IVF rok 2017, přidejte se, ať vím, že v tom nejsem sama
Krásný 03.leden 2017 snažilky...🙂😘 Udělala jsem diskuzi pro ty, které jsou na tom stejně jako já... Jsem na klinice pro umělé oplodnění už přes 1.rok a pořád se nám nepodařilo otěhotnět. Můžeme se společně pobavit o všem, co nás trápí kolem IVF a snaze otěhotnět... Jdeme na to!
Tak holky jsem zpět...první IVF v říjnu 2016 20 krásných vajíček bohužel spermie je nedokázaly oplodnit takže nyní bude v březnu IVF včetně nějaké metody, kdy tomu pomůžou. Moje otázka zní jdu nyní na hysteroskopii tedy pod narkozu a hned necelý měsíc potom na odběr vajíček. Mám obavy mít dvakrát narkozu po tak krátké době.
Věřím, že ted dojde aspon k ET. Chci dítě stihnout do mých 30 let tak mám ještě 2 pokusy 😀 Chci si nyní dát prodlouženou kultivaci asistovaný hatching a ICSI
Ahoj holky, tak dnes poslední utz před pondělní OPU.
Zatím tam jsou a podle mudry mooooc krásný a možná se tam schovává ještě jeden 🙂
Snad bude tentokrát vše ok 🙂
@sukubka já mám, jednou mi dělala transfer 🙂 je milá, ostatně jako všichni tam, takže hodně štěstí!!!
@adusku no super! to bude dobrýýýýý
Prosím o radu mám momentálně velké dilema dostali jsme pobyt na horách v Rakousku ve velmi krásném hotelu kam se pravděpodobně již nikdy nepodívám. Budu v době stimulace a váhám zda jet se stimulací začnu 5.3 a pobyt je 9.3-13.3 tedy jsou tam ultrazvuky kontroly je to od čtvrtka do pondělí takže na ultrazvuk mohu čtvrtek a úterý. Vím, že jsem měla minule stimulační protokol, ale nevím na kolik to musí být přesné? Tedy 6.3 začnu se stimulací a 8 den bych případně šla na kontrolu? stačí to?musím se rozhodnout do zítra a tak váhám nechci IVF odkládat to jsem udělala ted 2 měsíce.
Kolikátý den cyklu se začíná stimulovat?
@catchulinecka šimeckova ti delala transfer?jsem tedy rada ze je mila🙂
Já picham od 2DC tj. od 31.1.2017 a kontrolu mám první až 6.2.
Ano kontrola po 6 dnech to tak asi odpovídá to je u mě třeba toho 12.3 a to tady nebudu až 14.3 tedy nevím jak na tom nutně trvají, když přijdu o 2 dny později aby mi to kvuli tomu nestopli.

@catchulinecka ahoj OPU simeckova tak snad bude ok.