IVF. Snažíme se o miminko
Ahojky všem snažilkám...najde se tu nějaká,která teď začala nebo bude začínat???
Já právě začala své druhé IVF...a ráda bych poklábosila taky se snažilkama....
Dado-beru tě za slovo!!!!!!!!! To tu bude oslavenkyň!!!
Nene taky ho nevyměním - teda "zatím" !!! chichichi
no jasně, musíme tomu věřit 😉 😉
Já tomu věříííííííííííííííííím!!!!!!!!!!! Už dost bylo smůly a neštěstí!!!!
mar já mám taky svátek v půli července ty jsi taky markéta?? Zrovna zobám šopák manža vařil 😀 😀 😀
Martina...ale šéfová mi říká jedině Markéto... 😀 Takže slyším už na oboje 😀 😀 😀
Jdu do spršky a zalezu ke knížce...už mě tlačí ze sezení břuch 😠
Pa pa všem!!!!
aha 😀 Mě zas v práci občas řeknou Marcelko a pěkně mě to prudí 😀
no já u netení sice ležim ale tak nějak blbě jdu dát sprchu a koukat na chalupáře papá a dobrou 😵
Ahojky všem 😉 🙂
Přeji krásný týden,ač počasí nepřeje ☹ Nám pracujícím ať to hezky utiká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj ahoj 🙂 Já mám novinky... včera jsem byla na OPU, paráda, našli 10 krásných vajíček.
O to víc byl dnešní telefonát jak studená sprcha - ač se jich přirozeně oplodnilo 8, tak 6 z nich se už druhý den začalo chybně dělit, takže mám poslední dva statečné. Jdu si pro ně už zítra, PK v tomhle případě nemá nejmenší smysl.
zdrvím holčičky , ju tak len už bude mít mimísky u sebe, neboj oni budou bojovat dal 😉
LEN-velké tfuj tfuj tfuj na zítra a určitě to jsou ti pravý bojovníčci!!! Jeden určitě!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, doufám, byla to dost rána - minule jich bylo 6 a dobojovali to dva k transferu, teď 2 z 10 a zbytek všecko triploidní 😖 Ale děkuju, musím jim věřit, nic jiného mi (a jim) nezbývá 😉
Jinak já včera byla na KO-všechno mám napsané v albůmku,tak to nebudu psát,ju??
Len ano přesně tak!! Věř jim...hezky od zítra hlaď bříško a povídej si s nimi!!!!!!!!!!!!!
teda mar, ty si taky pěkna nosnice 🙂 takže za tři dny? budem držet palečky 😉
Dadousku jo jo v pátek jdu na OPU 😉 Takže do čtvrtka musím trpět v práci-s rozepnutýma kalhotama pod stolem 😀 😀 😀 Břicho mám jako balón...dneska jsem to teda maskovala trochu oblečením a když jsem šla po chodbě,tak jsem před sebou nesla vždy nějaké papíry...chichichi 😀 😀 😀
Zítra jedu vyzvednout hotové předoperační a výsledky z krve od manžílka a ode mně na HIV 😉
mar to mi povídej , ja teda zatím pícham 4 den , ale sedím za šicím strojem a dneska to po tom cetrotidu bylo ouvej 😝 😝
No nádhera, tolik folikulů, tak ať jsou všechny plné kvalitních vajíček 🙂 (já měla nakonec 13 folikulů a 10 vajec)
LEN-to je ale krásný ze 13ti 10!!! Já se taky spíš modlím k těm kvalitním!!! Tak uvidíme,no ... Prostě jim budu věřit,bobískům malým 😉 🙂
No to je, kdyby se uměla pořádně dělit, že jo 😀
Dadousku - no já měla dneska poslední 10tou!!! A jsem ráda,že byla poslední!!! Zítra píchnu Ovitrelle,sice dvě,ale konec pícháníčka-teda toho včeličkového!!
Joooo a dneska bychom asi měli mít sexíček,ne??? 3dny před odběrem spermoníků...nebo až zítra???? 😅
Len jojo já vím ☹ Já při prvním IVFku měla přes 20vajíček a zbylo mi jich pět!!!!!!!!!!!!!!!!!
mar radši dneska 😅 aby za ty tři dny zas nabraly sílu 😀
Dado-že jo viď?? Já to dneska manžílkovi taky říkala....že bude noc plná vášní 😀 😀 😀 Ale bude muset dělat vášeň on....já jsem totálně neohrabaná,bojím se už jen pohnout 😀 😀 😀
Manža na mě kulil oči a prý jestli mi je nepropíchá 😀 😀 😀
Mně by navadilo, kdyby odpadávala postupně, ale pardon, když si nedokážou ani zapamatovat, kolik sad chromozomů jako mají mít - co je to za móresy? 🙄
Jinak u nás vřele nedoporučují sex od chvíle, kdy mají folikuly 15 mm, prý by mohlo dojít k předčasnému prasknutí...

Hm, já minule ty // našla akorát na manželovy narozky 😒 Tak dostal krásný přání, akorát pak měl zkažený Vánoce 😝