icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

pulse
1. bře 2020

@ellena24 ahoj, a kolik ti odebrali vajíček?

ellena24
1. bře 2020

@pulse nakonec z toho bylo 10 vajíček

jjanca90
3. bře 2020

@katule1990 Ahojky Kati, jak pokracujes ty? Me se Olafove rozmrazili dva, dokonce i vyrostli, takze snad uz to dopadne.

katule1990
5. bře 2020

@jjanca90 Ahoj Jančo, dnes jsem byla na transferu. Naštěstí dnes nemusel použít kleště, ale šlo to i tak o něco hůř, než je normální, a trochu tekla krev. Každopádně o dost lepší než minule. Horší je, že jsem už skoro týden nastydlá, mám trochu kašel a smrkám, tak snad to nemůže zásadně vadit. A proč jste vlastně rozmrazovali dva? Měli jste zamraženo po dvou? Nechali jste si zavést dvě? A jak probíhal transfer? Držím pěsti 🙂!

jjanca90
5. bře 2020

@katule1990 Jj presne tak byli mrazeny po dvou a pak tam mam jeste 1+1. Transfer jsem mela 25.2. a taky bez klesti uplna pohoda, hrozne jsem se bala po milune zkusenosti, ale holka nebe a dudy 😂 tri dny jsem odpocivala, cpala se ananasem a tvarogem a pak jsem sla do prace a vypustila to uplne z hlavy tahala tezky veci dokonce ksem se tak vytocila, ze jsem kricela jak diva a pak ke bolelo bricho. No ted v utery mi to nedalo sla jsem z prace kolem lekarny, koupila test po 12ti hodinovy smene vecer jsem ho zkusila a je tam dusik ale v limitu, vlastne ihned tam byl. Zkusila jsem dnes jina znacka a moc nezesilil. Takze jsem BÚ a ted se budu stresovat na krev jdu az ve stredu.

jjanca90
5. bře 2020

@katule1990 a kasliku se neboj, pry kdyz je telo oslabene lip se ujme 😉 a urco to ted klapne uz, kdyz prezil rozmrazeni, tak je silnej Olaf 😍, taky drzim palecky. A doufam, ze to po me rozlustis 😂😂😂

katule1990
5. bře 2020

@jjanca90 Tak to jsou super zprávy <3!!! Testovat jinou značkou nemá cenu, každý má jiné množství barviva a podle toho nejde nic moc poznat. Důležité je, že na obou byl dušík, to vypadá moc slibně. Držím pěsti, ať jde vše dobře dál 🙂. Nám minulý pátek umřel kocourek (8 měsíční koťě) při kastraci. Spolu s jeho bráškou jsem je našla malinké a vyhozené. Vypiplala jsem si je tu a měli jsme je s manželem jak naše děti, jedinou pořádnou radost. Takže nás to strašně vzalo, několik dní jsme oba břečeli. Bylo nám i líto jeho brášky, co nám zůstal sám, tak jsme mu pořídili kamarádku z útulku a strašně doufáme, že už to byla poslední rána a vše se otočí v dobré zprávy. Uvidíme.

jjanca90
5. bře 2020

No snad jste si tu smulu uz vybrali, mrzi me to 😪 sama jsem to zazila a 14dni jsem to rozdychavala a dva mesice mimodelozni. Bylo to strasny. Ale ted uz jen dobre zpravicky!!! Jo a docela me boli bricho porad mi v nem picha je to neprijemny, doufam, ze uz to klapne.

katule1990
5. bře 2020

@jjanca90 To píchání bude tím, jak se tam prcek uvelebuje 😍. Věřím, že je to na nejlepší možné cestě, určitě dej vědět, jak se to vyvíjí 🍀.

jjanca90
6. bře 2020

@katule1990 Se modlim aby se uvelebil nebo uvelebili hlavne v deloze bo me tak picha v pravem podbrisku, az to hezky neni. Kdybych nemela slepak 10let venku, tak si myslim ze je to on.🤨 Ve pristi tyden pujdu na krev 😊 tak snad to bude v poradku

katule1990
6. bře 2020

@jjanca90 Určitě bude, je to na nejlepší cestě 🙂. O tom píchání v boku jsem četla, to bývá celkem často a mimčo je tam, kde má být 🙂.

jjanca90
6. bře 2020

@katule1990 to se modlim, mimodelozni uz jsem mela takhle to teda nebolelo a kort ne tak brzo🤔, ale to vis zas ctu blbosti na netu jsem posr*na😂😂😂.

pulse
6. bře 2020

Ahoj holky, tak já dnes po odběru a bylo jich 14.po narkoze nic moc, ale podbrisek bolí jen trošičku, tak teď čekání....

