IVF rok 2017, přidejte se, ať vím, že v tom nejsem sama
Krásný 03.leden 2017 snažilky...🙂😘 Udělala jsem diskuzi pro ty, které jsou na tom stejně jako já... Jsem na klinice pro umělé oplodnění už přes 1.rok a pořád se nám nepodařilo otěhotnět. Můžeme se společně pobavit o všem, co nás trápí kolem IVF a snaze otěhotnět... Jdeme na to!
@verunkablack nedělala..Manžel má dost špatný spermiogram tak si myslím že doma nemáme šanci. Ale každopádně je to divny..zpoždění nemívám. Nevíš kdy už by se na testu mohlo něco ukázat když se zadaří doma?
ahojky holky! ráda se přídám! my máme za sebou 2 IVF, z jednoho se nezadařilo, ani kety a při druhém, to už byl dlouhý protokol, se na poprvé zadařilo 🙂 a ted bychom si přáli sourozence. V prosinci jsem byla na ket a bylo z toho biochemické těhu ☹ a zítra jedu na konzultaci a uvidíme, na kdy budeme moct naplánovat druhý ket.
@martik29 tak to je zajímavé...mimochodem, my docházíme do Reprofitu
@catchulinecka a ten dlouhý protokol vám navrhl doktor?já bych ho taky chtěla zkusit ale nikdo se o tom ani nezmínil tak asi budu muset sama říct. Vzhledem k tomu že kdyby nám nevyšli poslední mrazacci museli bychom na 3 ivf tak chci zkusit všechno.
Ahoj holky muzu k Vam?v patek jedeme na konzultaci di Reprofitu...jedno ditko 6let uz z ivf mame ted chceme sourozence..
@catchulinecka to biochemicke tehozenstvi jsi mela.jak.dlouho?ja ho take mela...
@sukubka jejda, vidím, že jsme na tom dost podobně. To biochemické nemám potvrzené od doktora, myslím si, že jsem ho měla. Po Ket jsem měla 8 den slabou čárku, která ale slábla postupně a pak jsem dostala ms. No a jinak já nemám jeden vejcovod, taky jsem prodělala po prvním IVF mimoděložní těhu. Ty máš oba dva pryč?
@leny18
no u nás to belo tak, že první IVF byl krátký protokol, který mi ale udělal málo vajíček, přesně teda 3 - jedno zavedli (mimochodem z toho bylo mimoděložní) a pak 2 zamrazili a z těch ket nedopadl. No a při druhém IVF se doktor rozhodl pro dlouhý protokol, který je fakt teda náročný s tím pícháním injekcí, ale dalo se to, no a to jsem teda měla dost hodně vajíček, ale i hyperstimulační syndrom. takže fakt opatrně s tím dlouhým. Kam chodíš?
@catchulinecka ahoj ano mam pryc oba dva....vzali mi po mimodeloznim jeden ale pak v car mi rekli ze si mam radeji nechat odstranit i ten druhy tak jsem hned sla na operaci...
A ty uz nejake dite mas?nebylo vy spatne tady udelat tabulku treba ( a ostatni by se do tabulky pripisivalu).
Sukubka: mimodelozni tehotenstvi .1 Ivf fertimed neuspesne. 2 ivf fakultni nemocnice olomouc neuspesne .pak Reprofit 3x minimalka ktera se zadarila...
@sukubka no nekecej, ty jo, to slyším poprvé, že se odstranil po mimoděl. i ten druhý vejcovod. V kterém caru ti to prosím doporučili, to by mě zajímalo.
a jinak teda já jsem byla dnes na konzultaci u Machače 🙂 je to prostě srdcovka 🙂 ke konci měsíce bych měla začít brát estrimax a pak v únoru snad bude možné udělat KET!
@catchulinecka chodíme do Prahy do Iscare.byli jsme tam spokojený sleva poslední dobou mi přijde že už není takový přístup doktorů jako bývalý a nikdo nic moc neřeší. Já měla krátký protokol a měla jsem 9 vajíček ale v pohodě z toho jen 3.jedno zavedli a nic..a dvě máme zamrazeny.
@catchulinecka rekli mi to ve fertimedu,alekdyz jsem to pak vykladala v reprofitu pry spatne to neni max dobre..tak nevim..ale nelituji toho akoradkdyby se nedarilo bych s toho.mela nervy...
Holky mam dotaz kdyz udelaji transfer a treba 2 embrijka zamrazi tak.pak.se dela automaticky ket kdyz se nezadari nebo se.muze znovu stimulovat a zavest cerstve?
@sukubka nooo, podle mě se dělá ket, když máš zamražené. Ale samozřejmě pokud bys vyloženě chtěla další ivf, tak asi záleží na tobě

@leny18 a co tt,dělala sis?