Ivf po 39 letech. Je tu nějaká paní, která ho podstoupila?
Dobrý den,
je tu nějaká paní, která podstoupila IVF po 39 věku? Děkuji
@akrim81 ahojky❤️test jsem dělala a samozřejmě pouze jedna /
Ty ovulační testy se mě vždycky krásné ukázali //,ale že jsem měla neprůchodný vejcovod to mě bohužel neřekli...takže potvrdí ovulaci...ale....
No s tím darovaným 🐣je to děsně těžký rozhodnutí....ale už jsem o tom trošku přemýšlela...co jiného by zbývalo?😒a ty máš problém s ovulaci?promiň že se výptávám,ale taky mě tvůj příběh zajímá...
@roxulka ahojky 🍀 syn na nás není podobný, víš jak jsou děti často úplné malé kopie svých rodičů. Tak u nás vůbec 🙈 má podobné jen takové malé detaily, jako tvar ušních lalůčků a křivé prsty na nohou. Ale jinak nic 😁 prosím tě a řešíš to plánované těhotenství vs. korona? Teď na podzim se má korona zase rozjet, tak i skrz to nevím jestli do toho těhotenství jít 🤦
@roxulka Ahojky. Tak to je mi lito, ze máš jen jednu čárku. Třeba se ještě objeví. Vůbec nevadí, že se ptáš. Ovulaci mám snad v pořádku. Každopádně mám Endometriozu a teď ještě nějaký myom, tak to jsou taky komplikace. Každopádně na spermiogram byl hodně špatný. Jedna doktorka nám řekla, že to přirozeně nepůjde a druhá zas, že možnost je. No tak si pak vyber. Každopádně mi přijde, že nedělají další vyšetření. Jen zaplaťte a bud to vyjde a nebo ne.

@akrim81 ahojky. Tak jak si dopadla s testováním? Snad se zdařilo. Jinak vše nejlepší k narozeninám.😊