u tebe taky vše v pořádku, dej vědět 🍀.

jjanca90
16. dub 2020

@katule1990 jeee no supr u me taky vsechno v poradku dle utz 10+0 a maval mi rucickama 😍. Na cm jsem se neptala, vystavil mi prukazku, nabral krev a 30.4. jdu na screening. Tak snad to klapne jsem moc stastna 🤩

katule1990
16. dub 2020

@jjanca90 Tak to jsou super zprávy 😍. Tyjo, to už může mávat i ručičkama na ultrazvuku? To je mazec 😲😍. A už 30. 4. na screening, tyjo, to letí. Já musím zítra zavolat na gyndu, kam mě dnes z CAR předali, a domluvit se taky na termínech. Jinak velikost si myslím, že bys měla mít na snímku z ultrazvuku, pokud ti ho dali. Já tam mám 20,5 mm 🙂.

jjanca90
16. dub 2020

@katule1990 no "maval", obema kmital 😊 i nozkama hybal a dokonce se i obratil ze zadicek na bok . Ju na utz jsou nejaky cisla 😂 myslim, ze to je 3,7cm. 😍

katule1990
16. dub 2020

@jjanca90 Tyjo, super ❤👏. Já jsem žádné pohyby neviděla, ale mám ho polovičního (špunta), tak příště snad zamává taky 😀.

jjanca90
16. dub 2020

@katule1990 Urcite ti zamava 👋😍. Dej vedet kdy pujdes.

pulse
25. dub 2020

Ahoj holky co nového? Mě volali z Gennetu že obnovují provoz a rovnou jsme se s doktorkou domluvili že ve středu mám přijít na utzv kvůli ovulaci a dostala bych první infuzi intralipidu místo kortikoidu jak mi pichali ty injekce, kortikoidy teď v téhle době nedoporučují, protože snižují imunitu. A ten další týden by mohl proběhnout KET😉👍

jjanca90
25. dub 2020

@pulse no supr 😊. Uz bylo na case obnovit provoz , ale aspon si telicko odpocinulo a ketik vyjde 😍

jjanca90
29. dub 2020

@katule1990 Ahojky 😊 jak se mas, bylas od te doby na gynde? Me zitra ceka te screening a mam strasnej strach. Vim, ze strach neprospiva miminku, ale uz to chci mit za sebou a to jdu zitra ve 3 zase. Tak drz pesticky

katule1990
29. dub 2020

@jjanca90 Ahoj, děkuju za optání 🙂. Mám se celkem dobře, jen je mi pořád na zvracení. Dnes jsem 10+3, včera jsem byla na kontrole a na odběru krve kvůli screeningu. Na ten teda jdu až za 2 týdny. Na kontrole vše v pořádku, špunt na mě už taky mával a pak se chytal za hlavu 😀. Mám další fotku a čekáme ufouna, nevím, co mi to v tom Sanusu dali 😅 😅 👽. Jinak screeningu se (aspoň zatím) nebojím, zato mám hodně stresu v práci kvůli kolegyni, co nám všem škodí a lže. Nevím, proč si to tak beru, ale nejde mi se od toho oprostit.
Neboj, doteď bylo vše v pořádku a screening bude určitě taky 🍀. Navíc by ti měli už říct, co to bude (samozřejmě pokud to chceš vědět). Chtěla bys nějaké pohlaví radši? Nebo máš nějaký pocit, co to bude 😍?

jjanca90
29. dub 2020

@katule1990 Dekuju 😘 ja uz od prvni chvilky(pozitivniho testu) citim, ze to bude kluk, nam je to uplne putna teda hlavne at je miminko zdrave a vydrzi u me az do toho listopadu😘 . A taky jdu na screening po 14ti dnech u nas na gynde ti posilaji vysledky krve atd. emailem a prisly prave a me se nelibi vim, ze to musi prohnat nejakyma tabulkama. Kdyby mi neprisli, tak me nenapadlo se tak bat. Jeste mam vyskoky i jiny krevni vysledky no jsem zvedava co mi na to rekne

katule1990
29. dub 2020

@jjanca90 Jojo, přesně tak. Hlavně, aby bylo mimčo zdravý a vydrželo u nás do listopadu ❤. U nás na gyndě nic neposílají, prý by jen zavolali, kdyby bylo něco špatně. Ale někdy vyjde blbě třeba cukr jen kvůli tomu, že si člověk večer předtím něco dal. Držím palce, ať je vše v pořádku 😘. Ta krev je prý spíš doplňková, nejdůležitější je ten ultrazvuk. Dej pak vědět, jak jsi dopadla, myslím na tebe 😘.

jjanca90
29. dub 2020

@katule1990 Dam vedet a dekuju, palecky drz i u nohou 😘

katule1990
30. dub 2020

@jjanca90 Jak jsi dopadla ❤?

jjanca90
30. dub 2020

@katule1990 ahojky vypada to dobre 😍 riziko VVV 1:20 000, slysela jsem srdicko ❤. Spadl mi strasny kamen ze srdicka. Mel zatly pesticky, tak snad ma vsechny prstiky na pristi kontrolu jdu 21.5.

katule1990
30. dub 2020

@jjanca90 Určitě má 😍. To je krásný, moc gratuluju ❤👶😘. To je dobře, že se ti i ulevilo. Tak ať to jde tak dobře i dál 😘, ale teď už máš to nejhorší za sebou 🙏🎂.

jjanca90
2. kvě 2020

@katule1990 Dekuju 😍. Doufam, ze vse pujde dobre 🙏 uz se tesim na dalsi kontrolu tu uz si snad uziju bo ted jsem byla na dratkach a bala se, pak mu to vyhodnotili a dobry jenze to uz bylo az po ulrazvuku.

pulse
3. kvě 2020

Ahojky tak KET mě čeká ve středu 6.5. Přítel má ten den narozeniny, tak třeba.... Myslete na mě 😉

janiip
autor
3. kvě 2020

@pulse držím palce🍀, ty na mě mysli ve čtvrtek jdu též na ket❤

Strana