janiip
autor
7. bře 2020

@pulse ahoj, jsme na tom stejně, ja měla 25 folikul a 7 vajicek. Dneska me pousti z nemocnice- hura. Transfer bude az další měsíc..měla jsem středně těžký ohhs.

pulse
7. bře 2020

@janiip tak držím palce, já budu mít transfer nejspíš ve středu. Dnes už mi paní z laborky volala a drží se jich 11 oplodnenych.
Ty si odpocin a příští měsíc hurá na to. 😉

katule1990
10. bře 2020

@jjanca90 Ahoj, tak jak ti je? Já už mám zase pocit, že se blíží pocity jako na MS. Ty jsi asi při pozitivním testu neměla bolesti jako na MS, viď?

katule1990
10. bře 2020

@pulse Ahoj, jak se mrňátka vyvíjejí? Doufám, že se jich drží hodně 🍀. Zítra teda transfer😍?

pulse
10. bře 2020

@katule1990 ahoj vyvíjejí se dobře, máme jich 11 oplodnenych, dnes mi volali ze 7 už je morulek (ideální na čtvrtý den) a 4 jsou trochu opožděne, ale i to je skvělé. Takže zítra transfer a min. 6 na zamrazeni.

jjanca90
10. bře 2020

@katule1990 Ale měla a jaky ja uz jsem jen cekala az se ta MS spusti 😊 a byla jsem strasne unavená a to hrozne. A hodne mi pochalo v brise a v cipku. Dneska uz jsem byla na krvi a pozitivni 😊 sestry mely vetsi radost jak ja, ja byla v soku a jeste jsem, dokonce me objednaly na ultrazvuk, ale zapomnela jsem v kolik tam mam byt. Drzim ti palecky brzy budes v soku jako ja 🤗

katule1990
10. bře 2020

@jjanca90 Tak to jsou krásné zprávy, moc gratuluju a přeju, ať jde vše hladce 😍❤😘!!!

jjanca90
10. bře 2020

@katule1990 ju jsem stastna po tech letech, ale strach porad nekonci, hlavne aby byl/ i tam kde ma/maji byt a aby pak mel/i srdicko/a. Ale porad tomu neverim, utiram se a cekam MS

pulse
10. bře 2020

@jjanca90 gratuluji 😘👏

katule1990
10. bře 2020

@jjanca90 To je mi jasný, že má i tak člověk strach, ale je to na nejlepší cestě a určitě to dobře dopadne 🍀. Já jsem strašně smutná, protože mi začaly jako úplně vždycky 5 dní před MS bolesti na MS, prostě jako hodinky. Já to totiž nemám jen podbříšku, co by se dalo zaměnit i za těhotenství, ale jako první mě pobolívají záda a to přesně teď mám. Mám pocit, že už další neúspěch neustojím, ale co se dá dělat. Nechávali jste dělat asistovaný hatching? My teď u KET ano, ale nejspíš nepomohlo ani to.

jjanca90
10. bře 2020

@pulse moc děkuju 😘
@katule1990 Nn nedavali, ptala jsem se emryochuvy jestli mi to nepomuze, ze bych si ho doplatila rekla, ze zkusime priste ja mam totiz jen morulky a ne blastule. A neboj to muzes mit bolesti. Ja jeste chodila do prace, tahala tezky veci bo jsem se zapominala hlidat. Musis verit

jjanca90
11. bře 2020

@pulse Ahojky, tak co transfér?? Doufám, žes neměla hororový zážitek jako ja s Kaťou při ET. 😊

pulse
11. bře 2020

@jjanca90 ahojky, transfer byl v pohodě, nejhorší bylo vydržet 20 minut potom na pokoji nejít čůrat. 🙈A máme 5 mrazacku 😉

ellena24
11. bře 2020

@pulse úplně ti rozumím, já myslela že se počůrám :D

jjanca90
12. bře 2020

@pulse jeee 5 je krasny pocet 😍. Tak my pred KETem hrozne dlouho cekali na doktora, ktery byl u porodu, tak jsem se sla normalne vycurat a pak jsem se poradne napila a curat jsem byla az doma 😊, ale u ETíku jsem si malem cikla😂 nas tam drzej pul hodiny ve Véčku . Tak a ted hezky odpocivej. Jo a kam chodite??

pulse
12. bře 2020

@jjanca90 chodíme do Gennetu Liberec.
Holky řešíte nějak víc ten koronavir, bojíte se? Co máte za práci?

jjanca90
12. bře 2020

@pulse no ja se nebala, ale vsichni me strasi, ze ted ma clovek po tom umelku oslabenou imunitu atd., takze uz jsem nad tim premyslela. Do prace to mam ted pres celou Prahu metrem a jeste busem, tak z toho nemam dobry pocit i kdyz chodim jen par dni v tydnu. Snad nic nechytnu a tim nemyslim jen koronavirus

Strana