IVF rok 2017, přidejte se, ať vím, že v tom nejsem sama
Krásný 03.leden 2017 snažilky...🙂😘 Udělala jsem diskuzi pro ty, které jsou na tom stejně jako já... Jsem na klinice pro umělé oplodnění už přes 1.rok a pořád se nám nepodařilo otěhotnět. Můžeme se společně pobavit o všem, co nás trápí kolem IVF a snaze otěhotnět... Jdeme na to!
@absintka19 jsem asi blba blondyna moc jsem to nepochopila..🙂
Takze pokud by se po cerstvych nezadarilo a mela bych neco zmrazeneho tak pak si dalsi pokus muzu vybrat zda znovu stimulovat nebo si zavest mrazacky?u me ohss nehrozi mam max vzdy 7 vajicek..toho se nebojim..
A ktere vajicko je v lepsi kondici to cerstve nebo to zmrazene?urscite jsi myslela cerstve ze?
@sukubka hele, napr muj pripad 2016 -7mratacku, 1uspesny, zbyva 6, az za 2 roky pujdu znovu na ivf tak embryjko bude na ket z roku 2016 ale ja v tele budu mit vajicka rok 2018 tedy starsi 🙂 a kdyz uz prezije rozmrazeni tak vsechno 🙂 ale jinak ano, muzes jit na ET cerstve kdyz nevyjde tak KET toho co mas uz.
@absintka19 jee dekuji,ja ale na zmrazeni nikdy nic nemela...snad to ani nebude potreba. Desne se na tu minimalku tesim,sle zase na druhou ty nervy co se týče testováni atd..hruza jen pomyslet...uz mam ale z minimalky 6leteho syna,tak aspon nebudu mit čas myslet na blbosti😉
Ahoj. Můžu mít par dotazů? Snažíme se o mimi a teď nás doktor posila už do centra / kliniky. Vůbec nevím co máme očekávat? A kam jít nejlépe v okolí Prahy a Středočeského kraje ? Moc děkuji
Zdravim holky. Taky mne zajima jake centrum bude nejlepsi. Mam za sebou dve mimodelozni tehu a odebrane oba vejcovody. Bohuzel nas s pritelem ceka uz jen umele oplodneni. Chci se zeptat jak moc casove narocne to bude a co vse hradi pojistovna a kolik nas bude stat nejaky ten "nadstandart" 😀
@beeruskka81 ahoj mam za sebou taky mimodelozni...odebran jeden vejcovod a reklu mi ze i druhy je spatny tak sem si nechala do pul roku odebrat i druhy a jeli na ivf napred do Fertimedu potom do fn olomouc....hruza...pak sem se odhodla a presla do reprofitu kde jsem byla moc spokojena...na 2 minimalku se nam zadarilo...(je to uz 6let) ..snad se dockane jeste sourozence...🙂
Ahoj ženy 🙂 Už dlouho tady čtu debaty, dneska jsem se ale už odhodlala napsat, trochu podpory se hodí 🙂 Podstupuju první IVF, je mi 37, mam 14letou dceru přirozeně, pak jsem ale přišla o oba vejcovody. Všechny testy nám s přítelem vycházejí dobře. Mám dlouhý protokol, začala jsem stimulovat Puregonem, 250 j, pak 200… na prvním ultrazvuku byl prý velice pomaly vývoj. Dále jsem stimulovala 250.. Dnes jsem byla opět na uz a po 9 dnech stimulace zatím asi jen 3 folikuly, 8mm :( Mám si píchat ještě přes víkend a pak se prý uvidí… Myslíte, že je vubec jeste sance, aby folíky doŕostly? Od doktora jsem se moc nedozvěděla, tak doufám, že od vas aspon trochu optimistické informace dostanu 🙂..
Hezký večer děvčata 🙂
Právě procházíme druhým IvF a snad nebude vadit, když se k vám přidám 🙂
První IvF bylo u Apolináře s dlouhým protokolem. Poslední kontrola před Opu ukázala 15 folíku a při Opu mi bylo řečeno že byla obtížná, odsátý pouze 1 a ten byl prázdný.
Druhý pokus máme přes Iscare se kterým spolupracuje má mudra.
Nyní 7mý den cyklu a 5tý stimulace Gonalem 225 a dnes na kontrolním utz 5 folíků kolem 10mm. Od zítra píchám i Orgalutran a Opu snad v pondělí.
Mám obavu, aby to zase nedopadlo stejně 😕
Ahoj, já jsem zahájila svoji první stimulaci včera.Mám dva kluky přirozeně ,ale během loňského roku jsem přišla o oba vejcovody z důvodu opakovaného mimoděložního . Stimuluji Gonalem 187,5 jednotek a v pondělí mám první kontrolní utz. Jsem v tom prvnička tak jsem z toho taková na větvi 🙂
@adusku ahojky, vítám tě 🙂 náhodou, já myslím, že je to pěkné skore a uvidíš, ještě porostou! to už máš brzy to je super 🙂 furt se na něco čeká v těchto procesech ivf 🙂 já čekám na KET, začla jsem brát estrimax a příští týden kontrola, tak uvidíme
@catchulinecka
Děkuji za přivítání 🙂
Už bych to ráda měla za sebou a věděla na čem jsem, ta nervozita je strašná.
A máš pravdu, to čekání je ubíjející 😞
Držím palečky ať je kontrola úspěšná 🙂
Zdraviim...my pujdeme na umele poprve a jsem z toho na nervi nevim co bude a snad se to podari na poprve...dcerka byla prirozene pred 7 lety a ted za 2roky 2potraty..pan dr. rikal ze byla nase stesti...a (z prdele klika :D) mam totiz spatnou genetiku...tak v unoru jak prejde ms jdeme na tooo
chodime k dr.Machačovi v Ol...nekdo kdo k nemu chodí🙂
Dobrý večer, ráda bych vás poprosila o vyplnění mého dotazníku, který vám zabere jen pár minut času. Dotazník je anonymní a slouží pouze k účelům mě absolventské práce. Budu ráda, za každé vaše vyplnění 🙂
http://www.survio.com/survey/d/O9E7T1P6O4H0P9F6D
@sukubka ty jo! už v neděli opu jo? tak to je super 🙂 kdo ti to bude dělat nevíš?

@sukubka muzes si vybrat u ET si zase zaplatis leky na stimulaci a je tam i riziko ohss, u KET kdyz uz mas zmrazene nestimulujes na vajicka, nehrozi tedy ohss navic vajicko je mladsi nez u ET a tedy laicky v lepsi kondici 🙂